Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Taur, fii atent la investiții!

Urania a aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale în intervalul 25 septembrie - 1 octombrie 2021, dar și care sunt momentele astrale remarcabile.
24.09.2021 | 13:09
Horoscop Urania pentru saptamana 25 septembrie  1 octombrie 2021 Taur fii atent la investitii
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog anunță că Mercur va intra în mișcare retrogradă, în data de 26 septembrie 2021 și va sta așa până pe 19 octombrie 2021. Evenimentul aduce un tranzit negativ pentru toată lumea.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru zodii, dar și ce aduce Mercur Retrograd în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Limitează-te la banii pe care-i ai, nu cheltui aiurea. Informațiile care vin spre tine nu sunt sigure și au erori, de aceea trebuie să verifici de două ori înainte. E o perioadă numai bună să analizezi evenimentele care s-au desfășurat până acum.

Prietenii sau familia sunt de partea ta și te sprijină în toate: moral, material și afectiv. Prima zi din luna octombrie vizează trăirile și emoțiile, dar și relațiile dintre părinți și copii.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna începe cu răscoliri ale unor gânduri care păreau echilibrate în viziunea ta. Idei confuze despre bani și oportunități pe care nu trebuie să le ratezi. Nu te arunca cu capul înainte când vine vorba de investiții, e cazul să mai aștepți.

Pot apărea câteva mici probleme de sănătate cauzate de Mercur, în timp ce la locul de muncă trebuie să iei în calcul avantajele și dezavantajele. Ești rezervat în privința vieții personale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Tulburări ale stării de spirit și momente încărcate de griji. E nevoie de echilibru interior legat de partea profesională. Se anunță impulsuri mai puțin productive: neatenție, neîncredere sau superficialitate, în special legat de bani. Autocontrolul poate aduce neplăceri.

Creativitate, spaimă față de consecințele neplăcute și îndoială de sine spre finalul lunii septembrie, în timp ce octombrie aduce eforturi majore de a recupera bani. Posibil să te exprimi oficial, ședință sau conferință.

ADVERTISEMENT

Rac

Sentiment neplăcut de trădare, de înșelare a așteptărilor. Între 26 și 28 septembrie astrele vin cu instabilitate în gânduri și dorințe și schimbări de dispoziție. Legăturile cu rudele se mențin pe linia de plutire datorită lui Mercur Retrograd.

Relațiile, în general, sunt complicate, dar chiar și așa eviți să iei unele decizii categorice și definitive. Este o perioadă bună pentru a-ți pune în valoare calitățile.

Leu

Posibilă reacție afectivă (atașament, refuz, enervare, entuziasm). Relațiile cu ceilalți pot fi confuze, asta pentru că nu reușești să-i înțelegi pe cei din jur. Fii prudent, să nu cazi în capcanele unor discuții pe teme riscante. Astrele aduc informații care clarifică o situație.

De asemenea, nu stai bine cu sănătate. Există șanse mari să faci o alergie sau să ai dureri de stomac. Ești ferm și categoric la început de octombrie. Este o perioadă benefică pentru idei clare și principii corecte.

Fecioară

Comunicarea cu ceilalți este defectuoasă. E nevoie să verifici informațiile care ajung la tine. Cei care dețin funcții importante e posibil să fie puși în situații ciudate, delicate sau care să-i dezavantajeze. De evitat întâlnirile cu oameni pe care nu-i cunoști.

Mercur rămâne în tranzit prin sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Se conturează ipoteza unor oferte mai bune legat de statul public.

Horoscopul Urania pentru săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2021 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT