Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2022. Berbecii primesc informații care îi uimesc

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2022. Aflați previziunile complete făcute de renumitul astrolog pentru săptămâna care urmează.
25.02.2022 | 15:27
Horoscop Urania pentru saptamana 26 februarie  4 martie 2022 Berbecii primesc informatii care ii uimesc
Horoscop Urania pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2022. Sursă foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog Urania a făcut previziunile pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2022.

Gemenii sunt obligați să caute rapid o soluție pentru o problemă, altfel ar putea avea greutăți.

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie 2022. Berbecii primesc informații care îi uimesc

Berbec

În primele două zile, nativii Berbec au mai mult de muncă.  Până pe data de 1 martie vor avea loc dialoguri, vor primi informații și vor fi nevoiți să ia atitudine. Trebuie să fie extrem de atenți înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Între 2 și 4 martie, aceștia trebuie să accepte să plătească un preț în cazul în care doresc că obțină sau să păstreze o funcție, autoritate publică.

Taur

O perioadă în care se confruntă cu limitări, constrângeri, provocări. Ajung la concluzii care nu le vor fi pe plac. Între 27 februarie și 1 martie vor exista surprize în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Între 1 martie și 4 martie se pot îmbunătăți relațiile cu unii prieteni. Discuțiile cu aceștia sunt foarte plăcute. În ultimele zile este posibil ca nativii Taur să fie agitați, furioși din cauza unei situații pe care o întâlnesc.

Gemeni

Este posibil să fie obligați să rezolve o mulțime de treburi administrative. Gemenii nu vor avea altă soluție decât să recunoască un adevăr pe care au decis să-l ignore mult timp.

ADVERTISEMENT

Apoi, urmează o perioadă foarte bună în care se bucură de încrederea colegilor sau au niște reușite profesionale. În perioada 4 – 6 martie, discuții mai aprinse cu prietenii, neînțelegeri.

Rac

În primele zile ale perioadei pot să apară tot felul de situații neașteptate. Se poate anula o înțelegere, un plan. Între 1 – 4 martie se așteaptă ca unii să fie apreciați având o realizare. În ultimele două zile, munciți prea mult. În plus. sunteți obligați să vă asumați unele responsabilități, iar acest lucru nu vă place.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au nevoie de mult calm și trebuie să dea dovadă de răbdare. Doar așa vor putea să facă ceea ce li se cere. Vor dori să facă niște schimbări într-un dosar. Se poate să obțină și niște bani sau un avantaj din mai multe activități. Între 4 și 6 martie au tot felul de gânduri și idei.

Fecioară

Cei mai mulți își doresc să fie liniștiți, dar ar putea să fie imposibil. Nativii își vor schimba destul de des starea de spirit. Unii se pot enerva foarte ușor, dar trebuie să-și controleze tonul și discursul. Relația cu partenerul de viață și cu colegii  se îmbunătățește. Se poate semna un contract. Ultimele două zile ale perioadei sunt marcate de nemulțumiri.

Citește previziunile complete ale astrologului Urania pentru fiecare zodie numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT