Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2021. Tensiuni în viața nativului Berbec

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2021. Află care sunt previziunile detaliate pentru cele 12 zodii.
25.06.2021 | 16:44
Horoscop Urania pentru saptamana 26 iunie  2 iulie 2021 Tensiuni in viata nativului Berbec
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horosopul pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2021. Planeta Venus va intra în zodia Leului și va avea un impact pentru toți nativii.

Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru cele 12 semne zodiacale în perioada următoare. Vezi care sunt evenimentele și întâmplările acestei săptămâni, dar și de ce trebuie să te ferești.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania: săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Venus din zodia Leului are un impact major asupra relațiilor sentimentale, astfel că pot apărea tensiuni. Vrei să te liniștești și decizi să stai departe de toți factorii de stres.

Luna care traversează zodia ta îți va oferi determinare, radicalism și abilitatea de a interveni cu energie în demersurile din plan personal.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să apară niște blocaje mentale, să nu poți observa ceva evident, să nu înțelegi anumite mecanisme ale unor evenimente, să nu știi ce răspuns poți da.

Nu este exclus să apară niște certuri care vor dura câteva zile. Planeta Venus care intră în zodia Leului îți aduce armonie în relația sentimentală și de familie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ar trebui să dai dovadă de o atitudine realistă și pragamtică și să nu-ți faci speranțe deșarte în confruntarea directă cu o realitate care se va produce la un moment dat. Pot apărea tensiuni între tine și unul sau mai mulți prieteni din cauza unor mici ambiți personale, dorința de a finaliza mai repede un proiect comun sau oboseală.

Rac

Se poată ca relațiile parteneriale să fie complicate din cauza unor discuții. În ceea ce privește relația sentimentală, comunicarea cu partenerul de cuplu nu este foarte bună și s-ar putea să apară nevoia de solitudine, imposibilitatea de comunicare. Nu este exclus să apară conflicte cu partenerul.

ADVERTISEMENT

Leu

Pot apărea conflicte, iar situațiile nu se vor rezolva dacă există tensiuni, fie că este vorba de viața personală, sentimentală sau profesională.

Pot apărea sentimente de nesiguranță sau o dezinformare în ceea ce privește discuțiile legate de cheltuieli. Abordezi cu curaj anumite chestiuni care ți-ar putea oferi noi perspective.

Fecioară

Ai sentimente de teamă sau îngrijorare legate de cineva drag sau o nesiguranță din cauza unei relații cu cineva apropiat, dar în care nu mai ai încredere. Este vizată și sănătatea și ar trebui să dai dovadă de prudență.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii numai pe libertatea.ro!

ADVERTISEMENT