Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2022. Probleme de sănătate pentru Fecioară

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă intră în Berbec. Nativii zodiei Fecioară se pot confrunta cu probleme de sănătate.
25.03.2022 | 13:58
Horoscop Urania pentru saptamana 26 martie  1 aprilie 2022 Probleme de sanatate pentru Fecioara
Horoscop Urania pentru săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2022. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Urania a anunțat previziunile pentru fiecare nativ în săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă intră în zodia Berbec, lucru care îi va influența pe toți nativii.

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2022

Berbec

Între 26 și 27 martie vor avea o atitudine rigidă și se implică în activitățile mai dificile de la locul de muncă. Vor fi tulburați de anumite vești și evenimente din 27 până pe 29 martie, dar se vor relaxa apoi până pe 31 martie.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă va aduce schimbări pentru nativii zodiei Berbec, iar Mercur le va da o stare de nerăbdare și pot face greșeli.

Taur

Refuză să accepte unele sugestii și idei la începutul perioadei vizate. Vor fi agitați între 27 și 29 martie și ar fi bine să-și păstreze calmul. Relațiile de prietenie sunt bune între 29 și 31 martie, după care Luna Nouă în Berbec îi va face să se adâncească în gânduri. Astrele le recomandă Taurilor să nu tragă concluzii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nu renunță la convingerile lor și nici nu cedează în discuțiile cu persoanele interesate de aceleași aspecte financiare. Cei tineri vor fi creativi și intuitivi între 27 și 29 martie, au idei și inițiativă.

Sunt nevoiți să-și modifice planurile din cauza unor situații imprevizibile. Apar tensiuni în relațiile de prietenie, iar Gemenii vor fi mai impulsivi, se vor enerva mai repede, chiar dacă nu au întotdeauna un motiv întemeiat.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu sunt interesați de propunerile primite de la anumite persoane și nu vor să mențină parteneriatele unde există încordare și gelozie. Apar schimbări neprevăzute în plan material sau patrimonial între 27 și 29 martie. Racii vor trata evenimentele imprevizibile cu responsabilitate și maturitate. Sunt provocări și în sectorul vieții publice.

Leu

Sunt obosiți și nu au chef de muncă la începutul perioadei, deși își vor îndeplini toate obligațiile. Relațiile parteneriale pot fi diverse, în sensul în care unele îi entuziasmează, altele nu. Pot apărea conflicte între partenerii de afaceri.

ADVERTISEMENT

Unii se refac după dificultăți în plan social sau personal, al sănătății. Luna Nouă în Berbec aduce motive de nemulțumire pentru Lei.

Fecioară

Se confruntă cu probleme de sănătate între 27 și 29 martie. Pot apărea schimbări în plan profesional, iar între 29 și 31 martie vor putea să reia relațiile cu anumite persoane, să facă pace. Partenerii de afaceri pot avea conflicte legate de bani. Luna Nouă în Berbec le aduce un nou început Fecioarelor.

Horoscopul realizat de Urania poate citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT