Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie 2022. Leii, încurcați de prieteni

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie 2022. Ce îi așteaptă pe nativi în următoarele 7 zile. Leii vor fi încurcați de amici.
25.11.2022 | 14:51
Horoscop Urania pentru saptamana 26 noiembrie2 decembrie 2022 Leii incurcati de prieteni
Horoscop Urania. Ce îi așteaptă pe nativi. Sursa foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Urania a transmis noi previziuni pentru zodii. Astrologul spune ce îi așteaptă pe nativi în perioada 26 noiembrie-2 decembrie 2022.

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie 2022. Previziunile pentru nativi

Află din rândurile de mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele 7 zile. Se anunță multe provocări majore.

ADVERTISEMENT

Berbec

Erori de înțelegere pentru Berbeci. Acești nativi vor avea în față mai multe informații contradictorii, care vor da mari bătăi de cap acestui nativ.

Totul va trebui atent planificat și analizat, astfel încât lucrurile să decurgă bine. Evitați ceea ce nu are încă un răspuns concret.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor fi într-o stare de disconfort continuă. Multe informații în jurul lor care îi nemulțumesc și îi fac, asemeni Berbecilor, confuzi.

Se vor ivi și persoane cu care ar putea intra în contradicție, pe anumite subiecte. Este bine să evite discuțiile lungi pentru a evita certurile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi într-o perioadă benefică lor. Simt nevoia de nou și vor avea multă inspirație. Asupra anumitor planuri trebui să reflecte și să ia o decizie onestă.

Rac

Racii, în schimb, vor fi provocați la conflicte de către partenerii de lucru și, totodată, vor fi enervați de anumite relații personale, instituții, contracte și autorități.

ADVERTISEMENT

Ar face bine să nu se agite prea mult, deoarece ar putea dezvolta probleme de sănătate severe. Încercați să vă găsiți liniștea.

Leu

Leii vor fi încurcați de ajutorul unor prieteni, care, de altfel, va fi unul forțat. Leii, dimpotrivă, se vor simți mai degrabă presați decât ajutați.

De asemenea, Leii vor fi nemulțumiți de faptul că unii amici vor dori să intre prea mult în relația lor cu persoana iubită și în afaceri.

Fecioară

Fecioarele vor încerca săptămâna viitoare să-și reabiliteze anumite relații, pe care le-au tot amânat în ultimul timp. Vor încerca, totodată, să repare unele dialoguri pline de nemulțumiri. Citește horoscopul integral pe Libertatea.

ADVERTISEMENT