Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie 2021. Ce aduce Luna Plină în Fecioară

26.02.2021 | 15:49
Horoscop Urania pentru saptamana 27 februarie  5 martie 2021 Ce aduce Luna Plina in Fecioara
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie 2021 aduce o perioadă foarte benefică mulțumită Lunii Pline în Fecioară, care va avea loc duminica aceasta. 

Potrivit astrologului de la libertatea.ro, un alt eveniment remarcabil pentru intervalul care urmează este faptul că Marte va intra în zodia Gemeni, în jurul datei de 3 martie.

ADVERTISEMENT

Descoperă în cele ce urmează care sunt zodiile care trebuie să fie mai atente la sănătate, dar și care sunt semnele zodiacale care au toate șansele să se îmbogățească.

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Muncești foarte mult, dar simți și nevoia de a visa cu ochii deschiși. Se anunță niște schimbări la serviciu, care îți vor aduce stabilitate profesională și financiară. Relațiile sunt marcate de confort și politețe, mai ales cele în interes de afaceri.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de un stil de viață cumpătat care nu are nevoie de eforturi majore. Impactul Lunii Pline este unul constructiv, care ajută la reacții raționale și la renunțarea la slăbiciuni. Relațiile sunt afectate spre finalul săptămânii, existând riscul de conflicte și tensiuni.

Gemeni

Nesiguranță și dezorganizare în viața de familie, dar și la muncă în ultimele zile din februarie. Începutul lui martie aduce o exteriorizare a gândurilor și sentimentelor, dar și o posibilă schimbare în carieră. Ai parte de energie, spirit de inițiativă și mobilizare rapidă până în data de 23 martie.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să te concentrezi și să studiezi mai mult pentru o eventuală verificare a cunoștințelor. Nu ai deloc trac și vrei să te afirmi în carieră alături de un grup elitist. Nu simți nevoia să faci unele treburi casnice, în schimb vei reuși să găsești o explicație logică la o problemă mai veche.

Leu

Calcule precise și chibzuieli financiare care îți arată șansele pe care le ai pentru a te îmbogăți. Amabilitate, discuții cu oameni noi și indecizie cu privire la o deplasare. În ultimele zile trebuie să fii foarte atent la vorbe pentru că ai putea răni persoane foarte dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai nevoie de ordine și de luciditate în viața personală. Posibile oscilații cu privire la conturarea unor surse noi de venit, analizează bine situația înainte de a lua o decizie. Intuiția și inspirația te vor ajuta enorm în abordarea subiectelor delicate.

Balanță

Ai parte de gânduri, idei și trăiri cum nu ai mai avut până acum. Decuplează-te de stres și te vei bucura de un confort interior și o stare de bine foarte mare. Situațiile de la locul de muncă te aduc mai aproape de o avansare. Dorința de pace și de echilibru interior sunt foarte mari.

Scorpion

Relații corecte și deschise cu persoanele noi intrate în cercul tău de prieteni. Ești tot mai interesat să scapi de stres și oboseală și să te bucuri de calm și liniște. Plus de intuiție și de finețe a spiritului, cât și armonie în plan sentimental la începutul lui martie.

Săgetător

Trebuie să iei decizii sau să organizezi o activitate foarte importantă la locul de muncă. Ai niște responsabilități foarte clare pe care trebuie să le duci la capăt. Fii mai atent la stările și schimbările care au loc din punct de vedere medical. Relațiile cu partenerii de afaceri se transformă într-un șir lung de discuții în contradictoriu.

Capricorn

Asimilează corect informațiile care ajung la tine, fără a-ți schimba convingerile și idealurile. Luciditatea și apelul la rațiune îți vor fi de un real ajutor perioada asta. Bazează-te pe ceea ce știi și vei avea parte de niște lecții de viață extrem de importante.

Vărsător

Pui punct unui litigiu material sau închei unele dispute în beneficiul ambelor părți. Simți nevoia să aștepți niște dovezi sau informații în plus în legătură cu o problemă aflată în dezbatere. Reacțiile tale sincere s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Pești

Ai răbdare și poartă-te ca atare în relația cu prietenii și cei din jur. Trebuie să accepți un adevăr sau o decizie care va schimba complet datele unei probleme. Discuție aprinsă cu o persoană alături de care nu mai este cale de întoarcere. Asumă-ți răspunderea în tot ce faci.

ADVERTISEMENT