Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2021. Ce aduc astrele perioada asta

26.03.2021 | 13:39
Horoscop Urania pentru saptamana 27 martie  2 aprilie 2021 Ce aduc astrele perioada asta
ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2021 este marcat de Luna Plină în Balanță, care are loc în seara zilei de duminică, 28 martie, eveniment care aduce o serie de schimbări în viața nativilor. 

Potrivit astrologului de la libertatea.ro, se anunță o perioadă în care semnele zodiacale sunt greu încercate pe unele părți, dar în același timp au de câștigat în alte zone. Sectorul banilor este vizat în mod principal perioada aceasta de către astre.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt relatate în rândurile de mai jos. Citește și vezi care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile. Ești curios să afli cine are noroc în plan profesional, dar și cine nu stă prea bine la capitolul sentimental?

Horoscop Urania pentru intervalul 27 martie – 2 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna începe cu activități normale, curente. Pe plan profesional se deschide un nou ciclu de interese și dialoguri cu partenerii de afaceri. Reacțiile sunt guvernate de trăirile interioare, e bine ca unele decizii să fie amânate. Orgoliul poate duce la niște conflicte.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești fără chef de viață și nu vrei tulburări sentimentale. Se anunță motive de enervare și agitație, casa sănătății fiind solicitată enorm. Unele informații legat de salariu sau locul de muncă te pot destabiliza pentru că nu îți sunt deloc în avantaj.

Gemeni

Atracția de tentații te face să nu refuzi nimic. Te simți bine și ești motivat să te exprimi liber, în fața celorlalți. Spre finalul lunii martie s-ar putea să fii fără vlagă, să nu ai deloc energie. Aprilie începe cu confruntări de opinie și întrevederi la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

E o perioadă bună pentru studii sau pentru a pune bazele unor proiecte. Unele evenimente te fac să iei decizii radicale, care pot intra în contradicție cu familia. E timpul să-ți apere funcția de anumite derapaje, sensibilitatea ieșind la iveală în sănătate.

Leu

Accent pe chestiunile bănești, diplomație și evitare a conflictelor verbale. Iritarea te poate face să nu asimilezi unele informații, situațiile neplăcute din trecut fiind mai vizibile acum. E indicat să nu te implici în activități publice. Posibile complicații în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Atenție pe detalii și concentrare pe teme ce țin de viață. Nu strica comunicarea și găsește o înțelegere cu toată lumea. Pot apărea surprize de ordin financiar, care te pot destabiliza. Certuri cu persoane cu care trebuie să faci un partaj sau să împarți o moștenire.

Balanță

Se conturează direcțiile în care merg viața personală și cea profesională. Se anunță o stare conflictuală sau mocnită cu unii parteneri în perioada următoare. Îți e greu să vorbești sincer sau să înțelegi unele informații, în special la începutul lunii aprilie.

Scorpion

Relațiile cu prietenii sunt bazate pe comunicare, reciprocitate și interese comune. S-ar putea să te simți suprasolicitat sau obosit la locul de muncă, însă familia îți oferă suportul moral pentru a ieși din această situație. Abordările corecte te ajută enorm.

Săgetător

Echilibru, ordine și coordonare la serviciu. Unele relații se destabilizează, în timp ce altele se sudează mai mult. Luna Plină poate duce la o separare în plan sentimental, tristețea și îngândurarea punând amprenta asupra nativului spre finalul lui martie.

Capricorn

Simți nevoia de stabilitate și cauți argumentele necesare în domeniul profesional. O etapă nouă trebuie sudată, poate aduce lucruri bune. Ține cont de aspectele dificile, dar și de cele imprevizibile când vine vorba de familie sau alte repere importante.

Vărsător

Atitudine responsabilă față de bani și câștiguri materiale. Gânduri înalte și aspirații legat de afirmarea socială. Acordă mai multă atenție esenței, nu te lăsa antrenat într-un șuvoi de emoții. S-ar putea să acționezi la mânie sau din impuls.

Pești

Fii sincer și poți semna un contract foarte avantajos. Posibile beneficii și materiale din partea unor persoane, atenție și la pierderi. Veniturile pot fi afectate de locul de muncă, existând posibilitate să se refugiezi într-un loc cu liniște și calm în jur.

ADVERTISEMENT