Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Trei zodii sunt echilibrate

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Unele zodii vor fi mai echilibrate în fața unor situații tensionate, iar altele află informații importante.
26.11.2021 | 15:44
Horoscop Urania pentru saptamana 27 noiembrie  3 decembrie 2021 Trei zodii sunt echilibrate
ADVERTISEMENT

Urania a anunțat previziunile pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Nu vor avea loc evenimente astrale deosebite, iar unii dintre nativi vor fi mai echilibrați în primele zile, spune astrologul de la Libertatea.

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2021. Ce se întâmplă cu nativii

Berbec

În primele zile nativii vor fi echilibrați și calmi, după care au discuții politicoase cu colaboratori sau parteneri de afaceri în care încearcă să rezolve niște lucruri. Pot avea parte de dificultăți în plan material sau financiar.

ADVERTISEMENT

Dacă nu pot finaliza un proiect ar fi bine să aștepte și să nu forțeze lucrurile. Începând cu 3 decembrie, acești nativi sunt încurajați să se concentreze pe învățare. Este o perioadă în care vor progresa mult.

Sunt entuziasmați în privința perspectivelor pe care le au și care le permite să-și valorifice un talent sau anumite cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii vor fi echilibrați în primele zile și se pot concentra pe activități creative. Se pot stăpâni foarte bine, chiar și în fața unor situații tensionate. Au o atitudine înțelegătoare la job și sunt prudenți. Începând cu 1 decembrie pot apărea tensiuni în relațiile parteneriale.

Unii nativi pot avea un moment bun în plan material sau financiar. Conflictele se rezolvă și se ajunge la o înțelegere, iar anumite informații sunt mai clare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt tensiuni în familie din cauza refuzului de a coopera cu partenerul. Gemenii sunt inspirați, au imaginație și comunică bine la locul de muncă. Unii nativi pot avea o atitudine rece față de partenerul de cuplu.

Pot apărea intrigi și bârfe la locul de muncă și pot avea consecințe serioase dacă nu sunt gestionate cu grijă. Lucrurile vor merge bine în plan relațional la finalul intervalului începând din 3 decembrie.

ADVERTISEMENT

Rac

În primele zile încearcă să se clarifice niște lucruri pe care nu le înțeleg sau nu le acceptă. Nativii mai tineri au nevoie de mai multă pregătire profesională într-un domeniu. Racii vor fi solicitați la locul de muncă și vor amâna responsabilitățile de acasă.

Vor apărea tensiuni interioare din cauza unor dezamăgiri și se vor detașa de persoana care i-a dezamăgit sau care nu le-a dovedit respect și afecțiune.

Leu

Sunt cumpătați cu banii în primele zile și știu cum să-i gestioneze, nu vor să cheltuie mult și încearcă să-și suplimenteze veniturile.

Pot reapărea tensiuni mai vechi între nativii Leu și una sau mai multe rude din cauza lipsei înțelegerii față de celălalt și alte nemulțumiri apărute recent.

Din 3 decembrie lucrurile vor merge mai bine în plan afectiv. Se poate schimba natura unor relații și se rezolvă astfel niște lucruri. Acești nativi încearcă să repună pe picioare un proiect mai vechi.

Fecioară

Luna se va afla în casa I a personalității cerului de naștere al Fecioarelor și le va ajuta să fie echilibrate și rezonabile în fața unor situații tensionate. Sunt interesate de felul în care evoluează lucrurile legate de salariu, contracte sau schimbări la locul de muncă.

Vor avea o atitudine indiferentă la disputele din jur și nu vor lua partea nimănui. Un adevăr care iese la suprafață le-ar putea dezamăgi pe Fecioare, care se vor distanța de persoanele care nu au intenții bune.

În plus, acestea sunt nevoite să renunțe la o idee care nu se dovedește a fi utilă.

Horoscopul complet și previziunile pentru celelalte zodii ale astrologului Urania pot fi consultate numai pe libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT