Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2021. Nativii Berbec și Taur se simt nesiguri

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2021. Nativul Taur este nesigur. Află care sunt previziunile pentru toți nativii.
27.08.2021 | 15:20
Horoscop Urania pentru saptamana 28 august  3 septembrie 2021 Nativii Berbec si Taur se simt nesiguri
ADVERTISEMENT

Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 august – 3 septembrie 2021. Ce îi așteaptă pe nativi

Berbec

Ai un sentiment de nesiguranță în privința banilor. Comunicarea este dificilă și nu înțelegi din prima mesajele care ți se transmit, dar nici cei cu care stai de vorbă. Există riscul să te informezi greșit în privința unor evenimente.

ADVERTISEMENT

S-ar putea să apară tensiuni sau situații neplăcute în timpul unor deplasări. În urma unor impulsuri, iei niște decizii pe care nu le-ai fi luat înainte.

Taur

Ai o nesiguranță interioară și ai impresia că nu ai controlul asupra lucrurilor și evenimentelor din viața ta. Apare riscul de a face cumpărături inutile sau neinspirate. De asemenea, lucrurile vor fi instabile în planul sănătății.

ADVERTISEMENT

La muncă vei reuși să obții rezultatele dorite, dar și susținere și apreciere din partea celorlalți. La finalul intervalului, relațiile cu familia sau cu instituțiile statului vor fi tensionate.

Gemeni

Ai tendința de a te plictisi rapid chiar și de lucrurile care, în mod obișnuit, îți fac plăcere, iar comportamentul tău este schimbător în situațiile care cer răbdare. Ai o stare de confuzie în privința unor lucruri, apar niște senzații diferite și stări de spirit oscilante.

ADVERTISEMENT

Mercur din zodia Balanță te va face să reflectezi și să speculezi pe o anumită temă. Apar vești importante la finalul intervalului, dar și situații în care trebuie să te exprimi public.

Rac

Nu ai încredere în cineva din grupul tău de prieteni care merg în alte direcții decât tine, lucru care va complica comunicarea și cooperarea pe diferite teme. Mercur din zodia Balanței îți oferă posibilitatea să te exprimi corect cu privire la situațiile dificile.

ADVERTISEMENT

Ai soluții optime, iar intențiile tale sunt bune, așa că le pui în aplicare. Comunici foarte bine și reușești să rezolvi conflictele din familie.

Leu

Ești într-o situație delicată și neclară, care îți va pune la încercare stăpânirea de sine și autoritatea. Relațiile cu prietenii sunt dificile și e greu să rezolvi anumite chestiuni. Mercur favorizează comunicarea, schimbul de idei și informații.

Pot apărea probleme minore de sănătate spre finalul intervalului, însă ulterior vei avea o atitudine pozitivă, energie și avânt, dar și duritate și intoleranță în relațiile parteneriale.

Fecioară

Ai o stare de nesiguranță în privința argumentelor tale și te influențează părerile altora, chiar dacă nu coincid cu viziunea ta despre lume și viață. Apar mai multe bârfe, aluzii și comentarii, însă lucrurile vor merge bine dacă ești în situația de a vorbi în public. Pot apărea și mici probleme de sănătate, iar relațiile parteneriale vor fi complicate.

Citește previziunile pentru celelalte zodii pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT