Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2022. Ce aduce Luna Nouă

Horoscopul Urania pentru săptămâna 28 mai - 3 iunie 2022 este marcat de două evenimente astrologice. Unul dintre acestea are loc în data de 30 mai, și anume Luna Nouă.
27.05.2022 | 13:47
Horoscop Urania pentru saptamana 28 mai  3 iunie 2022 Ce aduce Luna Noua
Horoscop Urania pentru săptămâna 28 mai - 3 iunie 2022. Ce au pregătit astrele. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog mai anunță că intervalul următor este sub semnul lui Venus, care va intra în zodia Taurului pe care o tranzitează până pe 23 iunie. Mișcarea cosmică le dă semnele frâu liber nativilor legat de sentimente.

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2022. Ce au pregătit astrele

Berbec

Decizii cu privire la bani sau desfășurarea unor activități care îți aduc satisfacție. Câștigurile mici sau medii contribuie la echilibrul unei vieți normale. Sectorul comunicării este intens, bogat în provocări și deplasări favorabile.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă aduce dialoguri, schimburi de impresii și conversații utile. În intervalul 1-3 iunie se anunță preocupări domestice, unele nu prea plăcute. Se anunță un sentiment de disconfort pronunțat în relațiile cu familia.

Taur

Zilele de 28 și 29 mai 2022 aduc un mod de viață intens, planeta Venus își face simțită prezența prin susținere. De asemenea, ai parte de bucurie, optimism și încredere. Micul Benefic oferă protecție în situațiile dificile.

ADVERTISEMENT

Până pe 1 iunie sectorul banilor câștigați din muncă și efort personal va sta sub semnul Lunii Noi în Gemeni. Se conturează un context nou de muncă, se rezolvă probleme prin decizii și opțiuni rapide. Testezi intens piața muncii. Nu ești dispus să faci conversații, dar ești activ la nivel cerebral.

Gemeni

Stare organică echilibrată și mental stabil în acest final de săptămână. Mercur și planeta Venus ajută la pozitivarea gândurilor și atitudinilor și aduc siguranță de sine. Se nasc noi idei, idealuri și dorințe. Te poți confrunta cu situații neașteptate.

ADVERTISEMENT

Între 1 și 3 iunie este nevoie să reflectezi atent asupra veniturilor salariale. Sectorul relațiilor de prietenie va fi dinamic, dar conflictual. Ambele părți încearcă să introducă reguli și premise, dar e posibil să te simți controlat.

Rac

Relațiile de prietenie se stabilizează prin prezența planetei Venus în zodia Taur. Cunoști persoane interesante, pline de calități și care te ajută într-un sector de viață. Mercur aduce spor și un profit tuturor întâlnirilor și dialogurilor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a săptămânii casa sănătății stă sub semnul intensității, dar și al instabilității contextului astral generat de Luna Nouă în Gemeni. Te concentrezi mai greu și nu poți desfășura activități care cer efort susținut și intens.

Fecioară

Apar semne ale unor stabilizări în planul ideilor și proiectelor majore. Te bazezi pe construcții solide și realiste. Planeta Venus funcționează ca un factor de limpezire a minții și de judecată dreaptă. Sunt posibile alegeri corecte bazate pe cunoașterea domeniului în care se exercită acestea.

Sectorul vieții publice va beneficia de un moment scurt care poate fi avantajos, dacă va fi exploatat cum trebuie. Ai șansa să te exprimi în fața unui public de specialitate. Este un moment al succesului. Poți simți nevoia să discuți cu un prieten apropiat.

Scorpion

Poate apărea un vis frumos, o realitate sau un adevăr. Relațiile parteneriale vor intra pe un culoar favorabil din data de 28 mai. Se atenuează conflicte, te împaci cu oameni. Între 29 mai și 1 iunie se rezolvă chestiuni litigioase în plan financiar sau material.

Revendicări sau recuperări mulțumită Lunii Nouă în Gemeni. Evenimentul astral permite dialogul și  schimbul de idei. Între 1 și 3 iunie, efort de a evada din cotidian în zone de trăire și gândire care să le dea satisfacție.

Horoscopul integral realizat de Urania pentru intervalul 28 mai – 3 iunie 2022 poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT