Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Noi provocări pentru zodii

27.11.2020 | 16:37
Horoscop Urania pentru saptamana 28 noiembrie  4 decembrie 2020 Noi provocari pentru zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2020 aduce trăiri contradictorii și noi provocări în plan social și profesional pentru nativi. 

Renumitul astrolog de la libertatea.ro susține că dorința de afirmare în plan profesional și relațiile cu cei din jur vor fi primordiale pentru majoritatea zodiilor în săptămâna care urmează.

ADVERTISEMENT

Pe 1 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va aduce schimbări radicale în ceea ce privește situația financiară și profesionașă a zodiilor.

Horoscopul Urania pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2020

Berbec

Acordați atenție multor aspecte din viața voastră, pentru că riscați să comiteți greșeli din cauza superficialității. Spre sfârșitul săptămâni, oboseala tinde să își spună cuvântul, iar treburile casnice vor părea mai greu de rezolvat ca altădată.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă veți confrunta cu neîncrederea în relația de cuplu. Vor exista relații corecte și eficiente între nativi și reprezentanții unor instituții sau organizații, din țară și străinătate, cu privire la o cauză financiară sau patrimonială.

Gemeni

Vor fi influențate relațiile parteneriale, iar Gemenii vor lua parte la dialoguri sincere. Nativii se vor arăta reticenți în privința unor eventuale cheltuieli. Spre finalul săptămânii, aceștia vor fi mai autoritari și vor rediscuta un contract.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță nesiguranță față de sinceritatea unor prieteni și mai multă atenție în ceea ce privește starea de sănătate a Racilor. Spre finalul săptămânii, nativii își vor face curaj și vor formula o nemulțumire pe care au amânat-o.

Leu

Vă veți afla în fața multor provocări profesionale care necesită răbdare și disciplină, în plus, nativii din zodia Leu vor fi foarte creativi. Cei mai în vârstă se vor confrunta cu stări de oboseală și dureri musculare. Se anunță vigoare trupească, forță mentală, voință și determinare spre finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mare accent pe viața socială și/sau profesională. Nativii vor participa la evenimentele care se vor desfășura în fața unui public sau a unei asistențe de specialitate, moment care le va permite nativului să se exprime cu dezinvoltură.

Balanță

Nativii se vor confrunta cu destabilizări interioare. Balanțele vor simți nevoia să se concentreze pe chestiunile profesionale și este posibilă chiar o corespondență oficială cu instituțiile statului pentru a obține aprobări, diplome, certificate, adeverințe.

Scorpion

Se anunță dificultăți în ceea ce privește relațiile parteneriale, care dezvăluie noi ascunzișuri și interese meschine. Spre finalul săptămânii, Scorpionii vor trebui să se regrupeze în jurul unor situații importante din punct de vedere profesional și să facă față autoritar unor urgențe.

Săgetător

Săgetătorii se vor confrunta cu o neliniște interioară provocată de veștile contradictorii legate de locul de muncă al nativilor.Se anunță o posibilitate de afirmare prin nivelul ridicat de competență în plan profesional, ideologic sau social pentru nativii din zodia Săgetător.

Capricorn

Vor aborda cu inteligență chestiunile profesionale și vor avea parte de o bună colaborare cu ceilalți colegi. Nativii vor avea parte de înțelegere și cunoaștere prin intuiție, luciditate și raționament corect.

Vărsător

Vărsătorii au chef de distracție și de petreceri cu râsete și voie bună, dar pandemia le dă planurile peste cap. Urmează dialoguri interesante, care le pot deschide perspectiva unei colaborări.

Pești

Se anunță o lipsă de încredere în oameni, dar urmează o perioadă bună pentru cei tineri care vor să se afirme. Peștii vor trece prin diverse trăiri, sentimente și stări de spirit și vor avea parte de o posibilă afirmare autoritară la locul de muncă.

ADVERTISEMENT