Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Racii au o stare de nesiguranță

Urania a anunțat horoscopul pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Află care sunt previziunile astrologului de la Libertatea pentru această perioadă.
28.01.2022 | 12:53
Horoscop Urania pentru saptamana 29 ianuarie  4 februarie 2022 Racii au o stare de nesiguranta
Horoscop Urania pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Urania anunță Lună Nouă în Vărsător în săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Astrologul de la Libertatea dezvăluie cum vor fi afectați nativii de acest eveniment și de ce întâmplări vor avea parte în acest interval.

Horoscop Urania pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2022

Berbec

În prima parte a zilei de 29 ianuarie, acești nativi riscă să fie dezinformați, să înțeleagă greșit anumite mesaje și informații, astfel că ar putea fi nevoiți să repare o greșeală din această cauză.

ADVERTISEMENT

Ar putea apărea probleme în cadrul unui interviu sau al unei examinări. Între 29 și 31 ianuarie, Berbecul va avea parte de un echilibru în viața socială.

De asemenea, între 31 ianuarie și 2 februarie ar putea avea loc evenimente care să afecteze o relație de prietenie. Luna Nouă în Vărsător le va oferi nativilor Berbec o nouă perspectivă asupra unei persoane.

ADVERTISEMENT

Taur

Stare de confuzie în plan financiar sau juridic în prima parte a zilei de 29 ianuarie. Taurii ar putea lua o decizie neinspirată, dar ar putea rezolva situația.

Cele cinci planete care traversează zodia Capricornului le va oferi logică, rațiune, prudență și echilibru în asimilarea unor informații, dar și îndeplinirea unor dorințe. Planeta Venus e oferă o atitudine pozitivă în toate demersurile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O reacție exagerată a unor persoane cu care acești nativi se întâlnesc pentru stabilirea unor detalii sau luarea unor decizii marchează începutul zilei de 29 ianuarie. Gemenii vor fi inconsecvenți în luarea unei decizii.

Între 29 și 31 ianuarie, acești nativi nu au intenția de a ceda o parte din drepturile care li se cuvin sau pe care le-au revendicat. Planeta Venus îi va ajuta din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă în Vărsător, de la 1 februarie, le va aduce o notă de surpriză și vor simți nevoia să ia o decizie neașteptată în contextul unei reușite sau al unei schimbări.

Rac

Apare o stare de nesiguranță în desfășurarea unor activități în prima parte a zilei de 29 ianuarie. Între 29 și 31 ianuarie se vor concentra pe relațiile parteneriale. Abordează contracte mai vechi sau reiau negocieri. Partenerii lor vor avea o atitudine schimbătoare.

Ar putea avea parte de o surpriză în sectorul preocupărilor materiale, asociate sau nu cu un conflict între persoane. Datele inițiale ale unei probleme s-ar putea schimba în condițiile unor evenimente ce necesită o nouă abordare.

Leu

Apar probleme în plan afectiv în prima parte a zilei de 29 ianuarie. Nativii vor avea stări de neliniște și vor fi marcați de emoții negative. Din fericire, starea de sănătate va fi una bună între 29 și 31 ianuarie.

Vor avea un echilibru interior în cazul în care apar evenimente tensionate. Au parte de stabilitate în sectorul relațiilor de muncă.

Apare o stare de agitație în desfășurarea relațiilor parteneriale personale, contractuale sau oficiale, influențate de Luna Nouă în Vărsător. Ar putea fi introdus un factor de noutate ce nu poate fi trecut cu vederea.

Fecioară

Programul nativilor va fi dat peste cap în prima parte a zilei de 29 ianuarie, lucru care le va crea o stare de agitație. Au priorități de care trebuie să se ocupe în relația de cuplu sau în familie. Sectorul sentimentelor va fi schimbător între 29 și 31 ianuarie.

Discuțiile prin care se urmărește obținerea unei clarificări, a unei apropieri afective sau a unui răspuns trebuie să fie amânate timp de câteva săptămâni.

Datorită planetei Venus care revine la mersul direct, nativii vor avea discuții și comportamente corecte, morale.

Citește horoscopul complet realizat de astrologul Urania, pentru fiecare zodie, pe libertartea.ro.

ADVERTISEMENT