Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie 2021. Gemenii nu se mai regăsesc în viața profesională

Horoscopul realizat de cunoscuta Urania pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2021 este marcat de planeta Venus care va intra în zodia Rac începând cu data de 2 iunie.
28.05.2021 | 14:56
Horoscop Urania pentru saptamana 29 mai  4 iunie 2021 Gemenii nu se mai regasesc in viata profesionala
Horoscop Urania pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2021. Gemenii nu se mai regăsesc în viața profesională. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

În plus, în data de 31 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie, însă planeta urmează să părăsească definitiv zodia Gemenilor abia pe 11 iulie 2021.

Potrivit astrologului, previziunile astrale pentru intervalul următor sunt axate pe partea profesională. Iată, așadar, care sunt evenimentele și întâmplările pentru următoarea perioadă!

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru intervalul 29 mai – 4 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Contradicții și ostilități în acest weekend, în special la locul de muncă. Sunt șanse mari să ratezi întâlnirea cu un amic din cauza unor blocaje sau alte motive. Posibile revizuiri de păreri sau revenirea la unele situații anterioare. Calm, liniște și echilibru sufletesc spre finalul intervalului astrologic, dar și multă motivație interioară.

Taur

Posibile conflicte interioare născute din discrepanța unor idei, convingeri sau atașamente. Stres și scăparea lucrurilor de sub control în relația cu superiorii, cât și revizuirea unor proiecte care implică mulți bani. Ajutor esențial de la prieteni și planuri comune care merg de minune. Susținere pentru cei care au de dat examene.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Griji materiale și crize de conștiință care au la bază nepotriviri ideologice, culturale sau religioase. Pare că nu te mai regăsești în domeniul în care ești de ani buni. Imaginație, fantezie și soluții inspirate venite din partea lui Mercur retrograd, în timp ce Venus în Rac aduce un important factor de stabilitate.

Rac

Tensiuni conjugale și conflicte cu partenerii de viață în ultimele zile din mai. Luna iunie vine cu motivație, descifrarea unor înțelesuri și informații discrete. Se deschid noi orizonturi de cunoaștere și înțelegere. Cei tineri trec prin momente delicate dacă nu se pune problema afirmării lor rapide.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu prea ești în apele tale și ești marcat de o suferință interioară. Dialoguri și întâlniri, care din păcate, nu ajung la niciun rezultat, asta pentru că o serie de proceduri legale pot întârzia. Apele pot fi tulburate în relațiile cu ceilalți, cu niște persoane apropiate. Pe final, se anunță cunoaștere și decizii marcate de contradicții interioare.

Fecioară

Monotonie și lipsa entuziasmului în acest final de săptămână, urmând ca de luni interesul să se axeze pe viața publică, pe imagine și pe afirmare. Înțelegere sau împăcare între partenerii de viață, cât și posibile acorduri pe tot parcursul verii. Comunicare sinceră, blândețe și eleganță în comportamentul cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Horoscopul integral propus de Urania pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie 2021 poate fi citit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT