Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2022. Gemenii nu trebuie să creadă tot

Horoscop Urania pentru săptămâna 29 octombrie - 4 noiembrie 2022. Persoanele din zodia Gemeni au nevoie de discreție și tăcere.
28.10.2022 | 14:11
Horoscop Urania pentru saptamana 29 octombrie  4 noiembrie 2022 Gemenii nu trebuie sa creada tot
Horoscop Urania pentru intervalul 29 octombrie - 4 noiembrie 2022. Ce primesc nativii. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul anunță că următoarele 7 zile sunt marcate de două evenimente importante. La sfârșitul zilei de 29 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, unde va sta până pe 17 noiembrie. Ulterior, pe 31 octombrie, Marte intră în mișcare aparent retrogradă până pe 13 ianuarie 2023.

Horoscop Urania pentru intervalul 29 octombrie – 4 noiembrie 2022. Ce primesc nativii

Berbec

Posibile deplasări în țară sau în străinătate și concentrare pe chestiuni profesionale. Mercur în zodia Scorpion aduce o atenție îndreptată spre partea financiară, jocuri duble și erori de gândire. Poți fi influențat negativ de oamenii din preajmă.

ADVERTISEMENT

Pot exista piedici în relațiile de prietenie și despărțiri fără motive în jurul datei de 2 noiembrie. Ultimele două zile aduc momente pozitive pentru universul interior, suflet și spirit.

Taur

Ai o nevoie foarte mare de informare, dar nu ești deloc dispus să renunți la vechile concepții despre lumea înconjurătoare. Mercur vorbește despre capcane, provocări, minciuni și manipulări. Aceste lucruri te pot abate de la chestiunile cu adevărat reale.

ADVERTISEMENT

Astrele te sfătuiesc să amâni discuțiile care au teme conflictuale sau contractuale. Se anunță foarte multe obligații și responsabilități ce trebuie onorate. O chestiune financiară se poate complica. Comunicare excelentă în relații.

Gemeni

Previziunile astrologice încep cu consultări în plan partenerial, dar și lucruri banale, fără nimic ieșit din comun. Mercur din Scorpion din data de 29 octombrie 2022 contribuie la procesele interioare, dar și la informațiile primite de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

La locul de muncă este indicat să folosiți tăcerea și să nu credeți toate vorbele care circulă. Pe 31 octombrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 13 ianuarie 2023, perioadă perfectă pentru reevaluări personale.

Rac

E momentul să te pliezi pe condițiile de la serviciu și să accepți solicitările șefilor. Relațiile pot fi ușor încordate, mai ales cu partenerii de afaceri. Mercur în zodia Scorpion aduce până pe 17 noiembrie, gelozie, răstălmăciri de cuvinte și tulburări afective.

ADVERTISEMENT

Marte vine cu îndoieli asupra deciziilor și părerilor personale. Depui un efort major pentru a afla un adevăr ascuns. Între 2 și 4 noiembrie, concentrare majoră pe activitățile care aduc împlinire și satisfacție.

Leu

Instabilitate în plan afectiv, provocări și aventură pe 29 octombrie. Sănătatea evoluează la fel ca în ultimele luni. Îngrijorări sau nemulțumiri legate de felul în care decurg lucrurile la locul de muncă. Mercur răscolește amintiri legat de o persoană din familie.

Unii nativi se revoltă față de trecut. Se pot strecura accente de ostilitate, ranchiună și antipatie. Posibile piedici din partea celor dragi legat de desfășurarea normală a vieții socio-profesionale. Bani, ajutoare sau recompense.

Fecioară

Nehotărâre legat de atitudinea pe care trebuie să o ai față de o persoană. Mercur aduce iritare pe partea de comunicare, dar și o tendință spre critică. Posibile complicații în viața curentă din cauza unor documente care se fac greșit.

Posibile probleme de sănătate și tulburări de gândire pe fondul oboselii. Sunt șanse mari să existe un schimb de replici la locul de muncă. Credibilitatea celor care au o imagine de apărat poate suferi.

Horoscopul Urania pentru săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT