ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 aprilie 2021. Ce schimbări aduce Mercur din zodia Berbec

Autor: Alexa Serdan | 02.04.2021 | 17:11
Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 aprilie 2021. Ce schimbări aduce Mercur din zodia Berbec
Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 aprilie 2021. Ce schimbări aduce Mercur din zodia Berbec. Sursa foto: libertatea.ro

Horoscopul Urania pentru săptămâna 3-9 aprilie 2021 este marcat de Mercur care intră în zodia Berbec duminică, în data de 4, unde va sta până pe 19. Acest fenomen astrologic va produce o serie de evenimente importante pentru toate zodiile. 

ADVERTISEMENT

Se schimbă total ceea ce gândim, vorbim sau auzim în jurul nostru. Potrivit libertatea.ro, săptămâna următoare aduce combinații care mai de care mai interesante, fiecare nativ în parte simțind pe propria piele confuzie sau informații care se bat cap în cap.

Mercur e coordonatorul nativilor Gemeni și Fecioară. Haideți, să vedem, în rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologice pentru perioada următoare, dar și care sunt semnele zodiacale care se bucură de succes pe plan profesional.

Horoscop Urania pentru intervalul 3-9 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Contradicții, cenzuri și concesii pe plan profesional, care te fac să iei anumite decizii. Exprimă-ți liber părerile, dar nu te grăbi să formulezi unele concluzii. S-ar putea să nu înțelegi comportamentul celor din jur, dar cu timpul vei descoperi adevăratul motiv.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești un răspuns sau o rezolvare legat de o problemă financiară. Posibile confruntări sau reticențe legat de un proiect sau studii. Disconfortul interior te poate face să obosești și să nu mai ai deloc energie. Afirmare în plan profesional sau rezolvări rapide.

Gemeni

Întâlnire care poate duce la semnarea unui contract. Discuții în contradictoriu sau dispute cu unele persoane, sectorul prieteniei fiind în prim plan. Ai mare nevoie de susținerea sau colaborarea unor persoane apropiate. Știi să te faci plăcut oriunde.

Rac

Activități comune și depășirea unor obstacole. Relațiile de afaceri trec prin niște constrângeri sau reguli stricte. Reușești să te coordonezi și să treci peste orice dispute. Spre finalul săptămânii te axezi pe chestiuni spirituale sau trăiri interioare.

ADVERTISEMENT

Leu

Ești gata să treci la acțiune și să te implici mai mult în ce faci. Ești în armonie cu tine și ești gata să progresezi. Renunță la superficialitate și automulțumire, nu te mai da grozav. Vești, atitudini și întâmplări importante în planul relațiilor.

Fecioară

Treburi gospodărești și comunicare pe subiecte banale. Dorință de a obține un progres pe calea rezolvării problemei financiare sau patrimoniale. Modificările de la locul de muncă te pot da peste cap, mare atenție la problemele de sănătate.

ADVERTISEMENT

Balanță

Drumuri pe la instituții, ai multe treburi de rezolvat. Plictiseală și chestiuni domestice lipsite de sens, ești fără vlagă. O problemă de fond se poate rezolva datorită comunicării, s-ar putea chiar să fii în mijlocul unui conflict mai vechi. Activitate mentală intensă în ultimele zile.

Scorpion

Posibile activități pentru achitarea unor taxe. Lipsește cheful de dialog, lucru care te împiedică să fii atent sau să nu duci la capăt niște proiecte. Neplăceri la locul de muncă legat de salariu sau relațiile cu colegii. Nu scapi de tensiuni nici acasă, ai alegeri dificile de făcut.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Motivație și mobilizare a resurselor interioare. Resemnare legat de bani, se anunță vremuri mai bune în viitor. Creativitate și capacitate de exprimare orală datorită lui Mercur. Simți nevoia să visezi și să-ți exprimi nestânjenit personalitatea.

Capricorn

Înțelepciune și îngăduință în relația cu părinții sau rudele. Accente conflictuale din motive stupide, care pot duce la amplificare din orgoliu sau ambiție. Trebuie să dai explicații despre statutul sau faptele altora. Posibili bani sau colaborări de succes.

Vărsător

Activități publice comune la început de săptămână. Sectorul comunicării ajunge în atenția ta prin cursuri sau informații. Nu vor lipsi disputele și diferențele de opinie. Deplasări pe nepusă masă și posibile incidente spre serviciu. O dorință mare de afirmare.

ADVERTISEMENT

Pești

Solicitări, interviuri sau propuneri de colaborare. Fii convingător și luptă pentru adevăr, ai suficiente argumente. Relațiile sunt bune, normale, în timp ce sectorul banilor poate aduce anumite temeri. Neliniște interioară în ultima perioadă astrologică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!