Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 3 – 9 octombrie 2020. Peștii sunt reticenți și distanți

02.10.2020 | 16:04
Horoscop Urania pentru saptamana 3  9 octombrie 2020Pestii sunt reticenti si distanti
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Urania pentru săptămâna 3 – 9 octombrie 2020 aduce numeroase tensiuni, conflicte și neînțelegeri atât în plan profesional, cât și personal. Este o perioadă a marilor bătălii în care nativii au șansa să afle unele aspecte despre ei.

Potrivit astrologului de la libertatea.ro, perioada următoare va fi una încărcată emoțional datorită Lunii care va tranzita două semne zodiacale. Este vorba de zodiile Rac și Fecioară, fenomenele aducându-le nativilor soluții remarcabile.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru săptămâna următoare sunt detaliate, așadar, în rândurile de mai jos. Descoperă care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie, dar și care este capitolul unde excelezi sau de ce nu, mai ai de lucrat.

Horoscop Urania pentru intervalul 3 – 9 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Energie, elan, dar și multă tensiune în prima parte a intervalului. Posibil exces de zel sau impunerea punctului de vedere cu orice preț. Aspect pozitiv asupra sănătății și situației financiare, mai ales dacă ai încheiat un contract. Nevoie uriașă de a învăța care va duce și la discuții contradictorii.

ADVERTISEMENT

Taur

Agitație și nervozitate în primele zile datorate unor chestiuni de la serviciu. Urmează o perioadă temperată din punct de vedere emoțional, lucru care va aduce multă răbdare și stabilitate. Se cere atenție sporită legat de afaceri, nu-ți pune semnătura pe orice hârtie.

Gemeni

Nevoie de ordine și confort domestic. Relațiile cu cei dragi evoluează minunat, fără a tolera exagerările și fițele celor de lângă tine. Unele simptome neplăcute te trimit direct la medic, ai grijă la sfaturi și medicație. O bună capacitate de vorbire te îndeamnă să ceri mai multe păreri, nu te opri la prima opinie.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai toate șansele să acumulezi informațiile necesare pentru un examen. Norocul este de partea ta în privința soluțiilor viabile pe care le găsești. S-ar putea să fii luat prin surprindere de unele situații complicate, însă Luna care va tranzita Racul îți va oferi susținere intensă.

Leu

Context restrictiv legat de opinie, nu prea ai șanse să-ți spui punctul de vedere. Dialoguri și întâlniri care îți vor destabiliza principiile și unele valori. Soluții spectaculoase și idei utile care vor aduce un ban suplimentar pe termen scurt. Perioadă banală în cercul de prieteni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îngrijorare și enervare legat de partea financiară, evită combinațiile și afacerile care par dubioase. Neînțelegerile și antipatiile din trecut își găsesc rezolvarea prin crearea unor punți de înțelegere. S-ar putea să ai cea dureri de cap legat de învățare și aprofundarea unor informații. Risc de a fi păcălit sau dezinformat.

Balanță

Conflictele din trecut ies la iveală și se pot amplifica pe fondul unor nemulțumiri nerostite. Încearcă să nu te implici emoțional și să stai cât mai departe. Evoluție imprevizibilă legat de o moștenire sau procedură economică care, din păcate, se bazează pe date false.

Scorpion

Situații neplăcute și tensiuni la locul de muncă care pot cauza stării de sănătate. Norocul este de partea nativului începând cu 3 octombrie când planeta Venus va începe să tranziteze zodia Fecioară până pe 28 ale lunii. Se anunță surprize din partea prietenilor și detașare de la chestiunile materiale.

Săgetător

Stres emoțional și decizii luate sub impulsul primei impresii în data de 3 octombrie. Zilele următoare nativul va primi mai multe sarcini la serviciu, lucru care îl va propulsa spre o avansare. Posibile propuneri de ordinul afacerilor, totul se va desfășura în chip firesc, fără ocolișuri.

Capricorn

În prima parte a săptămânii se anunță nevoi urgente sau probleme casnice care nu mai pot fi amânate. Întreaga perioadă este una complicată și tensionată atât la locul de muncă, cât și în plan personal. Observi tot mai multe schimbări de comportament la partenerul de viață. Ține cont de detalii!

Vărsător

Atitudine ostilă și superficialitate față de străinii cu care interacționezi. Risc de conflicte cu oamenii cu care nu ai aceleași păreri. Ai șansa de a identifica soluții practice și realiste legat de viitor. Micul Benefic te va întoarce la luciditate. Relaxare și odihnă după zilele de stres.

Pești

Enervări pe teme bănești care te trimit cu gândul la judecată pentru găsirea unor soluții concrete. Posibile colaborări, trebuie doar să știi să alegi condițiile potrivite. Se anunță reticență și indiferență la entuziasmul amicilor legat de unele declarații publice. Sensibilitate și slăbiciune pe final de săptămână.

ADVERTISEMENT