Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie. Gemenii debordează de imaginație

29.01.2021 | 22:16
Horoscop Urania pentru saptamana 30 ianuarie  5 februarie Gemenii debordeaza de imaginatie
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, Urania îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna care urmează, cum să le faci față și, nu în ultimul rând, care sunt șansele să te îmbogățești.

Te numeri printre nativii din zodia Gemeni? Pregătește-te să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că toate îți merg strună. Se confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, că nimeni nu îți poate sta în cale dacă ai curajul să dai glas ideilor tale. Cu alte cuvinte, lasă imaginația să zburde și totul va fi bine!

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Fecioarei vei avea mari dificultăți în a-ți menține echilibrul interior pe fondul unor informații destabilizatoare, plan salarial, sau în contextul unor evenimente în curs de desfășurare la locul de muncă. Horoscopul este oferit de Libertatea.ro.

Urania îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie

Berbec

Odată cu intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului vei reuși să duci la bun sfârșit anumite activități speciale, altele decât cele strict profesionale.

ADVERTISEMENT

Taur

Conjuncția celor doi Benefici va avea un efect special, poate chiar spectaculos în unele cazuri, cu precădere în planul susținerii activității profesionale sau a condiției  tale sociale.

Gemeni

Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, ai posibilitatea să-ți mobilizezi toate resursele de imaginație și să atingi performanța, pe fondul intrării planetei Venus în zodia Vărsătorului.

ADVERTISEMENT

Rac

Șansa de a câștiga o sumă de bani care, chiar dacă e destul de modestă, îți poate aduce satisfacții. Anumite persoane încearcă să te abată de la drumul tău și trebuie să-i pui la punct. Fii, însă, ceva mai diplomat!

Leu

Următoarea perioadă te surprinde plăcut, printr-o intensificare a relațiilor parteneriale. Apar solicitări în vederea unui proiect sau a unui contract. Fii foarte atent, pentru că nu sunt excluse nici deteriorările sau tulburările de moment.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, Luna va traversa zodia ta și îți va da răbdare, conștiință a datoriei și responsabilitate față de temele curente de viață, chiar dacă toate acestea ți se vor părea plictisitoare.

Balanță

Vei dori să ai satisfacții mari și, de aceea, le vei cultiva cu mare grijă, deschizând larg poarta disponibilității tale mentale și afective către nou, inedit, original.

Scorpion

Rămân valabile atenționările din ultimele săptămâni, cu privire le posibilele neînțelegeri și furtuni relaționale între părinți și gineri sau nurorile. Încearcă să gestionezi situația cu calm, altfel riscă să capete proporții.

Săgetător

Micul Benefic îți va deschide drumul spre informații de excepție sau spre acele dialoguri prin intermediul cărora vei fi avertizat în timp util ori îți vor fi furnizate explicații care îți vor schimba perspectiva asupra unor planuri, intenții și demersuri profesionale.

Capricorn

Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, pot să apară unele reacții lipsite de eleganță, de politețe sau de solicitudine ale unor prieteni în momentul în care li se va cere ajutorul într-o problemă mai delicată.

Vărsător

Vei simți nevoia unei limpeziri și, pentru că nu poate să vină de la sine, vei face efortul de a citi, de a te informa, de a consulta specialiști care să te ajute să afli adevărul sau să ajungi la concluzia corectă.

Pești

Te așteaptă o perioadă intensă, marcată de un șir de intuiții, stări telepatice și beneficii de pe urma acestui tip special de funcționare a subconștientului tău.

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
FINAL politic pentru FIREA?! Pandele aruncă bomba: La sfârșitul lui decembrie...
FINAL politic pentru FIREA?! Pandele aruncă bomba: La sfârșitul lui decembrie...
Planta pe care trebuie să o ai în casă în timpul iernii
Planta pe care trebuie să o ai în casă în timpul iernii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!