News

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie. Marte intră în zona Gemeni

29.03.2019 | 15:24
Horoscop Urania pentru saptamana 30 martie  5 aprilie Marte intra in zona Gemeni

Urania a lansat horoscopul valabil pentru perioada 30 martie – 5 aprilie! Zodiile vor fi puternic influenţate de intrarea lui Marte în zodia Gemenilor! Pentru nativii din zodia Fecioară, această trecere a lui Marte aduce posibilitatea unor accidentări cu posibile lovituri la nivelul capului!

Aşa arată horoscopul Urania pentru perioada 30 martie – 5 aprilie

Berbec

Între 30 martie și 1 aprilie, Berbecii se pot aştepta la surprize din partea prietenilor, informații care stârnesc uimirea cu privire la ceea ce fac aceia sau la situațiile prin care trece o cunoștință a Berbecilor. Alteori, nativii pot trece, alături de prietenii lor, prin situații interesante care îi vor obliga să se adapteze condițiilor nou create. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. influențând în chip favorabil sectorul comunicării. Între 1 – 4 aprilie, perioadă mai calmă, bună pentru refacere organică sau sufletească.

Taur

În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., pe fond, fiind vorba despre bani, mai ales despre cei câștigați din muncă proprie. Se pot intui momente favorabile unei discuții pe tema felului în care Taurii vor munci și vor fi plătiți, de acum încolo. Taurii vor beneficia de rezervele de solidaritate și amabilitate ale celor apropiați care vor demonstra o mare disponibilitate în a-i susține moral și alături de care pot petrece clipe plăcute menite să-i smugă din enervările și plictiselile cotidiene. Din punct de vedere fiziologic, insomniile par a fi un aspect frecvent întâlnit.

Horoscop Urania 30 martie - 5 aprilie
Horoscop Urania 30 martie – 5 aprilie

Racul poate primi o moştenire

Gemeni

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, idei intersante, poate puțin prea îndrăznețe sau insuficient consolidate, născute din dorința nativilor de a progresa, de a face un salt existențial ori, doar, de a-i surprinde pe cei din jur. Informații care-i pot pune pe gânduri cu privire la evoluția nefavorabilă a proiectelelor. Gemenii se pot remarca, pot cuceri inima publicului sau pot stârni simpatia prin farmecul lor special care nu va trece neobservat. Atenție la tot ceea ce se va întâmplăa, de-acum încolo, cu valoare de avertisment, pentru că, nu peste mult timp, Marte, plasat în sectorul lor zodiacal, va face opoziție cu Jupiter, eveniment care nu a mai avut loc de 12 ani și care, pentru ei, în mod special, va ridica probleme majore de ordin partenerial, relațional, contractual sau procesual.

Rac

Racul poate primi o moştenire. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., plasându-se într-un sector delicat și difuz. Acest trazit nu va aduce evenimente speciale, din categoria celor vizibile ci mai degrabă predispoziția spre dialoguri interioare. Cei tineri vor dezvolta ambiții profesionale mai ales că, din punct de vedere astral, în acest sector al hărții cerului lor de naștere, se va produce, pe 5 aprilie, Luna Nouă în Berbec. În acest conetxt, s-ar putea produce și contradicțiile între nativi și unii parteneri de afaceri sau de proiect, născute din dorința de a se impune în fața unor parteneri sau asociați.

Leu

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, apar contradicții în relațiile parteneriale. Cele șubrede, firește, vor intra în stare de alarmă, obligându-i pe nativi să ia în calcul o eventuală detașare, îndepărtare, despărțire sau schimbare de atitudine. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., ceea ce îi va permite să introducă o notă aparte, dinamică dar, în general, profitabilă Leilor care vor reuși, în acest răstimp, să stabilească o serie de contacte umane utile lor, să se împrietenească cu persoanele de care au nevoie în vederea unei susțineri sau colaborări. Nativii se vor afla prinși în vâltoarea unor situații speciale care ar putea să le dea șansa unei afirmări.

Fecioară

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, Fecioarele au probleme de sănătate cu un organ la care se reactivează o durere mai veche. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. Tranzitând casa a a X-a, Marte va funcționa ca un factor activ, determinând energic posibilitatea ridicării lor în rang, debutul, afirmarea, construcția de sine mai ales prin intermediul imaginii publice și a felului în care Fecioarele se vor exprima în împrejurări speciale în care nativul va putea face uz de diplomație și inteligență speculativă. Moment bun pentru evoluția unor conflicte ce se desfășoară în justiție. Luna Nouă din 5 aprilie va încinge spiritele iar cei născuți în Fecioară se vor exprima categoric dând dovadă de intoleranță față de abuzuri. Sunt poaibile accidentările cu lezarea capului!

Balanţă

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, surprize în plan sentimental, evenimente care aruncă o lumină „piezișă” asupra relațiior afective născând nu nedumeriri ci și legitime întrebări cu privire la calitatea umană a celui drag și asupra viitorului relației înseși. Balanțele se pot simți atrase de un fel extravagant de a se relaxa atât prin modul în care își vor alege partenerii de distracție cât și prin provocările și satisfacţiile pe care le așteaptă. Între 1 – 4 aprilie, momente mai calme la locul de muncă pe fondul îmbunătățirii relațiilor de serviciu sau a unor măsuri care corectează disfuncțiile de până acum. Moment bun și în planul sănătății care trebuie cultivat pentru că le va permite nativilor să-și recupereze echilibrul pierdut pe fondul suprasolicitării sau a luptei organismului cu o afecțiune de dată recentă.

Scorpion

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, viață tumultuoasă din cauza unor evenimente care se pot petrece în familie sau în gospodărie, de natură să le dea nativilor ritmul obișnuit de viață peste cap. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. Tranzitul lui va influența negocierile, discuțiile, târguielile sau dialogul încins cu persoanele interesate de aceeași sumă de bani sau de aceleași bunuri pe care le vizează și nativii. Încep să se configureze aspectele astrale care indică un risc de accidente și care pot avea consecințe asupra corpului fizic.

Săgetător

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, informații care uimesc sau, alteori, îi scot din sărite pe nativii care se vor vedea obligați să țină, totuși, cont de ele și să le dea o replică sau să găsescă o soluție aspectelor invocate. Dialoguri stranii, lipsă de autocontrol, inițiative mai puțin inspirate, abordări publice care nu sunt privite cu ochi buni. Nevoia de a face, pe nepregătite, o deplasare. Context „alunecos” cu laturi bune dar și cu riscuri în situația unor examene și verificări, mai ales dacă va fi vorba de probe tehnice. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c. În tot acest timp, Marte va aduce în prim-planul atenției Săgetătorilor nevoia de a face față acelor întâlniri în care se discută contracte, se negociază, se susține o cauză, se pledează în contradictoriu ori se ține sub control un conflict public.

Capricorn

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, surprize financiare, informații care îi pun pe nativi în stare de alertă, mobilizându-i să găsească soluții la o chestiune ce poate deveni mult mai complicată dacă, ceea ce aud sau se anunță oficial că va intra în vigoare, nu va fi contracarat de măsurile necesare luate acum. Posibile discuții pe teme salariale sau contractuale, începând cu 31 martie când Marte, va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., timp în care va pune premiza unor decizii și inițiative menite să le schimbe nativilor statutul profesional și/sau financiar. Pe de altă parte, Marte va mai instaura un factor de instabilitate și, eventual, de conflict în plan profesional curent, împingând, uneori, la decizii disproporționate justificate și de opoziția cu Jupiter (context în care nu s-a mai aflat de 12 ani) care va influența atât sectorul muncii cât și sectorul sănătății de fiecare zi.

Vărsător

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, viață trăită sub semnul surprizelor și evenimentelor care-i pun în prim-planul atenției pe nativi. În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., influențând sectorul vieții sentimentale și al relațiilor cu copiii. Vărsătorii își vor găsi în acest tranzit un aliat ori de câte ori vor dori să-și pună o dorință în aplicare ori să dea curs unor „pofte” culinare sau senzuale. Pe fond, se anunță o perioadă intensă. Totuși exagerările de azi vor fi plătite curând pentru că, în următoarele săptămâni, tocmai „aliatul” lor se va afla în impas, pe fondul opoziției importante cu Jupiter, postură în care nu s-a mai aflat de 12 ani. Discuții multe, conversații aprinse care pot degenera, lesne, în confruntări, controverse și dispute, tendința de a deveni vehement, ori de câte ori un Vărsător se va simți obligat să-și apere un punct de vedere sau va avea impresia că este „atacat”.

Peşti

Între 30 martie și 1 aprilie după-amiaza, perioadă de agitație interioară: Peștii vor fi neliniștiți, se vor gândi la viitor și nu vor vedea decît un noian de provocări și de riscuri, se vor întoarce cu gândul în trecut și nu vor avea decât regrete și dezamăgiri iar pentru prezentul care-i cheamă insistent nu vor găsi determinarea și vigoarea necesară să se pună pe treabă. Între 1 – 4 aprilie, starea generală a Peștilor se va îmbunătăți grației tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal care le va da posibilitatea să se echilibreze prin metodele numai de ei știute și experimentate de-a lungul vieții. Între 4 – 5 aprilie, preocupări legate de bani, plăți, încasări, etc.  E de reținut, totuși protecția reală exercitată, în continuare, de Venus care se va afla, întreaga săptămână, în semnul lor zodiacal.