Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Conflicte pentru nativii Taur

Astrologul Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2021, pentru fiecare semn zodiacal în parte.
29.10.2021 | 12:56
Horoscop Urania pentru saptamana 30 octombrie  5 noiembrie 2021 Conflicte pentru nativii Taur
Horoscop Urania pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Urania pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2021 vine cu vești proaste pentru anumite zodii. Zodia Scorpionului va fi traversată de planeta Marte, lucru care va provoca tensiuni pentru mai mulți nativi, conform astrologului de la Libertatea.

Horoscop Urania: săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Atenția acestor nativi se îndreaptă asupra persoanelor importante din viața lor. Cei care se ocupă cu activități artistice, interpretative și creative vor fi motivați la începutul perioadei menționate, vor să se facă remarcați.

ADVERTISEMENT

Pot apărea conflicte din cauza unui interes material sau o problemă financiară, în urma căreia nativii au o revelație. La finalul intervalului au parte de noroc în carieră datorită planetei Venus, care intră în Capricorn.

Taur

Acești nativi trebuie să acționeze contrar propriilor principii și să se adapteze la cele ale membrilor familiei. Au o atitudine calmă sau chiar indiferentă în fața toanelor unor persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Sectorul relațiilor parteneriale este afectat de tranzitul planetei Marte în zodia Scorpionului. Vor apărea conflicte, iar nativii vor fi neîncrezători. Luna Nouă în Scorpion va duce la reluarea sau înrăutățirea unor conflicte, ba chiar s-ar putea ajunge la o nouă etapă a neînțelegerilor.

Gemeni

Gemenii nu vor acționa logic la începutul acestei perioade, poate vor fi conduși de mândrie sau orgoliu. Ar putea complica lucrurile la locul de muncă prin agravarea unui conflict deja existent sau accentuarea unor antipatii.

ADVERTISEMENT

Pot apărea probleme de sănătate din momentul în care Marte va străbate zodiac Scorpionului.

Nativii Gemeni vor avea un spirit practic și vor fi conduși de logică în abordarea unui interes material, după ce Venus va intra în zodia Capricornului, în ziua de 5 noiembrie.

Rac

Acești nativi vor aborda în mod autoritar problemele legate de bani create de o persoană apropiată. S-ar putea ca Racii să realizeze că trebuie să înceapă să învețe pentru a trece de un praf profesional sau pentru practicarea unei activități suplimentare.

ADVERTISEMENT

Vor încerca să refacă relațiile cu părinții, pe fondul unor neînțelegeri. Marte va străbate zodiac Scorpion, lucru care ar putea cauza tensiuni în relațiile afective ale nativilor Rac. Niște relații de prietenie se pot termina brusc.

Leu

Leii au parte de energie și lucruri bune în prima zi a perioadei vizate. Sunt cumpătați în gestionarea banilor și administrează corect veniturile și economiile. Vor să (re)stabilească armonia în relațiile cu anumite persoane din familie sau dintr-un cadru oficial.

Pot avea deplasări de scurtă durată. În familie ar putea apărea conflicte declanșate de intrarea lui Marte în Scorpion. Și relațiile oficiale vor fi afectate de forța Lunii Noi în Scorpion.

Fecioară

Probleme de sănătate la începutul intervalului. Luna care va tranzita zodia Fecioarei este benefică pentru acești nativi întrucât vor fi mai calmi și mai echilibrați.

Sectorul comunicării va fi afectat de planeta Marte, începând din 30 octombrie. Astfel, pot apărea factori de stres și de conflict, înțelegerea greșită a realității sau reacții dezechilibrate.

Ar trebui ca Fecioarele să evite întâlnirile cu risc de ceartă și abordarea temelor importante sau mai sensibile, întrucât stabilitatea și obiectivitatea din gândire va fi afectată.

Horoscopul complet și previziunile pentru celelalte zodii pot fi regăsite numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT