Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 4-10 septembrie 2021. Racul are momente de gelozie în cuplu

Urania a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru săptămâna 4-10 septembrie 2021, dar și care sunt evenimentele astrologice din perioada următoare.
03.09.2021 | 13:08
Horoscop Urania pentru saptamana 410 septembrie 2021 Racul are momente de gelozie in cuplu
Horoscop Urania pentru săptămâna 4-10 septembrie 2021. Racul are momente de gelozie în cuplu. Sursa foto: libertatea / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul cititor în stele anunță că semnele zodiacale sunt vizate de Luna Nouă în Fecioară, care va avea loc pe data de 7 septembrie și care aduce schimbări foarte importante.

Câteva zile mai târziu, un alt eveniment marcant al săptămânii viitoare este faptul că planeta Venus va intra în zodia Scorpionului. Este vorba de data de 10 septembrie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 4-10 septembrie 2021. Ce au rezervat astrele

Berbec

Între 4 și 6 septembrie simți nevoia de aventură, să stai cât mai mult în aer liber. Următoarele 2 zile trebuie să fii mai asumat la locul de muncă, să finalizezi la timp toate lucrările. Mare atenție la excesele alimentare. Ulterior, ești axat pe întâlniri și speri la niște colaborări. Se anunță șansa unei rezolvări financiare rapide.

Taur

Relațiile de familie se pot complica pe fondul unor neînțelegeri sau dispute mai vechi. Ține deoparte emoțiile dacă nu vrei să compromiți unele activități importante. E timpul să abordezi mult mai cerebral chestiunile sufletești, nostalgiile și amintirile. Nu este exclusă tendința de a păcăli până pe 7 octombrie, asta din cauza lui Venus.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Discuții în contradictoriu și predispoziții spre ceartă în acest final de săptămână, în special legat de politică și viață socială. E nevoie să te dedici mai mult treburilor casnice și de reparațiile care trebuie făcute în casă. Calm, echilibru afectiv și atitudine înțeleaptă în fața unor exagerări care vin de la cei dragi. Nemulțumiri la serviciu.

Rac

Concentrație maximă asupra unei chestiuni bănești. Dorință mare de a afla și de a acumula informații noi pentru a elimina niște goluri profesionale. Luna Nouă aduce dialoguri bune, schimb de impresii și cuvinte frumoase. Posibile momente de gelozie și nemulțumiri pentru partenerul de viață. Simți nevoia de dragoste și afecțiune.

ADVERTISEMENT

Leu

Perioadă intensă în care te simți puternic și dornic de acțiune. Între 6 și 8 se simte nevoie de o mai bună organizare a vieții, a muncii sau a câștigurilor. Luna Nouă în Fecioară te ajută să depășești o etapă delicată din punct de vedere bănesc. Sectorul comunicării este pe primul loc prin dialoguri, întâlniri și diverse activități.

Fecioară

Supărări, tensiuni nervoase și suprasolicitări, care pot mări alarma interioară. Luna vine cu răbdare, stabilitate și concentrare pe o temă de viață. E cazul să-ți faci niște calcule care țin de partea financiară. Sectorul comunicării nu este deloc armonic și vine cu îndepărtarea de rude sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 zodii din horoscopul Urania pentru intervalul 4-10 septembrie 2021, pot fi citite integral pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT