Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 6-12 februarie 2021. Ce aduce Luna Nouă în Vărsător

05.02.2021 | 14:21
Horoscop Urania pentru saptamana 612 februarie 2021 Ce aduce Luna Noua in Varsator
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 6 – 12 februarie 2021. Renumitul astrolog anunță o săptămână încărcată datorită evenimentelor astrale din perioada următoare. 

Cititorul în stele de la libertatea.ro anunță că săptămâna care vine este guvernată de Luna Nouă în Vărsător, dar și de conjuncția celor doi Benefici, Jupiter și Venus, din data de 11 februarie.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie sunt dezvăluite în cele ce urmează. Citește și află care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale.

Horoscop Urania pentru săptămâna 6-12 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astrele au rezervat un impuls de progres sau depășire a stadiului de existență și înțelegere. Posibile legături cu o cultură din străinătate. Sectorul relațiilor este plin de surprize perioada aceasta, unele persoane având rolul de a-i schimba viața acestui nativ.

ADVERTISEMENT

Taur

Stai bine la capitolul bani, însă ai nevoie să limpezești niște idei sau convingeri. Sectorul ascensiunii sociale și al evoluției profesionale este încărcat de tranzite, în timp ce Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări esențiale și de mare succes. Ia în calcul eventuale conflicte.

Gemeni

Găsești care sunt piedicile care nu te lasă să te bucuri de chestiunile materiale sau de patrimoniu. Universul ideilor este răscolit, destabilizarea fiind la ordinea zilei. Tulburări afective sau șoc legat de un adevăr brutal în fața căruia ești pus. Orice faptă are o consecință.

ADVERTISEMENT

Rac

Săptămâna aduce o perioadă foarte calmă, fără accente astrale care să solicite organismul. Stai bine la capitolul sănătate, în timp ce activitatea profesională este desfășurată firesc, fără surprize. Pot interveni niște piedici, cauzate de situația actuală.

Leu

Nu stai prea bine la capitolul dragoste, iar la locul de muncă ai parte de ceva complicații. Concentrarea dificilă, nerăbdarea și oboseala pun amprenta pe organismul tău. Se anunță reacții nejustificate și destabilizări ale echipelor de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relațiile merg înainte cu bune și cu rele, indiferent despre care este vorba. Energia de care dai dovadă se poate transforma rapid în agitație sau nervozitate, ai mare grijă la sectorul sănătății. Posibile schimbări la serviciu, care pot afectat statutul profesional. Nu lua decizii la mânie și furie.

Balanță

Schimbul de idei și de informații decurge normal. Treburile casnice sunt influențate de anumite piedici sau surprize care schimbă complet programul de zi cu zi. Unele întâmplări sau gesturi pot genera reacții afective, dragostea având nevoie de luciditate.

Scorpion

Sectorul comunicării este unul stingher, totul limitându-se la strictul necesar și numai cu persoanele apropiate. Te ocupi mai mult de problemele reale, conjuncția celor doi Benefici venind cu o latură bună. Ești protejat de un parcurs dramatic în relația cu familia.

Săgetător

Energie, forță fizică, curaj, determinare, mobilizare rapidă, rezistență la stres și la oboseală, așa arată următoarele zile pentru tine. Noile informații te ajută să afli care este adevărata latură a lucrurilor. Posibilă tensiune nervoasă legat de locul de muncă.

Capricorn

Tăria și voința de a rezista la stres nu te ajută și legat de liniște. Sunt așteptate o serie de schimbări legat de domeniul financiar sau de contractele de la muncă. Dialoguri plăcute și vești care îți aduc o stare de bine, în ultimele zile ale intervalului astrologic.

Vărsător

Nu prea ești în apele tale și îți face nenumărate griji. Ești nervos, irascibil și gata de a te lua la ceartă cu toată lumea din jur, chiar dacă e vorba de fleacuri. Nu e indicat să te pierzi cu firea, starea aceasta va trece în cele din urmă datorită cei doi Benefici, Jupiter și Venus, din 11 februarie.

Pești

Relațiile de prietenie par a evolua în nota reținută și deseori la fel de nemulțumită de unul sau mai mulți prieteni care gravitează în jurul său. Spre finalul intervalului astrologic există toate șansele să te relaxezi și să-ți încarci bateriile după stresul acumulat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT