Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 6 – 12 martie 2021. Berbecul și Vărsătorul vor să facă schimbări

05.03.2021 | 15:51
Horoscop Urania pentru saptamana 6  12 martie 2021 Berbecul si Varsatorul vor sa faca schimbari
ADVERTISEMENT

Horoscopul Urania pentru săptămâna 6 – 12 martie 2021 aduce o perioadă favorabilă pentru unele zodii, care vor să facă schimbări, dar și evenimente și situații imprevizibile. Nativii își schimbă percepția asupra lucrurilor sau persoanelor. 

Potrivit astrologului de la libertatea.ro, intervalul menționat mai sus este prielnic celor care desfășoară activități de creație, iar unii nativi se vor bucura de succes la locul de muncă și de venituri suplimentare.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și ce îți pregătesc astrele pentru următoarele zile.

Horoscop Urania: săptămâna 6 – 12 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Vrei să schimbi unele aspecte din viața ta și îți vin idei originale, însă te poți lovi de obstacole minore atunci când încerci să le pui în practică. Te poți lovi de momente dificile și ai nevoie să te înarmezi cu răbdare pentru a le putea depăși. Primești mesaje puternice, iei decizii de moment și trăiești stări neobișnuite pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să primești anumite vești care să-ți producă panică. De multe ori apare subiectul prevederilor legale. Ai parte de noutăți la locul de muncă legate de modul în care va trebui să-ți desfășori activitatea și nu este exclus să primești noi oportunități. Relațiile de prietenie sunt bune și sunt șanse să întâești și o persoană specială.

Gemeni

Relațiile parteneriale se vor desfășura prin mai multe moduri de comunicare și s-ar putea să simți o stare de agitație. Îți vin multe idei și planuri pe care vrei să le pui în practică. Pot apărea noi oportunități la locul de muncă și te vei descurca atunci când vine vorba de chestiuni oficiale.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să afli un adevăr care ar putea schimba natura problemei și care să te facă să-ți schimbi strategia de abordare a lucrurilor. Relațiile parteneriale rămân blocate în niște tipare mai vechi. Nu sunt excluse situațiile ciudate și reacții neașteptate din partea celor din jur. Ai parte de inspirație și întâlnești oameni care te-ar putea ajuta.

Leu

Nu ar trebui să urmezi opiniile altor persoane în legătură cu afacerile tale sau chiar cu relația amoroasă. Simți nevoia să te afirmi în plan personal, afectiv sau într-o activitate creativă. Dai de situații neobișnuite, care scot la iveală adevărata față a unor persoane și ai tendința de a reacționa în mod impulsiv.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pot apărea modificări la locul de muncă legate de program, venituri sau atribuțiile fiecărui angajat. Vor fi mici tensiuni în familie, mai ales între membrii care au intrat recent prin alianță și rudele în vârstă. S-ar putea să ai stări de agitație și neliniște, iar spre sfârșitul intervalului poți relua legătura cu o anumită persoană.

Balanță

Încerci să găsești o soluție pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit. Apar multe vești contradictorii și poți avea dificultăți în a lua decizii. Ai nevoie să ieși din rutină și să te afirmi, sau poate să bifezi noi experiențe în plan spiritual. Cei care desfășoară activități creative sunt favorizați în această perioadă.

Scorpion

Sunt șanse să întâlnești o persoană cu care să dezvolți o puternică legătură emoțională care îți va fi benefică. Ai momente când vrei să te izolezi de chestiunile neimportante din viața de zi cu zi. Trăiești intens emoțiile și te relaxezi cu ajutorul unor plăceri materiale sau artistice. Unii pot câștiga la jocuri sau pariuri.

Săgetător

Vei coopera și vei găsi soluțiile potrivite în chestiuni ce țin de viața personală sau serviciu. Dai dovadă de energie și multă motivație, lucru care te ajută să-ți îndeplinești toate sarcinile. Pot apărea mici probleme financiare, dar care nu durează mult. Încerci să înțelegi o anumită situație și descoperi lucruri care te fac să-ți schimbi percepția.

Capricorn

Pot exista mici accidentări la nivelul corpului în zona brațelor, la începutul intervalului, care sunt rezultatul unor greșeli de la muncă sau de acasă. Luna care va traversa semnul tău zodiacal îți va îmbunătăți starea de spirit și nu te vei mai agita. Pot apărea surprize și în plan financiar.

Vărsător

Simți nevoia să-ți schimbi stilul de viață, dar și anumite aspecte la nivelul gândirii și percepțiilor asupra unor lucruri. Lunacare va străbate zodia ta îți va da puterea de a găsi soluții în orice împrejurare. Sunt șanse să primești bani sau să rezolvi o problemă financiară. Unele probleme din viața ta se pot rezolva în această perioadă.

Pești

Păstrezi distanța față de persoanele care încalcă regulile și care te afectează și pe tine. Te poți face remarcat în sectorul profesional sau social prin activități care au un mare impact asupra publicului. Menții distanța față de persoanele deranjante și primești informații care îți schimbă viziunea despre anumite persoane.

ADVERTISEMENT