Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 8-14 octombrie 2022. Capricornii ar putea primi un salariu mai mare la serviciu

Află care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8-14 octombrie 2022. Ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal, în această perioadă.
07.10.2022 | 13:44
Horoscop Urania pentru saptamana 814 octombrie 2022 Capricornii ar putea primi un salariu mai mare la serviciu
Horoscop Urania pentru următoarea săptămână. Sursa foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Urania a adus noi vești despre destinul nativilor. Astrologul a transmis ce se va întâmpla cu ei în perioada 8-14 octombrie 2022.

Horoscop transmis de Urania pentru perioada 8-14 octombrie 2022

Capricornii ar putea avea la serviciu un salariu mai mare, iar Săgetătorii vor recupera lucruri din trecut, sunt doar o parte dintre previziuni.

ADVERTISEMENT

Berbec

Te vei preocupa foarte mult de partea financiară. Evită să împrumuți sau să ceri împrumut, căci nu vei avea parte de bine.

Urmează o fază de Lună Plină în Berbec, situație care ar putea genera noi conflicte, noi momente importante sau pace cu tine însuți/însăți.

ADVERTISEMENT

Ai grijă să manifești o atitudine prudentă în parteneriate. Unii dintre cei cu care veți bate palma v-ar putea cauza suferințe.

Taur

Taurii își vor găsi liniștea. Vor fi în armonie cu toți cei dragi, mai ales cu persoane pe care abia le-au cunoscut. Dragostea va pluti în aer.

ADVERTISEMENT

La finalul lui 9 octombrie, din cauza Lunii Pline în Berbec, s-ar putea crea unele tensiuni, iar acești nativi trebuie să le ocolească.

De asemenea, unii Tauri vor învăța să-și controleze emoțiile și să își prioritizeze starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor avea un sentiment de deja vu. Unele situații, sentimente, parcă se repetă, iar acestea le influențează relația cu partenerul de cuplu.

Acești nativi trebuie să fie atenți la interacțiunea cu persoana iubită, astfel încât lucrurile să nu fie scăpate de sub control.

Rac

Evenimente importante în viața Racilor. Toate își vor pune amprenta asupra lor, astfel că vor rămâne cu amintiri foarte încărcate emoțional.

În plan familial, dar și profesional, se prevestește o lecție de viață. Totodată, se anunță multe activități, din toate domeniile, care le oferă o stare de bine.

Leu

Veți comunica mai eficicent cu cei din jurul vostru și veți face gesturi cumsecade. Acestea nu vor fi trecute cu vederea și vor primi laude din partea celor pe care i-ați întâlnit.

Vor ieși în evidență și unele neputințe ale voastre. Sunteți prea încărcați emoțional și veți simți nevoia să scăpați de frământările interioare.

Fecioară

Vă veți păstra ideile, trăirile proprii și vi le veți exprima. Oricine vă va contrazice nu va avea dreptate, va fi opinia voastră.

Și în cazul vostru se pune problema unor conflicte, pe care ar fi bine să le evitați, deoarece nu vă vor aduce armonia după care tânjiți.

Capricorn

Pentru acești nativi se anunță o perioadă agitată. Vor avea parte de noutăți la locul de muncă, vor semna multe acte și vor stabili anumite reguli contractuale. Nu este exclus să aibă parte și de o majorare salarială. Citește horoscopul integral pe Libertatea.

ADVERTISEMENT