Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2021. Soarele intră în zodia Capricorn

Astrologul Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2021. Află ce evenimente aduc astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte.
17.12.2021 | 13:38
Horoscop Urania pentru saptamana 18  24 decembrie 2021 Soarele intra in zodia Capricorn
Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soarele va intra în zodia Capricornului în săptămâna 18 – 24 decembrie 2021, anunță astrologul Urania. În acest interval va fi Lună Plină în Gemeni.

Află din rândurile următoare cum sunt afectați nativii de aceste evenimente în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2021. Ce se anunță pentru zodii

Berbec

În weekend, nativii au parte de discuții confuze și nu au încredere în veștile pe care le primesc. Luna Plină în Gemeni le provoacă instabilitate mentală nativilor Berbec. Din 20 decembrie vor avea parte de surprize plăcute în sectorul relațiilor de prietenie.

Soarele din zodia Capricornului, care intră din 21 decembrie, va veghea asupra sectorului profesional. Între 22 și 24 decembrie va fi un context bun pentru cei creativi, care vor trăi emoții intense.

ADVERTISEMENT

Taur

Între 18 și 19 decembrie, nativii vor fi îngrijorați în legătură cu o problemă de familie, o moștenire. Între 19 și 21 decembrie, Taurii vor reflecta asupra condiției lor sociale și profesionale, influențați și de Venus retrograd din 20 decembrie. Reflectează asupra unor decizii luate în trecut.

Soarele din Capricorn îi va ajuta pe nativi să elimine tot ce le-ar putea distruge încrederea în sine sau proiectele. În intervalul 22 – 24 decembrie vor apărea mici tensiuni în familie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Stările Gemenilor vor fi schimbătoare, în funcție de evenimentele care se întâmplă în jur în intervalul 18 – 19 decembrie. Pe 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare pe direcția Taur/Scorpion.

Vor fi stresați din cauza banilor sau a bunurilor, avantajelor materiale sau drepturile pe care ar fi trebuit să le le aibă în urma unor înțelegeri. Soarele din zodia Capricorn aduce obstacole pentru Gemeni.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să fie atenți la sănătate în weekend-ul 18 – 19 decembrie. Venus retrograd, începând din 20 decembrie, va crea obstacole în sectorul relațiilor parteneriale ale nativilor Taur.

Lucrurile se vor calma din 21 decembrie, atunci când Soarele intră în zodia Capricornului. În perioada 22 – 24 decembrie pot apărea tensiuni provocate de chestiuni financiare.

Leu

Luna Plină în Gemeni aduce neîncredere în relațiile de prietenie în acest weekend. Soarele care intră în zodia Capricorn din 20 decembrie îi va ajuta pe nativi să gândească rezonabil și logic. Vor fi și mai răbdători și productivi.

Între 22 ți 24 decembrie, Luna va traversa zodia Leu și le va aduce curaj, optimism și încredere acestor nativi.

Fecioară

În intervalul 18 – 19 decembrie, Luna Plină în Gemeni vizează sectorul carierei. Obstacolele sau riscurile cu care se confruntă nativii zodiei Fecioară vor fi observate. Relațiile de prietenie vor funcționa normal între 19 și 21 decembrie, însă vor fi afectate cele afective.

Venus retrograd le provoacă Fecioarelor trăiri mai intense. Soarele din zodia Capricorn le va insufla nevoia de siguranță și de înțelegere a sinelui, dar și de analiză sinceră și corectă a relațiilor cu cei dragi.

Previziunile complete ale astrologului Urania pentru celelalte zodii pot fi consultate numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT