News

Horoscop Urania, săptămâna 20-26 aprilie. Dragoste cu năbădăi și sănătate precară pentru aceste zodii

19.04.2019 | 13:19
Horoscop Urania, săptămâna 20-26 aprilie

Horoscopul, pentru săptămâna 20-26 aprilie, a fost prezentat de Urania. În intervalul menționat, Soarele va intra în zodia Taurului, iar Venus va intra în zodia Berbecului, ceea ce vine la pachet și cu schimbări.

Horoscop Urania, săptămâna 20-26 aprilie

Cei vizați de astrolog sunt Berbecii, care sunt într-o continuă buclă de imprejurări confuze, tulburări sau răsturnări de situație fie în plan material, fie în cel financiar. În cazul lor, toate sunt datorate intrării Soarelui, din data de 20 aprilie, în zodia Taurului, în care va rămâne până pe 21 mai.

Horoscop Urania, săptămâna 20-26 aprilie. Dragoste cu năbădăi și sănătate precară pentru aceste zodii
Dragoste cu năbădăi și sănătate precară pentru aceste zodii

Berbec

În data de 20 aprilie, planeta Venus intră în Berbec și rămâne până pe 15 mai, ceea ce înseamnă un tranzit comod pentru că lasă în urma modificării un plus de protecție, care generează o stare fizică și psihică bună, poate pentru ceea ce urmează. Între 21 și 24 aprilie, vă simțiți invincibil. Între 24 aprilie și 26, treceți prin diferite stări. Simțiți o presiunea asupra voastră și aveți multe sarcini de dus la final și în ceea ce privește gospodăria.

Taur

Între 21 aprilie și 24 aprilie, aveți parte de dispute aprinse, schimburi de cuvinte pe care simțiți că nu le puteți stinge. Între 24 aprilie și 26 aprilie, depuneți mult efort pentru a înțelege ideile celor din jur ori pentru a le asimila.

Gemeni

Pe 20 aprilie, planeta Venus intră în Berbec și va avea, până pe 15 mai, un rol pozitiv în viața voastră. Între 21 aprilie și 24 aprilie, sunt posibile conflicte între soți, parteneri de orice fel. Între 24 și 26 aprilie, se anunță griji materiale, blocaje, dar și dorință de afirmare și chef de schimbare.

Rac

Între 20 și 21 aprilie, Venus intră în Berbec, așa că sunteți foarte concentrat pe activitățile profesionale, dar și de imaginea voastră. Între 24 și 26 aprilie, nativii zodiei Rac se poartă rigid cu cei din jur și resping orice le aduc zilele acelea.

Leu

Între 20 și 21 aprilie sunteți preocupat de treburi domestice. Între 21 și 24 aprilie aveți disponibilitate spre distracție, evadare și plăcere. Între 24 și 26 aprilie, se anunță supunere în fața unor activități profesionale, dar aveți parte și de surprize și constatări neplăcute.

Fecioară

Între 20 și 21 aprilie, planeta Venus intră în zodia Berbec, ceea ce, pentru voi, înseamnă bucurie și ajutoare. Între 21 și 24 aprilie sunteți neliniștiți și doriți cu ardoare să vă faceți curățenie în viață.

Balanță

Între 20 și 21 aprilie se anunță discuții în contradictoriu, dar și soluții. Între 24 și 26 aprilie, după ora 12:28, simțiți o mare nevoie de a evada din monotonia curentă.

Scorpion

Între 20 și 21 aprilie, Venus intră în Berbec și vă dă mesaje astrale pozitive în privința sănătății. Între 21 și 24 aprilie întâmpinați probleme de ordin financiar care trebuie rezolvate urgent.

Săgetător

Între 20 și 21 aprilie, Luna va tranzita zodia Săgetătorului și le va da nativilor entuziasm și curaj. Între 24 și 26 aprilie sunteți preocupați de economiile voastre.

Capricorn

Între 21 și 24 aprilie, Capricornii declanșează un conflict care poate dura până la finalul anului. Între 24 și 26 aprilie, se anunță noutăți pe plan financiar, bănesc, al relațiilor de muncă, dar și ale celor din plan financiar.

Vărsător

Între 20 și 21 aprilie, se anunță modificări pe sectorul relațiilor de familie și al casei. Între 24 și 26 aprilie, există riscul de a intra în contradicții de opinie asupra unui fapt de viață și viziune generală.