News

Horoscop Urania, săptămâna 23 – 29 martie: ce probleme poți avea în funcție de zodie

22.03.2019 | 23:29
Horoscop Urania saptamana 23  29 martie ce probleme poti avea in functie de zodie
ADVERTISEMENT

Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 23-29 martie, unde a spus fiecărei zodii în parte la ce să se aștepte. Unii vor fi nevoiți să încheie contracte importante, iar horoscopul săptămânii 23-29 martie îi ajută să ia astfel cele mai bune decizii. Alții, se vor îndrăgosti, dar Urania îi sfătuiește să fie cu băgare de seamă și să nu se lase orbiți de aspectul fizic!

Așa arartă horoscopul Urania pentru săptămâna 23 – 29 martie

Berbec

Săptămâna va începe cu semne de întrebare pentru Berbeci, dar se va termina cu certitudini pozitive. Între 23 și 25 martie, Berbecii este posibil să-și vadă amenințat un câștig. Între 25 și 27 martie, nativii se vor concentra pe un proiect de viitor. În 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță.

ADVERTISEMENT

Taur

Între 23 și 25 martie dimineața, situații pline de disconfort relațional pentru Taur, mai accentuate în cazul relațiilor dintre soți, însă și între partenerii de afaceri. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a face pași importanți pe calea intrării în legalitate privitoare la o cauză (dosar, proces, litigiu) ce privește distribuirea unor bani sau bunuri rezultate din donații, moșteniri, partaje, ieșire din indiviziune. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va crea, de acum până pe 20 aprilie a. c., numeroase condiții favorabile dezvoltării unei relații obișnuite în nota și specificul unei prietenii, pentru a-i apropia pe cei născuți în zodia Taurului de persoane sincere și sensibile.

Horoscop Urania săptămâna 23 - 29 martie
Horoscop Urania săptămâna 23 – 29 martie

Probleme de sănătate pentru nativii Gemeni

Gemeni

Gemenii vor avea probleme de sănătate între 23 și 25 martie, cauzate de scăderea imunității. Între 25 și 27 martie, există posibilitatea de a ajunge la o înțelegere cu privire la un contract sau o asociere. Unii Gemeni pot accepta invitația de a se alătura unui grup de acțiune, alții pot începe o colaborare. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va constitui, până pe 20 aprilie a. c., un factor astral favorabil pentru evoluția lor profesională. Moment interesant începând cu după-amiaza zilei de 29 martie, valabil până spre 30 martie, pentru carieră, funcție, asumare de responsabilități, dezamorsare a unor conflicte.

ADVERTISEMENT

Rac

Între 23 și 25 martie dimineața, răstimp marcat de un accentuat registru afectiv care cu greu va putea fi ținut sub control de către nativi. În funcție de vârstă, de marcajele astrale primite la naștere, de educație și de context biografic, unii pot fi cuprinși de dor (de fiul sau de fiica lor), de nostalgia după o perioadă fericită, de regrete (după o relație sentimentală). Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, influxuri bune care se pot reflecta în starea de sănătate, în ipostazele de fiecare zi care pot contribui, direct sau indirect, la vindecare, ameliorare sau recuperare organică. Contextul este pozitiv și pentru demersurile profesionale, și activitatea de fiecare zi la locul de muncă. Între 27 – 29 martie, Racii nu vor fi flexibili în întâlnirile menite să reglementeze o dispută.

Leu

Leii se vor confrunta între 23 și 25 martie cu probleme în gospodărie, care se vor dovedi a fi destul de sâcâitoare. Între 25 – 27 martie, secvență agreabilă prin cheful de viață accentuat brusc de tranzitele momentului care îi fac pe Lei să accepte invitații, să se dedice activităților relaxante sau să facă ”mișcare”. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, nativii vor simți intens nevoia de a rezista la stres, la volumul mare de muncă, la secvențele delicate de la locul de muncă. Simptomele afecțiunilor cronice vor fi resimțite mai deranjant decât în alte zile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei vor avea o perioadă mai proastă între 23 și 25 martie. Sunt mai vulnerabili și vizibil mai ușor iritabili. Între 25 – 27 martie, efort de a pune în ordine acte și documente privitoare la statutul unui imobil (casă, locuință), al unor terenuri, al bunurilor patrimoniale personale sau în regim de coproprietate cu membrii de familie. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor. Până pe 20 aprilie a.c., ea va genera o stare de armonie în planul tuturor tipurilor de relații parteneriale și/sau contractuale î care sunt implicați cei născuți în zodia Fecioară.

Balanță

Balanțele vor fi nemulțumite de salariul primit. Acest lucru se va întâmpla între 23 și 25 martie, când vor afla de nile schimări apărute la salariu. Între 25 – 27 martie, activități curente care-i aduc pe nativi în fața unor ghișee pentru depunerea de acte și cereri în vederea obținerea unor înscrisuri, acte. Se conturează ipoteza susținerii unui examen, a absolvirii unei etape școlare. Unele Balanțe se pot hotărâ săptămâna aceasta săîși schimbe domeniul de lucru și astfel se înscriu lacursuri. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., va constitui un factor pozitiv și protectiv în ce privește sănătatea de fiecare zi, creând premiza vindecării și a recuperării pe baza tratamentelor sau procedurilor menite să-i relaxeze și să-i echilibreze psihic.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Între 23 și 25 martie, Luna va tranzita zodia Scorpionului și le va da nativilor care aparțin acestui semn un plus de vigoare, sporindu-le calitățile native. În felul acesta, Scorpionii vor fi în formă fizică și psihică. Între 25 martie -27 martie, efort de a intra în normalitate din punct de vedere fiscal ori de a se plasa cât mai repede într-un regim bănesc satisfăcător. Posibile demersuri, unele chiar în justiție, pentru a-și cere un drept salarial sau pentru a rezolva o speță mai complicată. Între 27 – 29 martie, nativii Scorpion se cam închid în ei, și nu prea au cghef de discuții, mai ales inutile. Din varii motive personale (oboseală, stres, preocupări majore pe un subiect major de viață, sănătate), Scorpionii vor refuza să piardă timpul în conversații inutile și nu sunt dispuși să facă nici drumuri inutile.

Săgetător

Între 23 și 25 martie nativii Săgetător sunt cuprinși de gânduri și căutare de soluii. Se vor confrunta și cu posibile tulburări digestive, iar acest lucru îi indispune și mai mult. Între 25 – 27 martie, perioadă mai destinsă și mai detașată de factorii de stres. Săgetătorii se vor ocupa de viața lor, de viitorul lor, de proiectele lor și vor dezvolta un binefăcător optimism, născut din încrederea în propriile lor capacități de progres și construcție de sine. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, timp de aproape o lună de acum înainte, va crea premizele unei stări de bine și armonie în relațiile de familie. Între 27 – 29 martie, revin grijile financiare curente. Săgetătorii vor fi nemulțumiți de actualul loc de muncă, unde cred că nu sunt plătiți la nivelul la care ar trebui.

Capricorn

Între 23 și 25 martie, nativii Capricorn își vor număra adevărații prieteni. Între 25 – 27 martie, poate intra în funcție „mașina protecției din astral”, care ridică întrebări legitime asupra felului în care un fapt pozitiv a fost posibil sau cum un pericol a fost, în ultima clipă, evitat. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor ceea ce va reprezenta un real sprijin, până pe 20 aprilie a. c., în planul comunicării, a schimbului de idei, a primirii de informații necesare, a învățării și a ipostazelor publice. Între 27 – 29 martie, secvență mai rigidă pentru că nativii vor fi obligați să se supună unor rigori și comandamente ce decurg din obligațiile personale, familiale, sociale, profesionale sau parteneriale. Nativii vor fi nevoiți să se conformeze, chiar dacă nu le va face o plăcere deosebită.

Vărsător

Nativii din Vărsător se vor simți rău între 23 și 25 martie. Vor fi lipsiți de energie și nu vor avea chef de nimic. Între 25 – 27 martie, posibilitatea de a avea satisfacții colaterale celor profesionale prin intermediul unor activități, desfășurate alături de prietenii de care se simt atașați prin gusturi și idealuri comune. Cei născuți în zodia Vărsător vor primi un ajutor nesperat de undeva de unde nici nu se așteaptă. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., ea va reprezenta un factor de noroc, de câștig sau de progres în privința banilor câștigați din muncă proprie. Între 27 – 29 martie, universul interior poate fi marcat de amintiri și de dorul rudelor care nu le sunt aproape.

Pești

Între 25 – 27 martie, moment plăcut în plan public. Peștilor și se va arăta șansa de a accede la o funcție sau la o nominalizare de prestigiu. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., ea se va plasa în sectorul casei I a acestor nativi, ceea ce va reprezenta un moment plăcut în planul vieții și activității de fiecare zi, favorabil sănătății, util pentru starea lor interioară și deschizător de oportunități. Între 27 – 29 martie, nu prietenii vor fi cei care vor lumina drumul Peștilor. Dimpotrivă, nativii vor avea tendința să-i evite pe cei care, de-a lungul timpului, i-au perceput ca pe niște persoane abuzive, nesincere, care le-au întunecat existența cu universul lor „complicat” de interese și manevre ascunse. O atenție specială trebuie acordată răstimpului 29/30 martie când, pe fondul revenirii planetei Mercur la mersul direct, în conjuncție, la grad perfect, cu Neptun, și sub patronajul planetei Venus, se pot primi vești speciale. Peștii pot avea trăiri interioare care pot fi denumite, de la caz la caz, intuiție fericită, inspirație, protecție, iluminare, revelație.

ADVERTISEMENT