Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Jupiter în Pești

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. În această perioadă, Jupiter va traversa zodia Pești, ceea ce va avea efecte pentru fiecare semn zodiacal.
24.12.2021 | 13:36
Horoscop Urania pentru saptamana 25  31 decembrie 2021 Cum sunt influentate zodiile de intrarea lui Jupiter in Pesti
Horoscop Urania pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania prezintă horoscopul pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. Jupiter va intra în zodia Peștilor începând cu 29 decembrie, pe care o va traversa în două reprize.

Prima repriză este cuprinsă în intervalul 29 decembrie 2021 – 11 mai 2022. A doua repriză are loc în perioada 20 octombrie – 20 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Acest tranzit va susține „valorile umane, credința, spiritualitatea, aspirațiile, morala”, spune astrologul de la Libertatea. În același timp, va permite dreptății să se manifeste în ipostaza de „dreptate imanentă”.

Horoscop Urania pentru săptămâna 25 – 31 decembrie 2021. Ce aduc astrele pentru fiecare nativ

Berbec

Între 25 și 26 decembrie, nativii Berbec trebuie să evite excesele ca să nu aibă probleme de sănătate. Sunt mai toleranți în acest interval, chiar dacă nu asta simt.

ADVERTISEMENT

Jupiter va intra în zodia Peștilor pe 29 decembrie, lucru care îi va ajuta pe nativi să rezolve anumite probleme din trecutul lor. Trebuie să fie precauți pentru a nu le permite unor persoane să abuzeze de bunătatea lor.

Taur

Taurii simt nevoia să fie mai retrași în intervalul 25 – 26 decembrie. Jupiter din zodia Pești vizează sectorul relațiilor cu prietenii. Acesta vor evolua armonios, iar nativii vor avea parte de susținere din partea unei persoane apropiate sau a unui grup.

ADVERTISEMENT

Relațiile cu partenerul de viață sunt tensionate la finalul intervalului. Nici situația financiară nu este tocmai roz.

Gemeni

Nativii Gemeni vor fi influențați de tranziția lui Jupiter în zodia Peștilor în planul carierei și al imaginii publice. Îi va ajuta pe acești nativi să se afirme și să aibă parte de succes.

ADVERTISEMENT

Rac

Relațiile de familie ale acestor nativi vor fi liniștite, însă vor apărea nemulțumiri legate de partenerul de viață sau de o rudă.

Jupiter va influența sectorul profesional pentru acești nativi. Totodată, îi va ajuta să realizeze anumite adevăruri și poate chiar încep lucruri noi.

Leu

Pentru Lei, Jupiter care intră în zodia Pești vizează sectorul beneficiilor financiare și materiale provenite din colaborarea cu o anumită instituție sau cu o persoană. Acești nativi au șanse mari să obțină un câștig.

Fecioară

În intervalul 25 – 26 decembrie, nativii Fecioară vor aborda anumite probleme bazându-se pe logică. Jupiter va influența relațiile parteneriale pentru această zodie și se vor rezolva conflicte mai vechi, va exista mai multă înțelegere.

S-ar putea să aibă o discuție care îi va enerva sau care îi va pune pe gânduri.

Citește previziunile complete ale astrologului Urania pentru fiecare nativ numai pe libertatea.ro!

ADVERTISEMENT