News

Horoscop Urania, săptămâna 29 iunie – 5 iulie. Ce aduc Luna Nouă în Rac și Marte în Leu pentru zodii

28.06.2019 | 14:43
Horoscop Urania saptamana 29 iunie  5 iulie Ce aduc Luna Noua in Rac si Marte in Leu pentru zodii
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm principalele previziuni din horoscopul realizat de Urania pe săptămâna 29 iunie – 5 iulie. Se vor produce două fenomene astrologice importante care vor marca perioada ce urmează. Este vorba despre Luna Nouă care se formează în zodia Rac, iar planeta Marte va intra în zodia Leu. Ce înseamnă asta pentru zodii, aflați din rândurile de mai jos!

Horoscop Urania pe săptămâna 29 iunie – 5 iulie: Ce ne așteaptă

Berbec

Nevoia acestui nativ de aventură va fi mai mare odată cu intrarea lui Marte în Leu, planetă care va rămâne acolo până pe 18 august, scrie libertatea.ro. Zilele de 4 și 5 iulie se vor anunța intense din punct de vedere emoțional și senzual pentru nativii de foc.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii pot avea probleme cu exprimarea, căci Luna Nouă din Rac le inhibă talentul de a vorbi coerent în public. Se pot simți timorați, dar nu e capăt de țară dacă nu fac față tuturor situațiilor-limită.

Gemeni

Gemenii sunt pus să strângă cureaua din cauza Lunii Noi care se produce în Rac pe 2 iulie. Vor fi nevoiți să își ajusteze veniturile, să regândească anumite afaceri.

ADVERTISEMENT
Vărsătorii au parte de o perioadă extrem de dinamică. Sursa foto: Revista Teo

Rac

Intrarea planetei Marte în Leu va marca foarte tare profiturile obținute din propria muncă și se anunță, așadar, o perioadă pe care acești nativi o pot specula în favoarea lor.

Leu

Leii devin combativi, energici, mult mai prezenți și mai pregătiți pentru orice activitate nouă. E o perioadă destul de solară pentru ei, deci nu au de ce să își facă griji.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o perioadă ceva mai armonioasă după ce Venus va intra în zodia Rac. Trebuie să fie, totuși, foarte atente la eforturile pe care le depun și să evite suprasolicitările.

Balanță

Balanțele devin ceva mai reticente dacă vine vorba de dragoste, iar acest lucru se va observa ușor prin felul în care va interacționa cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Printr-o situație complicată din punct de vedere sentimental s-ar putea să treacă și Scorpionii. Aceștia au parte de tot felul de situații confuze.

Săgetător

Sectorul cunoașterii va fi bine fructificat de acești nativi. Vor să studieze, să urmeze tot felul de cursuri profesionale și sunt avantajați în săptămâna aceasta.

Capricorn

Combativi și individualiști, Capricornii obțin niște succese destul de notabile dacă își păstrează optimismul.

Vărsător

Urmează o perioadă astrală extrem de dinamică pentru nativii de aer, așa că trebuie să se pregătească pentru multă treabă.

Pești

Peștii trebuie să fie foarte atenți la problemele cardiace. Stresul își poate pune amprenta asupra stării lor fizice.

 

ADVERTISEMENT