Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 4 – 10 decembrie 2021. Tensiuni pentru mai multe zodii

Astrologul Urania anunță horoscopul pentru săptămâna 4 – 10 decembrie 2021. Mai multe zodii vor avea parte de tensiuni și de provocări în acest interval.
03.12.2021 | 13:32
Horoscop Urania pentru saptamana 4  10 decembrie 2021 Tensiuni pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Este Lună Nouă în Săgetător și Eclipsă de Soare, iar acest context astral va influența fiecare zodie, potrivit astrologului Urania, care prezintă horoscopul pentru săptămâna 4 – 10 decembrie 2021.

Horoscop Urania pentru săptămâna 4 – 10 decembrie 2021. Ce anunță astrele pentru nativi

Berbec

Nativii Berbec vor analiza mai bine anumite probleme, iar Luna Nouă din Săgetător și eclipsa de Soare îi va influența să ia o decizie importantă pentru statutul său actual sau pentru schimbarea regimului de viață și de muncă.

ADVERTISEMENT

Vor face progrese la job, se vor afirma. Au momente de calm și relaxare, lucru care îi ajută foarte mult, mai ales că au fost solicitați în ultima vreme. Pot apărea momente de nesiguranță pentru Berbeci și își doresc să se fi analizat mai bine o anumită decizie.

Taur

Au parte de tensiuni la începutul intervalului, lucru care îi va ține ocupați. Au discuții cu un specialist pentru a vedea ce strategie să adopte sau ce răspuns să formuleze într-o întâlnire importantă.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă și eclipsa de Soare le va provoca Taurilor schimbări de intenție, de viziune sau de percepție asupra unei chestiuni financiare sau patrimoniale. Pot apărea surprize în plan profesional.

Acești nativi vor fi în centrul atenției și au ocazia să-și pună în aplicare experiențele și pregătirea profesională. Au o întâlnire plăcută spre finalul intervalului.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sectorul relațiilor parteneriale va fi afectat de Luna Nouă din Săgetător și eclipsa de Soare. Au loc discuții importante cu un partener, fie că este vorba de viața personală sau profesională. Are legătură cu un aspect important în viața lor.

Sunt și vești bune în plan financiar. Nativii Gemeni pot fi surprinși de o veste care le va scoate la suprafață lucruri de care nu și-au dat seama până acum.

ADVERTISEMENT

Rac

Acești nativi trebuie să fie atenți la sănătate, care poate fi afectată de Luna Nouă în Săgetător și eclipsa de Soare. Luna Neagră poate aduce efecte negative și e nevoie de prudență atunci când Racii fac un efort fizic de orice natură.

Se rezolvă niște conflicte sau anumite relații parteneriale merg mai bine, comunicarea e mai bună. Pot apărea și vești bune în plan financiar sau material. Au nevoie de calm și de relaxare și trebuie să facă o activitate plăcută, să uite de grijile zilnice.

Leu

Nativii zodiei Lei vor avea parte de trăiri intense în plan afectiv. Pot avea parte de surprize la locul de muncă, poate primesc un bonus, o promovare sau aprecieri din partea superiorilor. Apare și o surpriză din partea unui partener.

Pot exista și conflicte de autoritate în familie, mai ales între cei în vârstă sau intrați prin căsătorie. La finalul intervalului sunt mulțumiți în plan financiar sau material.

Fecioară

Evenimentele astrale ale acestei perioade – Luna Nouă în Săgetător, eclipsa totală de Soare și opozițiile lor la Luna Neagră – pot influența sectorul casei pentru Fecioare, dar și pe cel al relațiilor cu părinții.

Acești nativi pot răbufni, mai ales după mult timp în care au ținut totul în interior, în contextul unor conflicte de interese. Trebuie să rezolve anumite chestiuni cât mai repede pentru a reglementa statutul unor bunuri.

Pot apărea tensiuni nervoase și stări de agitație la locul de muncă, iar Fecioarele vor fi supuse unor factori suplimentari de stres.

Citește horoscopul integral ale astrologului Urania și previziunile pentru restul nativilor numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT