Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2022. Taurii au parte de situații imprevizibile

Astrologul Urania a anunțat horoscopul pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2022. Mai multe semne zodiacale vor avea parte de tensiuni și situații imprevizibile.
07.01.2022 | 13:42
Horoscop Urania pentru saptamana 8  14 ianuarie 2022 Taurii au parte de situatii imprevizibile
ADVERTISEMENT

Urania a anunțat previziunile pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2022. Anumiți nativi vor avea parte de tensiuni atât în plan personal, cât și profesional.

Horoscop Urania pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2022. Ce anunță astrele pentru nativi

Berbec

Acești nativi vor avea o stare de calm, liniște la începutul intervalului. Luna va traversa zodia Berbec începând cu 8 ianuarie și le va da nativilor motivația de a-și pune planurile în aplicare.

ADVERTISEMENT

Starea lor de spirit va fi una schimbătoare, în funcție de informațiile legate de anumite informații și comentarii. Apar dialoguri stresante, tensionate cu reprezentanții unor instituții care îi pun pe drumuri greșite.

Taur

Vor avea o stare de agitație la începutul intervalului din cauza unor lucruri nerezolvate, de care trebuie să se ocupe acum. Sunt stresați din cauza unor lucruri pe care nu le cunosc în totalitate.

ADVERTISEMENT

În intervalul 10 – 13 ianuarie, Luna va străbate sectorul casei I a personalității acestor nativi și le va oferi o stabilitate interioară. Reacțiile lor vor fi temperate și vor fi atenți la detalii.

Vor avea parte de provocări și de situații imprevizibile în sectorul socio-profesional. S-ar putea să evalueze greșit o anumită situație.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În intervalul 8 – 10 ianuarie pot apărea tensiuni în relațiile de prietenie. Nativii vor avea parte de discuții aprinse sau de apariția unor nemulțumiri din trecut.

Gemenii vor avea o stare de stres interior în intervalul 10 – 13 ianuarie din cauza unor informații care le provoacă neliniște sau care deschid niște suferințe mai vechi, probleme nerezolvate.

ADVERTISEMENT

Luna care va tranzita sectorul lor zodiacal și le va da stări de agitație, neîncredere sau superficialitate între 13 și 14 ianuarie.

Rac

Vor apărea provocări în plan profesional pentru nativii Rac în perioada 8 – 10 ianuarie. S-ar putea să fie forțați de împrejurări să ia o decizie rapidă. Până pe 13 ianuarie pot fi ți tensiuni în relația cu un prieten din cauza unei chestiuni legate de bani.

De asemenea, anumite lucruri care vor fi greu de acceptat în plan profesional le vor na nativilor stări de neliniște, dar și mici probleme de sănătate. Au sentimentul de nesiguranță legat de viitorul actualului job.

Leu

Vor apărea provocări în plan profesional din cauza unor lucruri care nu au ieșit așa cum s-ar fi așteptat acești nativi în intervalul 8 – 10 ianuarie.

Între 10 și 13 ianuarie trebuie să-și ia anumite angajamente forțați de împrejurări pentru a-și menține statutul socio-profesional sau pentru a-și păstra  jobul.

Leii vor avea parte de neînțelegeri cu un prieten, dar și de o posibilă nesinceritate în relațiile afective.

Fecioară

Fecioarele vor avea o discuție de rezolvare a unor lucruri în prima parte a zilei de 8 ianuarie. Au o dorință de stabilizare atât în plan profesional, mai ales dacă lucrează în sectorul creativ, cât și în plan afectiv.

Vor apărea ipostaze neplăcute și tensiuni în plan profesional sau la nivelul relației cu un anumit colectiv din cauza unor zvonuri sau acuzații.

Horoscopul complet pentru fiecare zodie, prezentat de astrologul Urania, poate fi găsit numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT