Life

Horoscop vară 2023. Camelia Pătrășcanu anunță trei luni fierbinți pentru patru zodii!

Horoscop vară 2023. Camelia Pătrășcanu anunță trei luni fierbinți pentru câteva zodii. Vine o perioadă interesantă! Ce ne așteaptă?
18.05.2023 | 11:15
Horoscop vara 2023 Camelia Patrascanu anunta trei luni fierbinti pentru patru zodii
Horoscop vară realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop vară 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu! Renumita astrologă face previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK. Ce urmează în următoarele trei luni?

Horoscop vară 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu. Cum vor fi următoarele trei luni?

Sunt multe planete importante în lunile ce vin. Trebuie să folosim energia astrală cu multă inteligență. Cea mai importantă planetă retrogradă în perioada următoare este Jupiter. Jupiter va retrograda din 4 septembrie, e adevărat, la final de vară, dar se va referi la tot ce am făcut în iunie și iulie în mod special.

ADVERTISEMENT

Vom fi foarte tentați să risipim energie, exaltare, bani, muncă. Toate acțiunile noastre vor avea o plată din toamna acestui an. Din septembrie, va trebui să corectăm, să reparăm lucruri. Pe de altă parte, mai avem și tranzitele lui Marte și Venus în Leu. Orgoliile vor fi foarte mari.

Berbecii sunt extrem de orgolioși

Horoscop vară 2023: Berbecii vor avea o vară foarte caldă și sunt puși pe treabă. Asta îi ajută mult să facă progrese. Trebuie să fie atenți în iunie și iulie, căci e posibil ca după un mare efort investit lucrurile să nu fie conform așteptărilor. Poate că au achiziționat cine știe ce unealtă profesională și aveau nevoie de un model mai bun. Foarte orgolioși sunt în iunie și iulie. Sunt intransigenți și poate că așa ies lucrurile mari. Pe de altă parte, sunt mobilizați să găsească lucruri creative.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt extrem de orgolioși de când Jupiter a intrat în semnul lor zodiacal. Se pun în evidență prin lucrurile bune pe care le fac. Sunt ajutați astral ca ei cu ei să facă lucruri mari. Nu prea se înțeleg cu cei din casă și poate nici ei nu vor să se consulte în mod neapărat.

Gemenii au o vară cu multă vindecare. Nu prea e de acțiune vara asta, cel puțin nu directă. Pot închide niște etape, niște documente din viața lor, în sensul că poate se împacă cu niște situații, nu mai au regrete, nu mai insistă să lămurească, să educe, să explice. Pot fi mai retrași în a găsi spațiu, loc, timp prielnic pentru ei. Sănătatea e luată în vizor și e bine să se ocupe de ea.

ADVERTISEMENT

Horoscop vară 2023: Racii au o vară cu multă acțiune socială. Își caută grupul potrivit, contextul. În unele grupuri se vor simți bine. Cu alte grupuri sau alte persoane nu se mai simt bine și au puterea să spună nu. Nu prea sunt bani pentru câtă distracție vor. Socializează, primesc invitații, dar asta le costă. Obrazul subțire se ține cu foarte mulți bani.

Fecioarelor li se schimbă complet viața: sunt propulsate fără voia lor

Leii pot avea acțiuni mari, de anvergură, experiențe foarte importante. Și dacă se distrează iau lucrurile în serios. Planetele le aduc putere și capacitate de a se confrunta cu alții, cu mari teste, mari dificultăți. Iunie și iulie sunt luni foarte tensionate, cu mult consum energetic pentru a face față provocărilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop vară 2023: Fecioarele vor avea o vară în care sunt cumva la mâna destinului, la mâna unor circumstanțe benefice, ce implică un anumit curaj. Aceste schimbări vin fără ca ele să facă acum ceva. Poate e un recurs sau un ecou al unor acțiuni făcute de mai mult, fără intenția de a obține rezultate grozave. Nu se datorează acțiunilor din acest moment această propulsare a lor. E un ecou. În iunie și iulie trebuie să delibereze mult cu ele. E o perioadă cu deranj. Se schimbă traseele de lucru pentru multe. Nu trebuie să fie atente la bârfele de birou.

Balanțele pot avea preocupare pentru partener sau pentru alte persoane. Pot fi introduși într-o nouă lume, au alt mod de a vedea lumea. Cumva, în această vară, prin experiențele pe care le au, vin în contact cu un alt mod de a vedea viața. Poate chiar partenerul de viață are nevoie de o reîmprospătare. Discută de noi perspective în viață.

Horoscop vară 2023: Scorpionii au multe întâlniri

Scorpionii stau foarte bine vara asta la capitolul relații și întâlniri. Au grijă să aducă la suprafață multe lucruri. Nu toate contextele le plac. Ei sunt foarte politicoși, dar nu se simt bine în orice context, mai ales în iunie și iulie. Valorile lor pot fi ușor amenințate sau știrbite de ideile celor din jur. Să nu se grăbească să spună da la orice.

Horoscop vară 2023: Săgetătorii au o vară de muncă și ar fi trebuit să își găsească varianta cea mai bună de lucru. Fac activitățile care sunt absolut necesare. Culeg laurii și mai lasă altora lucrurile mărunte. Relaxarea vine și din călătorii. Cei care sunt mai studioși pot avea parte în iulie de diverse dificultăți cu autoritățile, cu impuneri din partea autorităților.

Peștii fac deplasări în plan profesional

Capricornii au parte de multă iubire, de pasiune. Redescoperă amorul alături de partenerul de viață. Pentru cei singuri se poate și mai mult: o idilă de vară care poate deveni, în timp, un parteneriat de viață.

Vărsătorii au vizate casa și căminul, starea lor de bine și cum locuiesc în propriul corp. E vorba de un stil nou de îngrijire și alte obiceiuri de viață mult mai sănătoase. O altă temă este casa și relațiile din casa, pentru că sunt multe planete, au de făcut multe lucruri în cămin. Iau în atenție niște persoane, au un calendar al primirilor, fie primesc persoane pe care le îngrijesc în casă. Căminul e destul de animat, e abundent.

Horoscop vară 2023: Peștii au o vară dinamică. Fac multe deplasări în interes profesional. Se fac multe acte pentru bani. Își bat capul cu aspecte administrative. Le trebuie mulți nervi, trebuie să fie insistenți, să fie convinși că acțiunile lor nu sunt în zadar. Puteți afla și alte previziuni la fel de interesante pe canalul de YouTube ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Femeia considerată
Femeia considerată "arma secretă" din spatele lui Jude Bellingham! Starul lui Real Madrid o strigă "regina"
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE pentru Teodosie! Anunțul făcut chiar acum de avocatul său
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE pentru Teodosie! Anunțul făcut chiar acum de avocatul său
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile...
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile protejate
Imagini INCENDIARE cu Irina Loghin la 84 de ani! În costum de baie...
Imagini INCENDIARE cu Irina Loghin la 84 de ani! În costum de baie pe plaja din Dubai
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română