Life

Horoscop vedic pentru luna august 2020. Ce îți rezervă destinul, potrivit astrologiei indiene

21.07.2020 | 12:39
Horoscop vedic pentru luna august 2020 Ce iti rezerva destinul potrivit astrologiei indiene
ADVERTISEMENT

Horoscop vedic pentru luna august 2020: Îți prezentăm cele mai importante previziuni ale astrologiei indiene, una din cele mai vechi din lume, pentru zodia ta.

Horoscop vedic pentru august 2020

Zodia Mesha (Berbec): Pentru că ai o fire puternică și ambițioasă, în luna august vei reuși să pui în practică 80% din lucrurile pe care ți le-ai propus de un amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Zodia Vrishaba (Taur). Cei născuți sub acest semn vedic sunt foarte emoționali, deși vor să pară mereu puternici, de neclintit în fața necazurilor. În luna august vor avea parte de o cumpănă la nivel relațional, însă vor trece cu bine peste.

Zodia Mithuma (Gemeni). Nativii capabili să facă mai multe lucruri în același timp, precum Napoleon, vor fi nevoiți în august să le ia pe rând. Nu mai trebuie să se focuseze în prea multe direcții deodată.

ADVERTISEMENT

Zodia Karkata (Rac). Acești nativi sunt foarte flexibili și au o personalitate învăluită în mister. În luna august vor ieși la iveală o mare parte din secretele lor. Vor simți pe propria piele ce înseamnă trădarea.

Scorpionii s-ar putea despărți de persoana iubită

Simha (Leu). Solari, puternici, virulenți, nativii Simha vor avea parte în luna august de momente frumoase, însă numai după ce vor depăși obstacolele din primele zile ale perioadei.

ADVERTISEMENT

Kanya (Fecioară). Prietenoase, dar și timide uneori, persoanele născute sub semnul Kanyei vor avea parte în august de o serie de revelații care le vor ajuta să se ridice de jos.

Setea de dreptate îi va face pe cei născuți sub semnul Tula (Balanță) să intre în conflicte greu de stăpânit până la capăt în august.

ADVERTISEMENT

Posesivitatea celor născuți în Vrischika (Scorpion) s-ar putea să îi lase fără partenerul de viață în luna august. Unele lucruri pe care le fac nu pot fi tolerate la nesfârșit.

Cei născuți în zodia Dhanus (Săgetător) vor avea parte în august de persoane exact ca ei: vesele și prietenoase. Se vor înconjura de oameni minunați și vor întâlni chiar o nouă dragoste.

Nativii Makara (Capricorn) știu ce este greul și tocmai de asta în august vor fi ceva mai aproape de cei care au nevoie de un sfat, de un bănuț sau de o coajă de pâine.

Kumbha ( Vărsător): acești nativi se conectează la spiritualitate și privesc viața cu alți ochi din luna august.

Meena (Pești). Ultimii, dar nu cei din urmă, Peștii din zodiacul indian vor avea parte de multe provocări, unele destul de dure, în luna august. Trebuie să fie extrem de atenți la oamenii din jur.

ADVERTISEMENT