News

Horoscop vineri 15 aprilie şi pentru week-end. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de vineri si un weekend special pentru toti nativii zodiacului. Acestia au parte de unele momente speciale pe toate planurile....
15.04.2016 | 08:48
Horoscop vineri 15 aprilie si pentru weekend Ce rezerva astrele fiecarei zodii
ADVERTISEMENT

Zi de vineri si un weekend special pentru toti nativii zodiacului. Acestia au parte de unele momente speciale pe toate planurile.

Berbec – Tehnologia face parte din viata ta astazi si va juca un rol major in viitor, asa ca va trebui sa inveti mai repede multe din lucrurile pe care aceasta le presupune pentru a putea avansa fara probleme la locul de munca, astfel risti stagnarea.

ADVERTISEMENT

Taur – Astazi va fi o zi foarte aglomerata pentru tine, iar tu chiar iti doreai sa-ti pui un pic casa in ordine pentru a-ti putea primi invitatii in week-end. Schimbarea de planuri intervine atunci cand va fi nevoie imediata la tine la munca, insa apreciaza partea plina a paharului: fara tine nu se descurca.

Gemeni – E destul de greu sa-ti imaginezi o lume fara calculatoare, in momentul de fata. Tehnologia face parte din viata ta si este un factor determinant in relatiile tale profesionale, iar pe tine te bucura acest aspect, intrucat iti place ceea ce faci, mai ales daca implica si gadgeturi noi.

ADVERTISEMENT

Rac – Ziua va decurge greu si ti se va parea ca nu se mai termina, insa te vei simti un pic mai presata in jurul dupa-amiezii. Nu e din cauza mediului profesional, ci faptul ca vin mai multi prieteni in vizita te-a pus un pic pe ganduri. Nu-ti fa griji! Acestia nu vin pentru bautura si mancare, ci pentru a petrece timp cu tine.

Leu – Prietenii si colegii de munca te vor introduce treptat intr-un domeniu fata de care erai reticenta pana in prezent. Esti pregatita pentru ceva nou in viata ta, asa ca nu ezita s-o apuci pe acest drum. Vei intalni tot ceea ce te intereseaza si vei avea parte si de o marire de salariu.

ADVERTISEMENT

Fecioara – Nu poti sa-ti iei gandul de la o calatorie intr-o zona in care exista atat de multe lucruri pe care ti le-ai dorit sa le vizitezi de foarte mult timp. Incearca sa ramai concentrata in prima parte a zilei pe ce ai de facut pentru a-ti planifica in a doua parte a zilei city-break-ul la care visezi.

Balanta – E foarte posibil sa primesti vesti astazi, care iti vor face viitorul mult mai linistit. Nu te impacienta si incearca sa vezi cum poti sa faci fata cu brio la noile provocari care ti se astern in fata. Vei trai o perioada interesanta, insa, va fi si satisfacatoare intr-acelasi timp.

ADVERTISEMENT

Scorpion – Nu te astepta la lucruri marete astazi, intrucat va fi chiar una dintre acele zile banale. Pe seara s-ar putea sa primesti vizita catorva prieteni si sa te intretii cu ei, insa nu vei dori sa petreci prea mult timp discutand chestii generale. Vrei ceva care tine mai mult de spirit.

Sagetator – Iti vei dori o schimbare astazi, asa ca s-ar putea sa fii orientata mai mult catre alte interese. S-ar putea sa-ti ignori taskurile de la munca, iar asta iti va crea cateva probleme. Tine minte ca trebuie sa lasi loc de buna ziua de oriunde pleci.

Capricorn – Vei fi ocupata astazi, insa vei fi si foarte fericita pentru ca lucrul pe care-l planuiai de foarte mult se va finaliza astazi si vei putea strange roadele lui in curand. Pe langa asta, outcomeul va fi foarte bun, asa ca s-ar putea sa ai parte si de o promovare!

Varsator – Vei primi in ultimul moment o invitatie la o aventura de zile mari, asa ca va trebui sa o accepti pentru ca-ti doreai sa mai iesi din rutina. Renunta un pic la obsesia pentru control si lasa-te in mana libertatii.

Pesti – Daca te gandeai sa faci o schimbare de cariera, atunci ar fi bine sa stii ca nu este acesta cel mai prielnic moment. Mai asteapta un pic, fa un pic de research pe piata si vezi ce poti gasi care sa se potriveasca ca o manusa pentru tine. Pleace abia atunci cand esti sigura pe cealalta varianta!

Sursa: RomâniaTV.net

ADVERTISEMENT