News

Horoscop weekend cu Mariana Cojocaru! Zodiile care au parte de noroc divin pe toate planurile

04.04.2019 | 19:13
Horoscop weekend cu Mariana Cojocaru Zodiile care au parte de noroc divin pe toate planurile

Mariana Cojocaru a indicat horoscopul pentru weekend pentru cele 12 zodii. Iată care sunt nativii care vor avea noroc divin în mult dintre lucrurile pe care și le propun, potrivit kfetele. Cunoscutul astrolog arată care sunt previziunile pentru zilele de sâmbătă și duminică. Din păcate, se anunță că unii vor fi trădați în dragoste și că vor avea parte de nefericiri mari, iar alții vor fi la extrema cealaltă, lăudându-se cu cele fericite de care au parte.

Horoscop pentru weekend cu Mariana Cojocaru!

Mariana Cojocaru aduce în prim plan previziunile pe care le are pentru zodii pentru zilele din weekend. Se anunță că unii au ghinion imens, iar alții, se bucură de lucrurile fricite de care au parte în zilele de sâmbătă și duminică. Astrele indică să rămâneți cu picioarele pe pământ și să știe că nu trebuie să se laude cu reușitele lor chiar atât de mult.

“Toată viaţa noastră trebuie să fie o lecţie de modestie. Am trăit ca un om modest, cinstit, fără să iau locul nimănui, fără ambiţii materiale.Crede-mă pe cuvânt că mai mare minune decât viaţa nu există, că mai mare virtute decât modestia nu există, şi mai mare bucurie decât iubirea nu există. Şi peste toate e Dumnezeu.”

Horoscop Mariana Cojocaru pentru weekend
Horoscop Mariana Cojocaru pentru weekend

Berbec

Primești o veste bună. Din nefericire, acompaniată cu una rea care vă poate afecta cariera, viața de familie sau viața socială. Trebuie să ai mare atenție la bani și la sănătate. Cei dragi îți vor fi alături.

Taur

Niște situații îți vor afecta cariera și pacea din casă. Karma personală va face diferența dintre cele două și va veni cu vești bune. Fiți cu ochii în patru la tot ce vă înconjoară.

Rac

Pe planul sănătății mai aveți de lucrat. Atenție la cum vă gestionați câștigurile pe care le câștigați în weekend. Nu e rost să ai parte de pierderi.

Leu

Tradarea pare că face parte din viața ta. Se arată că ai noroc în partea căsătoriei. Karma voastră va face totul, aveți încredere în ea.

Fecioară

Fecioara are o karmă pozitivă pe parcursul weekend-ului. Se pare că astrele indică faptul că nu vor avea de suferit.

Balanță

Sunteți foarte romantici în perioada weekend-ului ăstuia. Sunteți pozitiv în general, fapt ce vă va ajuta mult în viață. Dragostea plutește în aer pentru tine.

Scorpion

Știți să vă artați dragostea față de animale și sunteți foarte pozitivi în weekend. Nu vă mai înconjurați deja de multă vreme de persoane care vă atacă negativ.

Săgetător

Totul este bine pentru tine! Știi să culegi lucrurile bune pentru tine și care sunt cele de care trebuie să te ferești din start.

Capricorn

Vă puteți înșela în dragoste. De asemenea, astrele arată că pe planul financiar sunteți bine.

Vărsător

Unii pot fi trădați în dragoste în weekend. Nu merită să tragi după tine persoane care nu te merită. Mergi mai departe cu capul sus.

Pești

Dilemele existențiale nu vă dau pace. Aveți multe bătăi de cap în weekend-ul acesta, fiți liniștit și mergeți mai departe.