News

Horoscop zilnic, 1 iulie 2019. Ce au rezervat astrele pentru prima zi din luna Cuptor

30.06.2019 | 17:14
Horoscop zilnic 1 iulie 2019 Ce au rezervat astrele pentru prima zi din luna Cuptor

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de 1 iulie 2019. FANATIK.RO vă prezintă evenimentele care au fost rezervate pentru fiecare zodie în parte. Semnele zodiacului european trec prin momente frumoase, dar și mai puțin plăcute.

Horoscop zilnic, 1 iulie 2019. Fecioara se ceartă cu colegii de muncă

Prima zi din luna lui cuptor aduce pentru cele 12 semne zodiacale ale horoscopului european evenimente axate mai mult pe locul de muncă și partea financiară. Zodia taur are suficienți bani și primești cadouri și o posibilă avansare la locul de muncă. Fecioara s-ar putea să aibă discuții contradictorii cu șefii.

Berbec

Ai multe drumuri de făcut în prima zi a lunii iulie. O persoană dragă s-ar putea să-ți dea o veste nu tocmai bună. Este un moment ideal pentru studiu. Înscrie-te la un curs individual care te va propulsa în carieră.

Taur

Stai foarte bine la capitolul financiar. Vei fi recompensat sau vei primi o mărire de salariu. Totul depinde de eforturile pe care le depui. Te simți slăbit și nu ai energie vitală. Ia o pauză de la haosul cotidian și odihnește-te.

Gemeni 

Astrele sunt de partea ta. Totul ține de starea ta de spirit. Renunță la emotivitate și nu lăsa să se vadă starea ta interioară. Sunt momente trecătoare, nu este cazul să-i încarci pe cei dragi cu griji inutile. Seara s-ar putea să dai o petrecere.

Horoscop zilnic, 1 iulie 2019
Gemenii vor avea parte de o zi excelentă dacă reușesc să renunțe la emotivitate. Sursa foto: pixabay.com

Rac

Discreția este cuvântul după care te ghidezi astăzi. Este un moment ideal pentru a sta de vorbă cu tine. Ia un pix și o foaie și creionează planurile de viață. Rezolvă treburile casnice și evită să răspunzi la provocările celor din jur.

Leu 

Ești înconjurat de prieteni care te invită în oraș. Ai parte de discuții interesante care s-ar putea să devină conflictuale. Evită provocările până nu strici relațiile pe care le-ai legat în urmă cu mulți ani. O persoană dragă îți oferă sfaturi utile.

Fecioară 

La locul de muncă ai parte de discuții aprinse cu șefii. Vorbește cât mai puțin și fii prudent. Imaginea ta ar putea avea de suferit. Familia își este aproape și îți dă sfaturi interesante. Petrece cât mai mult timp alături de cei dragi.

Balanță

Luni este o zi perfectă pentru a plănui o călătorie în străinătate. Sau poate este vorba de o persoană dragă care se întoarce în țară. Este posibil să ai de susținut un examen sau un interviu important. Prudență maximă și răspunsuri scurte.

Scorpion 

Prima zi din săptămână te trimite la ghișee unde să plătești taxele, impozitele și facturile care s-au acumulat în ultima perioadă. Pe de altă parte sunt șanse mari să primești o moștenire de la o rudă îndepărtată.

Săgetător 

Este momentul să te axezi mai mult pe relațiile profesionale și colaborări. Dacă vrei să reușești implică-te și dedică mai mult timp. Sunt posibile anumite discuții contradictorii, dar dacă lași de la tine le vei depăși foarte ușor.

Capricorn 

Ai multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Șefii te-au urmărit în ultima perioadă și sunt șanse mari să fi promovat. Ascultă sfaturile colegilor și du la capăt toate sarcinile care ți-au fost încredințate.

Vărsător 

Partenerul de viață îți reproșează că l-ai cam uitat. Se vor isca discuții neplăcute, nu pune paie pe foc. Ai mulți prieteni cu care vei petrece săptămâna aceasta. Distracția este la cote înalte. Spre seară cei dragi îți fac o petrecere surpriză.

Pești 

Te gândești să îți schimbi locuința sau poate cumperi un teren în afara orașului. Cert este că te vei ocupa mai mult de cei dragi. Ești nostalgic și sentimental, iar seara depeni alături de o rudă apropiată amintiri dragi.