News

Horoscop zilnic, 1 Mai! Una dintre zodii ăși va întâlni marea iubire!

30.04.2019 | 17:20
Horoscop zilnic 1 Mai Una dintre zodii asi va intalni marea iubire

Horoscopul aduce vești foarte bune pentru multe dintre zodii, pentru data de 1 mai! Acestea vor ieși la iarbă verde și se vor distra alături de prieteni și rude. Una dintre ele însă trebuie să caște bine ochii, deoarece jumătatea sa va apărea la orizont!

Așa arată horoscopul pentru data de 1 Mai

Berbec

Berbecii își văd de drumul lor, mai ales că acum au un nou țel: o idee care li se pare genială le acaparează toată atenția. Urmează să vadă dacă aceasta a meritat sau nu atenția lor. Plănuiește totul la milimetru și treci la acțiune. Ai putea rămâne surprins de ceea ce poți reuși, atunci când te dedici trup și suflet.

Taur

Taurii fac ochi dulci unei persoane foarte atrăgătoare, dar nu îndrăznesc să stabilească o întâlnire. Frica unui refuz e prea mare, însă la fel de mare e și posibilitatea de succes. Cei care își iau inima în dinți ar putea afla, cu surprindere, că respectiva persoană are la fel de multe emoții. Respiră adânc și fă primul pas, deoarece ai nevoie doat de câteva secunde de curaj.

Horoscop 1 mai
Horoscop 1 mai

Gemeni

Gemenii încep ziua cu un aer de invincibilitate. Li se pare că lumea este la picioarele lor și pot reuși tot ce-și propun, în special în afaceri. Problema e că toate acestea se întâmplă doar în mintea lor. Teoria e bună, practica, însă, le dă de furcă. Vei ajunge acolo unde îți dorești doar dacă ești dispus să faci sacrificii. Gândește-te bine și analizează corect situația în care te afli, înainte de a te aventura. Și asigură-te că vei avea aproape oamenii potriviți.

Rac

Racii s-au tot distrat zilele-acestea, dar, culmea, încă nu vor să renunțe la clipele neserioase. Deși au probleme serioase, Racii parcă uită de toate și de tot și au în minte doar peetreceri! Încearcă să folosești entuziasmul uriaș pentru scopuri mai nobile. Ajută-i pe cei dragi, unește familia în jurul tău și nu uita de prieteni, sunt unii chiar chiar au nevoie de tine.

Leu

Prima zi din mai vine cu bucurii şi neplăceri în cantităţi egale, pentru nativii zodiei. E posibil să fie nevoie de o ajustare a planurilor, după ce o întâlnire în grup cu mai mulţi prieteni pică. Aşa că nu ar fi exclus să descoperi în familie momente de un romantism demult uitat. E o zi numai bună pentru declaraţii de dragoste şi pentru planuri de viitor alături de cei dragi.

Fecioară

Destinul îţi propune o mare surpriză, astăzi. O schimbare care pune punct unei poveşti dureroase pentru voi. E indicat să asculţi sfaturile celor mai în vârstă şi mai înţelepţi decât tine. Mai ales că vei descoperi că o persoană din afara cercului tău de cunoştinţe te simpatizează, în ciuda diferenţei mari de vârstă.

Balanţă

Uită azi de problemele de tot felul pe care nu ai reuşit să le rezolvi în ultima vreme. Relaxează-te şi bucură-te de timp alături de cei dragi. Nu strică o ieşire în natură, cât mai mult timp alături de oameni care te apreciază şi astfel să te bucuri de tine însuţi. Mai ales că ziua e în mâinile astrelor şi să nu te mire dacă te loveşte norocul.

Scorpion

Astăzi vei avea parte de o surpriză plăcută. Probabil va veni de la o persoană străină, dar foarte atractivă. E posibil să ai parte şi de o atenţie ridicată a celor dragi, ceea ce nu ţi s-a mai întâmplat de mult timp. E momentul perfect să deschizi discuţii cu subiecte delicate care te frământă, sau chiar să ceri ajutor financiar, dacă ai nevoie.

Săgetător

Pentru Săgetători, se anunță o zi molcomă. Poate că va fi nevoie să cheltuiți mai mulți bani decât vă așteptați astăzi, dacă veți ieși împreună cu prietenii și rudele. Nu trebuie să vă îngrijorați de subțierea bugetului, dacă nu sunt sume mari. Important e ca astăzi să vă simțiți bine și să vă bucurați de timpul liber.

Capricorn

Capricornii au astăzi motive pentru a fi mulțumiți de ei. Este una dintre zilele în care vă bucurați de reușite. Orice misiune aveți, sunteți capabili să o îndepliniți cu brio. E posibil însă să întâmpinați în cursul zilei și unele probleme de natură tehnică: un dispozitiv din casă se va strica sau veți avea o defecțiune la mașină. Seara, în schimb, o veți petrece în tihnă și veți avea parte de momente plăcute.

Vărsător

Vărsătorii ar putea avea un simț critic mult prea ascuțit. S-ar putea să îi deranjați pe cei din jur cu criticile voastre, așa că mai bine încercați să fiți precauți, spune horoscopul. Dincolo de aceste probleme, vă veți bucura de o atmosferă confortabilă azi. Dacă vă veți duce la cumpărături, s-ar putea să găsiți ceea ce căutați de multă vreme. Iar Vărsătorii care nu și-au găsit încă jumătatea pot conta pe o întâlnire romantică în cursul serii.

Pești

Peștii se declară plictisiți astpzi, iar ziua chiar nu anunță nimic special. Cu toate acestea încercaâi să sunați câțiva prieteni pentru o ieșire la iarbă verde sau poate în oraș, la un suc. Sau poate optați pentru o scurtă excursie alături de cei dragi, care vă reîncarcă bateriile chiar și fără să vreți.