News

Horoscop zilnic, 10 aprilie. Taurii văd roșu în fața ochilor

09.04.2019 | 16:42
Horoscop zilnic 10 aprilie Taurii vad rosu in fata ochilor
ADVERTISEMENT

Horoscopul valabil pentru data de 10 aprilie aduce vești pentru toate zodiile. Unele sunt bune, altele sunt mai puțin bune. Taurii vor avea o zi dificilă, deoarece sunt puși pe ceartă. Își vor găsi pretexte pentru a deschide un conflict cu rudele sau chiar și cu prietenii săi!

Așa arată horoscopul zilei de miercuri, 10 aprilie

Berbec

Nativii din zodia Berbec trebuie să se țină departe de acte, astăzi. Nu este indicat să semnați acte, să îcheiați afaceri, deoarece aveți șanse reale să fiți păcăliți! Dacă aveți o relație, nu trebuie să umblați după alte persoane, deoarece vă veți face mai mult rău, decât bine. Și dacă sunteți singur, nu trebuie să recurgeți la întâlniri amoroase de scurtă durată, deoarece veți ieși destul de șifonați!

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii parcă vă roșu în fața ochilor, astăzi! Sunt predestinaţi unor certuri sau conflicte, așa că evitaţi situaţiile tensionate şi nu intraţi în polemici, mai ales cu membrii familiei. S-ar putea să deschideţi subiecte din trecut care pot supăra pe cineva. La serviciu lucrurile merg bine, ba chiar mai mult de atât, superiorii se vor simţi mulţumiţi de activitatea voastră din ultima vreme şi vă pot recompensa.

Taurii sunt plini de nervi

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor au idei bune, dar nu sunt capabili să le pună în practică. Se plictisesc repede și abandonează toate proiectele la care lucrează. Trebuie să vă lăsaţi inspiraţi de lumea înconjurătoare, de oamenii pe care îi iubiţi şi încercaţi să creaţi lucruri frumoase, care vă pot aduce succesul. Obstacolele nu vor înceta să apară, dar depinde de voi dacă veţi stagna sau veţi răzbi în final. Norocul însă nu vă va părăsi în nicio secundă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai putea avea o atitudine frivolă astăzi şi bine ar fi să faci tot ce poţi ca asta să nu strice planurile de afaceri personale. Asta mai ales dacă urmează negocieri pentru un loc de muncă prestigios, un examen sau confirmarea unor diplome. Păstrează atitudinea plină de umor pentru după finalizarea cu succes a tuturor treburilor. Seara e perfectă pentru o întâlnire între prieteni.

Leu

Leii ar putea auzi o bără astăzi care îi va indispune. Ar putea fi vorba despre un secret de familie, sau informaţii confidenţiale din viaţa cuiva apropiat. Dar nu trebuie să te disturbe de la treburile pe care le-ai planificat. E nevoie de o atenţie ridicată pentru a urmări performanţa la muncă sau la şcoală a unei rude mai tinere. Seara, aminteşte-ţi că viaţa e monotonă fără romantism. Aşa că poate nu strică un cadou pentru partenerul tău de viață.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil ca astăzi să fii foarte departe de realitate. Un voal gros parcă ţi se pune pe ochi şi te împiedică să faci o analiză reală a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu e un moment potrivit pentru a începe un parteneriat de afaceri. Nici să faci achiziţii scumpe, sau să trimiţi bani. Spre seară o analiză a ceea ce eşti tu de fapt te va ajuta să ânţelegi greşeli din trecut.

Balanţă

Balanţele ar trebui să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate. Dacă este necesar, consultă un specialist. Evită sfaturile netestate care abundă pe Internet. Un lucru valabil pentru toate problemele, indiferent de domeniu. Nu experimenta mâncăruri nefamiliare şi fereşte-te de şarlatani. Nu trebuie să ai încredere decât în profesionişti şi persoane cu experienţă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii se vor revedea cu vechi prieteni, pe care nu i-a mai văzut de ceva timp. Un incident la locul de muncă te poate destabiliza, dar te remontezi repede li îți continui activitatea. Astăzi, vei face cunoştinţpă cu o persoană care te va ajuta în viitor. Vei primi un sfat preţios despre cum să te fereşti de răceli şi infecţiile sezoniere de lao persoană mai în vârstă.

Săgetător

Săgetătorii nu sunt tocmai plăcuți astăzi. Aceștia își vor trata destul de rece și apropiații care i-ai ajutat de nenumărate ori. Motivul acestui comportament este fie eşecul unui proiect de afaceri, fie relaţia de iubire care începe să scârțâie. Nu încerca să rezolvi singur toate aceste probleme. Va fi mult mai bine pentru tine dacă accepţi ajutorul prietenilor sau rudelor apropiate.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor cunoaşte, astăzi, persoane noi. Depinde doar de voi tipul de relaţie pe care îl veţi avea cu noile persoane care vor intra în viaţa voastră. Există şansa ca unul dintre aceşti oameni să facă parte din viitorul vostru. Tot astăzi veţi trece prin numeroase stări de spirit, de la supărare la bucurie şi extaz. Spre seară, este musai să vă petreceţi timpul în cercul de prieteni apropiaţi. Bucuraţi-vă de viaţă!

Vărsător

Vărsătorii vor fi, astăzi, extrem de optimişti. Aveţi încredere că totul va fi bine, iar universul vă va asculta. Gândirea pozitivă v-a ajutat întotdeauna să treceţi peste momentele mai puţin fericite, astfel că pentru voi este ceva normal să fiţi pozitivi pentru a schimba întreaga lume. Un prieten vă va cere ajutorul şi nu veţi ezita să îi veniţi în sprijin. Este posibil să aflaţi un secret ascuns.

Pești

Nativii din Peşti vor primi vizita unui prieten vechi, care vine cu gânduri bune, dar trebuie să fiți cu băgare de seamă, deoarece poate avea și motive ascunse. Evitaţi să faceţi dezvăluiri care să vă facă vulnerabili şi conversaţiile lungi cu această persoană. Niciodată trecutul nu v-a ajutat în prezent sau pe viitor. Peștii nu vor avea o energie debordantă astăzi, dar vor găsi energie pentru a-și răsfăța partenerul de viață.

ADVERTISEMENT