News

Horoscop zilnic, 12 aprilie. Săgetătorul trebuie să uite de sport, astăzi!

11.04.2019 | 17:01
Horoscop zilnic 12 aprilie Sagetatorul trebuie sa uite de sport astazi

Horoscopul vine cu vești bune pentru data de 12 aprilie pentru unele dintre zodii. Altele însă primesc vești proaste. Printre acestea se numără și Săgetătorii, care au tendința astăzi să se lase conduși de alte persoane. Destinația s-ar putea să le lase un gust amar. Mai mult, aceștia riscă și accidentări grave!

Așa arată horoscopul din 12 aprilie pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii trebuie să învețe să se auto-cenzureze! Astăzi sunt tentați să vorbească mai mult decât trebuie, iar persoanele implicate s-ar putea să se supere pe dumneavoastră. Așadar, trebuie să vă abțineți astăzi de la comentarii inutile, pentru a avea prieteni în continuare. Cel mai bine ar fi să vă comportaţi cu mult tact, înţelegere şi răbdare şi să lăsaţi la o parte gândurile invidioase ori prejudecăţile.

Taur

Taurii au noroc în afaceri astăzi, dar s-ar putea să primească și oofertă foarte bună pentru un job nou. Propunerea ar putea veni din partea unei cunoștințe, însă trebuie să cântăriți bine, pentru a nu avea surprize neplăcute. Tot astăzi este posibil să aveţi parte de o surpriză şi în dragoste.

Horoscop 12 aprilie
Horoscop 12 aprilie vine cu un avertisment pentru Sagetatori

Gemeni

Gemenii ştiu foarte bine că afacerile necesită riscuri şi investiţii. Dacă aţi economisit ceva bani în ultima vreme, aveţi grijă în cazul în care vreţi să îi investiţi într-o afacere. Analizaţi-vă opţiunile, şansele de reuşită şi nu vă avântaţi în proiecte care nu au stabilitate. În dragoste asiguraţi-vă că vă răsfăţaţi partenerul îndeajuns de mult şi nu uitaţi să îi acordaţi timp.

Rac

Racii profită de puţin timp liber şi deja se gândesc la weekend. Chiar dacă săptămâna nu s-a încheiat, aveţi ocazia să vă faceţi câteva planuri pentru o escapadă la munte cu persoana iubită. Discutaţi cu partenerul/a şi hotărâţi-vă asupra unei destinaţii. Nu luaţi deciziile singuri, altfel s-ar putea să nu vă bucuraţi prea mult la final.

Leu

Leii nu se pot lăuda astăzi cu o energie de invidiat. Ziua va fi una anostă, lipsită e vlagă din toate punctele de vedere. Lenea este la ea acasă, iar cel mai bine bine ar fi să rămâneți pe lângă casă, unde să vă odihniți, să vă reîncărcați bateriile.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu trebuie să se ferească de micile momente controversate care apar în cursul zilei. Adevărul se naște din discuții aprinse. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care discută despre întemeierea unei familii sau mărirea acesteia. Este posibil să fii nevoit să îţi schimbi locuinţa şi să te gândeşti la o schimbare profesională. A doua jumătate a zilei promite să fie destul de armonioasă. Seara te vei relaxa la un spa sau la o sesiune de masaj.

Balanţă

Prima parte a zilei va fi una anostă entru Balanțe, care vr fi nevoiți să suporte niște discuții cu oamen care pur și simplu îi plictisesc. Restul zilei de vineri promite să fie pozitiv. Sunt posibile invitații de a vizita persoane care, în trecut, nu erau foarte prietenoase, dar care parcă s-au mai dat pe brazdă.

Scorpion

Scorpionii se pun pe schimbare. Sfatul astrelor este să nu te aventurezi prea mult în necunoscut. N-ar trebui să îţi dai demisia din funcţia pe care o deţii, dacă nu ţi-ai găsit o altă alternativă. Vineri nu este o zi bună pentru afaceri. Înainte de a aplica pentru un nou împrumut la bancă, gândeşte-te de unde vei avea bani să-l înapoiezi. S-ar putea să bați în retragere.

Săgetător

Azi rişti să te laşi condus de cineva şi s-ar putea ca destinația acestui demers să nu fie chiar pe placul tău. Așa că mai bine îți iei destinul în mână și te lași ghidat de instinct. S-ar putea să ai mai multe șanse de câștig. Evită călătoriile lungi, jocurile de noroc şi alcoolul. Cel mai bine fă să treacă acestă zi cât mai calm cu putinţă. Dacă eşti iubitor de sporturi extreme, uită de ele astăzi.

Capricorn

E posibil ca azi să pui prea multă presiune în situaţii în care se recomandă să fii răbdător şi înţelegător. Dacă nu ai grijă, asta va avea rezultate negative. Multe chestiuni legate de rutina zilnică vor depinde doar de tine. Ai face bine să faci puţină curăţenie în viaţa intimă.

Vărsător

Vărsătoru are motive de bucurie astăzi. Farmecul tău personal va fi la cote ridicate, aşa că poţi începe o nouă poveste de dragoste, sau te poţi adresa unui public numeros într-o chestiune care să-ţi aducă profit. Poţi să îţi foloseşti carisma şi pentru a-i ajuta pe cei dragi să îşi ridice moralul.

Pești

Nativii din zodia Pești vor fi și mai bătăioși astăzi. Se vor lupta să se impună, să facă ce n-a făcut în ultima perioadă. Spre surprinderealor, vor găsi și aliații potriviți. Ignoră părerea celor care te vor invidia. Seara este posibil să primești un telefon interesant de la o persoană de sex opus care te va invita în oraș.