News

Horoscop zilnic, 13 iulie 2019. Tentațiile zdruncină relațiile de iubire

12.07.2019 | 16:45
Horoscop zilnic 13 iulie 2019 Tentatiile zdruncina relatiile de iubire

Astrologii au pregătit zodiacul zilei de sâmbătă, 13 iulie 2019. Multe dintre zodii încearcă să îți dea seama care este persoana potrivită pentru ele. Iubirea ca-n povești nu există, azi este, mâine nu mai e. Unele zodii renunță la sentimentele de iubire, altele își caută sufletul pereche. Iubirea nu e perfectă, trăiește-o și bucură-te de ea atâta timp cât o ai! FANATIK. RO îți prezintă ce au rezervat astrele celor 12 zodii.

Horoscop zilnic, 13 iulie 2019

Întâlnim la tot pasul tentații, dar trebuie să știm cum să le evită sau de ce nu, să profităm de ele. Nu există persoana ideală oricât de mult am căuta-o. Și nici iubirea despre care am citit în povești. Trebuie să învățăm să mergem pe un drum nou, nebătătorit dacă vrem să cunoaștem iubirea adevărată.

Berbec

Încearcă să ignori tentațiile pe care le întâlnești la tot pasul. Petrece ziua de sâmbătă alături de familie și cei dragi. Dacă ai ceva pe suflet, deschide-ți mintea și discută cu persoanele în care ai cea mai mare încredere.

Taur

Trecutul îți dă târcoale, dar reușești să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile din ultima perioadă. Nu te lăsa copleșit de regrete, șterge cu buretele tot ce a fost și mergi mai departe cu capul sus. Toată lumea greșește.

Gemeni

Ai de luat o decizie importantă și o sucești și răsucești pe toate părțile. S-ar putea să nu găsești soluția care să te mulțumească. Nu lăsa acest lucru minor să îți umbrească ziua de sâmbătă. Lucrurile se vor rezolva de la sine.

Rac

O persoană din trecut își va face simțită prezența. Poate e vorba de o fostă iubire care ți-a marcat destinul și alături de care ai petrecut momente unice. Sentimentele pe care le credeai stinse încep să prindă viață.

Horoscop azi, 13 iulie 2019
Cei care aleg drumul cel greu și necunoscut vor cunoaște la final dragostea adevărată
Sursa foto. pixabay.com

Leu

Relația de iubire capătă un nou sens. Decizi să duci la nivelul următor relația cu partenerul de viață. Nativii singuri vor fi loviți de săgeata lui Cupidon. Ai ceva planuri de viitor în minte, ține-le pentru tine momentan.

Fecioară

Evită discuțiile în contradictoriu. S-ar putea ca unele afirmații să îți strice starea de spirit și buna dispoziție. Încearcă să profiți de ziua liberă și de compania prietenilor dragi. Ieși la plimbare, la cumpărături sau vizionează un film.

Balanţă

Ai parte de o serie de evenimente care te vor încărca pozitiv. Te vei întâlni cu vechi prieteni, colegi de școală sau cu familia. Atmosfera va fi una plăcută și armonioasă. Evitați efortul, sportul și exercițiile fizice.

Scorpion

Nu încerca să te impui în fața celor din jur. Astăzi nu ți se dă mare atenție și acest lucru te supără. Sunt șanse mari să fi invitat la un eveniment important, poate fi vorba de o întâlnire cu partenerii de afaceri sau cu amicii.

Săgetător

O persoană apropiată are un succes imens și ești invidios pe realizările sale. Nu te mai concentra pe alții și află ce-ți dorești să faci. Împlinirea dorințelor proprii îți va aduce un sentiment foarte plăcut și încredere în propria persoană.

Capricorn

Ai un vis măreț, dar îți este frică să îl pui în practică. Nu te aștepta la încurajări. Oamenii nu îți doresc să reușești și îți vor spune că nu poți să faci ce ți-ai propus. Cel mai probabil vei fi singur pe acest drum. Nu te descuraja, finalul va fi de poveste.

Vărsător

Te chinui singur punând prea multă presiune pe umerii tăi. Nu scrie nicăieri că trebuie să fii fericit și să ajungi pe culmile succesului. Fii mai atent la micile detalii și trăiește clipa. Fericirea vine din lucruri mărunte, nu uita asta!

Pești

Cei născuți sub semnul zodiacal pești iubesc mai multe persoane și nu știu care este alegerea corectă și potrivită pentru ei. Iubirea nu se găsește pe toate drumurile, asigură-te că la final de drum nu ești singur. Evită tentațiile și alege calea corectă.