News

Horoscop zilnic, 14 iulie. Fecioara face o greșeală cât casa de mare!

13.07.2019 | 17:00
Horoscop zilnic 14 iulie Fecioara face o greseala cat casa de mare

FANATIK aduce horoscopul pentru data de 14 iulie pentru toate zodiile! Acestea se relaxează la sfârșit de săptămână alături de familie și prieteni, însă unele dintre zodii vor face o greșeală care îi va costa scump! Fecioara, de exemplu, este foarte critică și ar putea rămâne fără partener, din acest motiv!

Așa arată horoscopul datei de 14 iulie

Berbec

Berbecii se vor relaxa astăzi. Vor face tot posibilul să facă activități care pe ei îi relaxează, dar nu vor lăsa nici afacerile, deoarece o stare materială bună este cea mai mare relaxare pentru Berbeci. Așadar, vor pune la punct un nou plan de afaceri.

Taur

Taurii merg pe gheață subțire azi, chiar dacă afară este cald! Aceștia sunt la un pas să facă o greșeală care șe va aduce un scandal de proporții acasă. Așadar, trebuie să nu-ți superi partenerul de viață, dacă vrei un sfârșit de săptămână liniștit.

Horoscop 14 iulie
Horoscop 14 iulie

Gemeni

Gemenii sunt destul de tensionați astăzi. Nu au un motiv real, dar nu ține de ei. Ca să scape de stres, trebuie să petreacă puțin timp singuri, cu ei înșiși, pentru a scăpa de disconfortul respectiv. O ieșire în oraș cu persoana iubită va face să dispară orice emoție negativă.

Rac

Racii au probleme cu banii și apelează la rezervele foarte subțiri pen care le au, însă se pare că situația aceasta își va revni mai pe seară, când veți primi și o veste foarte bună, ascunsă într-un mesaj pe care îl veți primi!

Leu

Leii ar trebui să urmeze intuiția în acțiunile pe care le întreprind. Veți avea mari șanse să vă atingeți scopurile, spune horoscopul. De asemenea, în cursul zilei, un câștig financiar neașteptat v-ar putea ajuta să vă rotunjiți bugetul.

Fecioară

Fecioara este destul de critică astăzi, iar acest lucru ar putea să vă lase fără partenerul de viață, de afaceri sau fără un prieten foarte apropiat. Așadar, trebuie să fiți mai înțelegător cu cei din jur.

Balanţă

O vizită sau o întâlnire cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme va fi astăzi prioritară pentru Balanțe. E posibil să puneți capăt unei dispute din trecut sau să reluați o relație romantică întreruptă de multă vreme.

Scorpion

Trebuie să vă puneți în practică ideile constructive care vă vin astăzi, însă trebuie să le țineți doar pentru dumneavostră! Există riscul ca un apropiat mai întreprinzător să vă fure ideea i să se îmbogățească.

Săgetător

Săgetătorii au șanse reale să-și vadă planurile transpuse în realitate. trebuie dpa puțină determinare, iar planul va merge ca uns pentru a nu mai avea mult timp probleme financiare. Cu dragostea însă, sunt probleme, mai ales că este posibil să faceți o greșeală!

Capricorn

Astăzi, Capricornii ar trebui să fie mai atenţi cui se confesează. Recomandarea astrelor pentru tine este să nu dat detalii despre viaţa personală nimănui. Mai ales, informaţii despre relaţia de cuplu. Totul s-ar putea întoarce împotriva ta.

Vărsător

Vărsătorii sunt prinși astăzi în mijlocul unui conflict. Acesta se va încheia la fel de repede cum a pornit, deoarece nativii Vărsător sunt foarte buni mediatori. Ai putea să începi un proiect de înfrumusețare a casei, deoarece ai șanse reale de izbândă.

Pești

Peștii nu se mai regăsesc deloc. Sunt detsul de triști, mai ales după ce se întâlnesc cu o cunoștință care a reușit în viață. Trebuie să faci tot posibil să ajungi acolo unde ți-ai propus, deoarece ai șanse reale de izbândă!