News

Horoscop zilnic 2 mai 2019: Racii se pregătesc de schimbări importante

01.05.2019 | 14:15
Horoscop zilnic 2 mai 2019: Multe zodii primesc vești bune

Horosocopul zilei de 2 mai 2019 vine cu vești importante pentru zodiile de apă, Raci, Scorpioni și Pești, și nu numai. Vor avea parte de schimbări fundamentale din toate punctele de vedere, mai ales pe plan amoros. Este o zi care poate marca un nou început chiar și în cariera multor semne zodiacale.

Horoscopul pentru data de 2 mai, zodie cu zodie

Berbec

Ai multe drumuri de făcut încă de dimineață. Se spune că cine se scoală devreme, departe ajunge. Această zicală ți se potrivește de minune mai ales că sunt oameni care au nevoie de tine, iar ajutorul pe care îl poți oferi este unul benefic și pentru tine. Ai grijă cum te adresezi persoanelor mai mari ca vârstă sau ca rang social.

Taur

Nu ai motive să te plângi, chiar dacă tinzi să vezi doar partea goală a paharului. Este o zi excelentă din toate punctele de vedere, zi în care poți asista la evenimente spectaculoase, neprevăzute. Chiar se recomandă să ieși din rutina plictisitoare și să încerci să faci lucruri noi, să te implici în activități diferite.

Gemenii au nevoie de relaxare

Gemeni

Pentru tine este o zi în care cuvântul de ordine este relax. Da, ai nevoie de puțină odihnă, ai nevoie să îți încarci bateriile mai ales că în ultima vreme te-ai tot spetit cu munca. Cineva îți face o surpriză după-amiază și te va bucura cu prezența ori cu un cadou la care nu visai niciodată!

Rac

Schimbările vin în lanț, mai ales pe plan amoros. Te preocupă unele modificări având în vedere că tu vrei ca totul să fie bine stabilit, să ai o oarecare siguranță în viața sentimentală. Poate că este cazul să lași comoditatea la o parte și să încerci să vezi lucrurile din alte perspective. Nu ai nimic de pierdut, ba dimpotrivă.

Leu

Este o zi bună pentru sport, pentru a începe activități care să îți pună corpul în formă. Poți începe un regim draconic, cu o singură condiție: să te ții de el și să nu păcălești programul la care te înhami. Dacă ai impresia că nu te descurci singur, atunci apelează la un specialist, un antrenor de fitness sau nutriționist.

Fecioară

Ești deja într-o etapă nouă a vieții și trebuie să profiți cât poți de acest start. Dă-ți voie să demonstrezi de ce ești capabil și ambiționează-te să surprinzi cu lucrurile bune pe care le poți face. Nu te încăpățâna să iei decizii de unul singur, chiar dacă ai fler, ci ar fi bine să te consulți cu ceilalți. Arată că ești un om de echipă.

Balanță

Pune-te pe primul loc și arată-le celor din jur că te ții de cuvânt. Ai parte de multe momente frumoase azi. Familia este alături de tine și asta contează cel mai mult. Este momentul să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat vitale din viața ta și să lași micile probleme deoparte, măcar pentru o singură zi.

Scorpion

Nu te uita în trecut. Trăiește clipa și bucură-te de micile câștiguri ale vieții. Bucură-te că ai sănătate, că ai oameni care  te iubesc lângă tine. Azi vei primi o veste foarte bună de peste mări și țări, iar această informație îți va schimba aproape complet traiectoria și starea. Da, e un eveniment magnific pe care nu ai cum să-l ratezi.

Săgetător

Viteza este uneori binevenită, însă nu uita că graba poate strica treaba. Ești destul de agitat din fire și vrei să faci mai multe lucruri în același timp: greșit! Trebuie să iei activitățile treptat, să nu te arunci în mai multe domenii sau proiecte pentru că riscul să nu le finalizezi este foarte mare. Așadar, realizează ce vrei, dar pas cu pas.

Capricorn

Prețuiește momentele frumoase pe care cei din jur ți le oferă. Ești înconjurat de oameni care azi îți dau imboldul necesar de a continua ceea ce ai început și ai abandonat la un moment dat pentru că nu aveai suficientă încredere în tine. Este cazul să nu te mai rătăcești, să te concentrezi asupra lucrurilor importante.

Vărsător

Nu te juca cu focul. Este o zi în care primești tot felul de semnale de alarmă, de avertismente din toate părțile. Este cazul să iei în seamă riscurile acțiunilor pe care le demarezi. Trebuie să te concentrezi de o mie de ori înainte de a lua o decizie fundamentală, altfel te vei plânge din nou că nu îți iese nimic așa cum dorești.

Pești

Ai parte de multe bucurii. Azi primești niște vești foarte bune. Din punct de vedere amoros, cât și din punct de vedere financiar lucrurile evoluează așa cum trebuie. Fericirea se vede pe chipul tău și asta e tot ce contează acum: nu te uita în trecut, ci stai alături de partenerul de viață. Ai parte de momente extraordinare seara.