News

Horoscop zilnic, 23 mai. O zodie se trezește cu noi sarcini de serviciu, alta face bani frumoși

22.05.2019 | 17:00
Horoscop zilnic 23 mai O zodie se trezeste cu noi sarcini de serviciu alta face bani frumosi

Horoscopul zilei de 23 mai 2019 aduce vești bune pentru mai toate zodiile. Multe dintre acestea se vor trezi cu noi sarcini la serviciu, pe care le vor îndeplini cu succes, atrăgând astfel admirația șefilor. Familia este locul unde mulți nativi din horoscop își vor reîncărca bateriile pentru ziua ce va veni.

Așa arată horoscop zilei de 23 mai 2019

Berbec

Nativul născut sub semnul zodiacal al Berbecului va avea parte de recunoaștere încă de dimineață, când membri familiei sale îi vor recunoaște meritele. La locul de muncă se implică în noi proiecte, iar șefii săi vor fi mai liniștiți știind că Racul se va implica. Racul va avea ocazia să se implice într-o activitate foarte profitabilă.

Taur

Nativul Taur va pune accent pe rezolvarea unor probleme de natură financiară, chiar dacă cei din jur nu vor fi de acord cu alegerile sale. S-ar putea să primească o ofertă mai bună de la un alt angajator. Trebuie să ia o decizie înțeleaptă și să analizeze toate posibilitățile, avantajele, dar și dezavantajele.

Horoscop 23 mai 2019
Horoscop 23 mai 2019

Gemeni

Nativii Gemeni se vor afla în centrul atenției, mai ales după ce proiectul la care lucrează de ceva vreme începe să dea roade. Se va întrista, totuși, atunci când va purta o discuție cu un membru al familiei sale, care îi va aduce o veste destul de proastă. Întrucât ești în proporție 90% sigur că vei da lovitura cu o nouă colaborare sau idee de afacere, ai în gând o posibilă schimbare a locuinței, așadar vei apela la un credit bancar.

Rac

Racii vor aplana un conflict mic apărut în sânul familiei sale. La serviciu, lucrurile sunt relaxate, iar colegii vor recunoaște eficiența Racului. Este o zi în care este bine să fii sociabil, deschis noilor schimbări și nu evita contactul cu persoanele necunoscute! Nu se știe de unde pot apărea oferte de nerefuzat în planul profesional.

Leu

Leii vor face cadouri astăzi, iar familia sa va fi încântată. Nativii vor profita de timpul liber pentru a bate toate magazinele și a compara prețurile. Leul va găsi o cale de mijloc pentru problemele financiare, urmare a cheltuielilor necontrolate din ultima perioadă. Energia cu care muncesc stârnește invidia colegilor și îi fac să se întrebe dacă nu cumva se încarcă de la soare, deoarece sunt neobosiți.

Fecioară

Problemele din ultima perioadă sunt date uitării, după ce primesc vești bune, mai ales financiare. Activitățile din casă au prioritate față de invitația în oraș sau plimbarea în parc promisă unui apropiat, care însă nu se va supăra. Susținerea membrilor familiei este extrem de importantă și benefică în desfășurarea activităților nativului din zodia Fecioară, ceea ce îi aduce zâmbetul pe buze întreaga zi.

Balanță

Balanțele au noroc de bani. un proiect la care lucrează de ceva vreme, îi va aduce Balanței câștigul mult așteptat. Se poate spune că azi vor cădea bani din cer pentru acești nativi! Va petrece clipe frumoase în sânul familiei, unde își va reîncărca bateriile. Este posibil ca Baanța să se hotărască sămeargă în vizităă la un prieten pe care nu l-a văzut de ceva vreme.

Scorpion

Astăzi sunt șanse reale de reușită, cel mai recent proiect se arată favorabil din punct de vedere material. Nativul se va adapta destul de ușor noilor situații din cadrul locului de muncă, iar o noutate privind activitățile sale este reprezentată de inițiativele sale îndrăznețe. Abilitatea de a face față unor situații stârnește admirația celor care îi cunosc și îi determină să-și dorească să adopte același tipar comportamental.

Săgetător

Săgetătorul simte nevoia unei mici vacanțe, așa că începe să caute soluții pentru el și partenerul de viață. Este posibil să-ți reîncarci bateriile făcând ceva ce-ți place. Vei găti pentru familia ta, iar delicatesele vor fi foarte apreciate. Relațiile profesionale par a fi tensionate însă nativul este la fel de calm ca întotdeauna, fiind clar și precis în a-și exprima dorințele și obiectivele profesionale.

Capricorn

Capricornul simte fluturi în stomac, iar iubirea se pare că îi dă nativului un impuls, o motivație pentru a lupta pentru visul său. Astăzi va acorda întreaga sa atenție partenerului de viață și momentelor importante ale relației de cuplu. La serviciu, intuiția sa îl face foarte apreciat printre colegi, dar va crește și în ochii șefului.

Vărsător

Cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului vor fi foarte eficienți, astăzi. La locul de muncă vor termina cu brio sarcinile care le sunt date, iar colegii îl vor primi cu ușoară invidie. Prieteniile vechi mor greu, iar nativii vor vedea acest lucru cu ochiilor. O persoană pe care nu a mai văzut-o de ceva vreme, apare din dou în viața lor, iar prietenia merge mai departe.

Pești

Peștii petrec momente memorabile în familie. Vor avea parte de un eveniment unic, cum ar fi, de exemplu, venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Bucurie mare, udată din plin și cu băuturi alcoolice. Așadar, să fie veselie în preajma nativilor născuți sub semnul zodiacal al Peștilor.