News

Horoscop zilnic, 24 mai. Peștii au noroc în dragoste și își vor găsi sufletul pereche

23.05.2019 | 17:15
Horoscop zilnic 24 mai Pestii au noroc in dragoste si isi vor gasi sufletul pereche

Astrologii anunță pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii numai lucruri bune. Ziua de vineri se anunță ideală, în special pe plan personal. Ieșirile în oraș sau vacanțele cu familia sunt cuvintele cheie ale zilei. Nativii născuți în zodia rac luptă pentru persoana iubită. În dragoste și în război totul este posibil!

Iată ce au rezervat astrele pentru horoscopul zilei de vineri, 24 mai

Astrologii  spun că taurii vor avea o zi plină, mai ales pe plan profesional. Pe de altă parte, nativii din zodia gemeni au nevoie de relaxare, confort și liniște. Persoanele născute în zodia fecioară trebuie să privească înainte și să nu se mai împiedice de trecut.

Berbec

Nativii din zodia berbec ar fi bine să își amâne întâlnirile profesionale pentru o altă dată. Este posibil să luați decizii pe care mai târziu le vei regreta. Se anunță o zi perfectă pentru întâlniri romantice. Persoanele aflate sunt semnul berbecului care sunt singuri își vor găsi perechea.

Taur

Cei născuți în zodia taur au o zi încărcată. Este un moment prielnic pentru planuri profesionale. Gândiți la rece fiecare mișcare pe care o faceți. Intuiția vă va spune ce să alegeți!

Gemeni

Gemenii simt nevoia de relaxare și liniște. Vă veți simți confortabil dacă plecați în vacanță. Discutați cu o persoană în care aveți încredere și nu luați decizii pripite. În final lucrurile se vor așeza frumos și totul va acăpăta sens.

Horoscop 24 mai. Taurii au o zi încărcată
Astrologii spun că, ziua de vineri se va desfășura cursul normal.Constelațiile sunt de partea zodiilor
Sursa foto: pixabay.com

Rac

Ascultă-ți instinctul când vine vorba de dragoste. Unele ocazii sunt unice, profitați de ele! În dragoste totul este posibil dacă există chimie. Ai șanse mari să câștigi o persoană care îți va fi alături mult timp.

Leu

Dacă vă concentrați pe problemele mici, uitați care sunt plăcerile vieții! Nu totul se rezumă la bani, orgoliu sau competiție. Nu-ți irosi energia pe lucruri inutile. Familia și persoana iubită sunt pe primul loc.

Fecioară

Persoanele născute în zodia fecioarei au nevoie să uite și să ierte. Resentimentele te țin pe loc și vei rămâne blocat în trecut. Învață din propriile greșeli și mai dă-le o șansă celor dragi.

Balanţă

Vor exista probleme de comunicare cu partenerul de la locul de muncă. Poate nu există o cauză anume, dar cel mai important este să vă rezolvați aceste polemici. Aveți noroc pe plan emoțional.

Scorpion

S-ar putea să iscați o situație tensionată la locul la muncă. Încercați să evitați astfel de discuții contradictorii. Rămâneți politicos dacă aceste aspecte nu depind direct de voi. Vineri este o zi bună pe plan financiar.

 

Săgetător

Este foarte ușor să te pierzi în detalii. Dacă te concentrezi pe aspetctele importante ai șanse mari să găsești un secret ascuns ani buni la rând. Ce se află în trecut nu merită să fie adus în prezent.

Capricorn

Aveți multe drumuri de făcut. Nu-ți consuma toată energia la condus, stai și în dreapta. Nativii în scorpion trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să evite suprasolicitarea. Petrece mai mult timp cu familia și distrează-te.

Vărsător

Cei născuți în zodia vărsător trebuie să fie atenți la persoanele cu care se împrietenesc. Petrece timp cu prietenii, familia sau faceți planuri de viitor. Este o zi perfectă pentru a vă dedica hobby-ului preferat sau vă vizionați un film la cinema.

Peşti

Nativii în pești își vor găsi o slujbă mai bună. Actualii șefi vă vor înțelege și vă vor lăsa să plecați. Persoanele singure au noroc în dragoste și își vor face noi prieteni.