News

Horoscop zilnic: 24 septembrie. O zodie are parte de o noură dragoste!

23.09.2018 | 21:48
Horoscop zilnic 24 septembrie O zodie are parte de o noura dragoste

Potrivit horoscop 24 septembrie, astrologii prevăd o primă zi de săptămână puțin agitată pentru unii nativi, dar la orizont sunt și câteva noi posibilități pentru un trai mai bun și povești de dragoste cu patos. Mereu sunt ocazii de a trăi mai bine, de a face lucrurile mai bine, iar ziua de astăzi este numai potrivită pentru a începe. Important este sa fii conștient de ce ți se întâmpla, să trăiești în viitor și să te bucuri de ce ai, pentru a putea ulterior sa îți dorești mai mult. Pe lânga toate acestea, chit că este o zi, din informațiile astrologilor, numai buna pentru schimbare, să nu faci vreuna înainte de a nu analiza cu calm totul.

Fiecare zodie

Pentru cei ce nu cred în horoscop, trebuie sa știe mai ales ce este acesta. Informație vine în ajutorul lor și în ajutorul celor care cred, dar au lipsit de la lectia asta. Horoscopul este, pe scurt, o previziune astrologică, dar pentru o perioada de timp. El se analizeaza în urma unor calcule strâns legate de planete.

Berbec

Nativii zodiei Berbec, în prima parte a zilei, au o pornire dificilă. Le e greu să mai vadă partea plină a paharului de dimineață. Poate de aici și faptul că sunt morocănoși de la început de saptamână. Nu au chef să se implice în activități, nici chiar dacă ele sunt neapărat obligatorii, cum ar fi munca.

Taur

O zi stresantă și obositoare este și pentru Tauri. Pe partea profesionalș nu stau rau, însa se supară pentru că au încredere în cineva în care și-au pus toată baza pentru executarea unor lucruri, iar acum văd că trebuie să le facă singuri.

Gemeni

Începutul de saptamâna pentru nativii zodiei Gemeni este unul fabulos, Debordeaza de energie si ofera oamenilor din jur numai zâmbete. La munca situatia este sub control si se simt apreciati pentru efortul pe care-l depun.

Rac

Recomandarea astrologilor pentru Raci este ca astazi sa nu se implice prea mult în actiunile din acest început de saptamâna si, de asemenea, nu le este recomandat nici sa ia decizii. Se pare ca la locul de munca ai nevoie de o persoana de încredere si mai ales una competenta. De preferat pentru tine este una mai în vârsta, cu multa experienta.

Leu

Leii sunt puși pe ceartă azi! Cineva dintre oamenii care-l înconjoară face o remarcă ce-l deranjează extrem de tare. Iar, cum Leii sunt ca focul, este destul de ușor să-i întarâti. Recomandat este să nu dai apa la moara persoanei respective pentru ca va ieși o dispută de care nimeni nu are nevoie.

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/cezar-ouatu-luat-la-misto-la-x-factor-in-anglia-cum-a-reactionat-18246849

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/cat-castiga-mircea-badea-din-salariu-isi-poate-lua-in-fiecare-luna-o-masina-nou-nouta-18246575

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/cum-arata-marina-voica-la-varsta-de-82-de-ani-artista-fotografiata-pe-plaja-18245977

Fecioara

Nativii zodiei sunt ușor leneși azi, iar asta nu este bine nici pentru ei, nici pentru începutul de saptămână. Toți știm vorba ” cum începi așa și termini “, așa că ia atitudine și ridica-te! Trebuie să începi sa actionezi pentru a-ți face ziua și viața mai bună. Nimeni nu vrea să piardă o zi din viață.

Balanță

Chiar daca de fel Balanțele sunt gânditoare, pozitive, astăzi atitudinea lor nu va duce la niște rezultate remarcabile. Însa trebuie să știe că nu este vina lor. De asemenea, chiar dacă rezultatul nu este unul dorit, nici nu trebuie să intre în panică. Toate se așează, iar, după previziunile astrologilor, un om cu care poți discuta despre asta îti iese în cale.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion trebuie să aibă astăzi grija la cuvinte! Treci prin niște momente care îți iau din elanul cu care ai început activitatile pe care le ai acum. De aceea, este recomandat să discuți cu cineva despre asta. Astrologii spun că ai nevoie de cineva cu experiență, o persoana mai în etate, pentru a-ți arăta clar de unde vine problema.

Săgetător

De fel, Săgetătorii sunt plin de energie și au o gramada de activitati pe care le duc zi de zi. Începutul de saptamâna clar nu va face o exceptie de la regula, asa ca ei au de facut multe si pentru asta, este bine sa ramâna concentrti pentru a le duce la capat. Recomandat ar fi sa nu faci multe deodata, te poate încurca mai tare.

Capricorn

Capricornii, în prima zi din saptamâna sunt moi, parca au nevoie de spatiu ori doar sa stea ei cu ei. Cinee+i poate întelege? Oricum, recomandat este sa te pui repede pe picioare, caci ai multe de facut, iar viata e frumoasa. Aminteste-ti ca esti un om frumos si ridica-ti stima de sine. Continua sa te bucuri pentru ce ai.

Vărsător

Nativii zodiei au o zi în care se lupta cu toleranta lor. Potrivit astrologilor, e bine sa ridici nivelul acestui element. Daca nu se întâmpla asta, un conflict este cât pe ce sa înceapa. Oricum ai fi, daca rezolvi aceasta problema, te poti concentra pe ce e cel mai frumos din viata ta, iar se pare ca un moment ca acesta urmeaza sa vina în viata ta.

Pești

Peștii au o poftă de schimbare, dar nu neapărat pentru că sunt ei mofturoși, ci pentru că vor mai mult de la ei de data aceasta. Se pare că au în plan schimbarea locului de muncă, pentru a avea un salariu mai atractiv. De mult prevăd o schimbare de genul, însă nu au curaj. Să vedem și de data aceasta ce se alege de decizia pe care o aveți în plan.