News

Horoscop zilnic 3 aprilie 2016. Relaţii amoroase noi apar în viaţa celor născuţi în aceasta zodie

Horoscop zilnic 3 aprilie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne simtim bine, o sa le facem pe plac alor vostri, iesim la aer, facem miscare, ajungem si pe la diferite evenimente festive ca sa ne...
03.04.2016 | 10:51
Horoscop zilnic 3 aprilie 2016 Relatii amoroase noi apar in viata celor nascuti in aceasta zodie

Horoscop zilnic 3 aprilie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne simtim bine, o sa le facem pe plac alor vostri, iesim la aer, facem miscare, ajungem si pe la diferite evenimente festive ca sa ne bucuram de o adevarata zi de relas.
Horoscop 2016 BERBEC – O sa fiti inconjurati de oameni tineri, plini de idei, de energie si poate lucrati impreuna la un proiect de timp liber, daca nu de afaceri. Va convoaca in alt oras cineva, or fi niste prieteni care dau o masa festiva pentru sa s-au logodit, s-au casatorit si vor sa se bucure impreuna cu cei dragi.

Horoscop 2016 TAUR – Poate va mai si odihniti un pic, ii chemati pe niste prieteni la o cafea, o prajitura si o sa va prinda bine, sufleteste. O sa cheltuiti cu masura banii, ca sa nu ramaneti in pana si sa fiti constransi sa imprumutati de la cineva sau sa amanati plata unor rate sau a facturilor.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa fiti de fata cand isi unesc destinele niste apropiati si va fi o atmosfera festiva, care sa va-ncarce frumos, bateriile. Se reuneste grupul vostru de prieteni sa practicati un hobby sau sa le faceti galerie unora care sunt intr-o competitie, pare sa fie o zi efervescenta.

Horoscop 2016 RAC – Poate va scoate cineva la un film, o piesa de teatru, la un concert, o expozitie, sa va mai scuturati un pic de stresul cotidian. E un eveniment festiv de la care n-ati vrea sa lipsiti poate sunteti nasi, fini, aveti un rol pe-acolo si dati o mana de ajutor la pregatiri.

Horoscop 2016 LEU – O sa va caute cineva de la mare distanta si daca nu va puteti si intalni poate fixati pentru week-endul viitor sau ca sa va vedeti de Paste. Poate dati o fuga la ferma unui prieten, intr-o zona aerisita, sa mai uitati de serviciu, de rate, de scoala, examene si asa mai departe.

Horoscop 2016 FECIOARA – Apar noutati in sfera amoroasa, va gasiti sufletul pereche, avansati cu pasi repezi spre o casatorie, e anul vostru – profitati la maximum. O sa-ntalniti pe cineva care vrea sa fiti impreuna, poate fi cineva dintr-o relatie mai veche si sa va doritie si voi acelasi lucru c-ati depasit cam toate obstacolele.

Horoscop 2016 BALANTA – Va scoate cineva la o plimbare, poate fi o zi memorabila si sa se schimbe ceva inauntrul fiintei voastre. Intalnire semnificativa – poate aparea omul visurilor voastre si de-aici incolo viata voastra o sa fie mai frumoasa – vine anul vostru norocos si orice lucru bun e posibil sa se-ntample.

Horoscop 2016 SCORPION – O sa cheltuiti niste bani, sa le faceti o tratatie musafirilor care or sa treaca – in reprize pe la voi – poate sarbatoriti ceva. O sa faceti o escapada turistica sa-i felicitati pe niste prieteni care aniverseaza o varsta, niste ani de casnicie sau acum se casatoresc.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Un dus-intors la o casuta de vacanta, la cineva drag si o sa fie un castig emotional de ambele parti. E animatie in sfera sentimentala si se poate sa fiti cam indecisi, va curteaza mai multa lume si va e greu sa faceti o alegere.

Horoscop 2016 CAPRICORN – E bine sa spuneti lucrurilor pe nume daca aveti o apsare sufleteasca si sa dati o sansa – in plus – relatiei de cuplu sa avanseze spre casatorie, stabilitate. O sa dati ochii cu diversi prieteni si poate va decideti sa fiti impreuna de sarbatori , sa plecati chiar si in strainatate daca se-ntrunesc toate conditiile necesare.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa faceti cunostinta cu cineva care va poate fi de mare ajutor si se poate legaliza si o prietenie stransa. O sa vreti sa-i faceti cuiva o surpriza, ii pregatiti o masa festiva acasa ori faceti rezervare la un restaurant, o ceainarie, o cafenea.

Horoscop 2016 PESTI – O sa va bucurati de o iesire cu prietenii pe la evenimentele din oras si o s-aveti un tonus mult mai bun de maine-ncolo. O revedere emotionanta si poate va faceti planuri der sarbatori, sa va-ntalniti macar intr-una dintre zile daca nu toata perioada zilelor de paste.