News

Horoscop zilnic, 3 iulie 2019. Gemenii și fecioarele au parte de relaxare

02.07.2019 | 16:00
Horoscop zilnic 3 iulie 2019 Gemenii si fecioarele au parte de relaxare

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de 3 iulie 2019. FANATIK.RO vă prezintă ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Eclipsa totală de soare din 2 iulie aduce armonie, înțelegere și pace. Asta înseamnă că toate zodiile vor avea parte de lucruri bune. Cuvintele puține, dar concrete vor rezolva toate neplăcerile vieții. Resursele interioare ne vor ajuta că obținem mai ușor ceea ce ne dorim. Vibrația zilei este 3.

Horoscop zilnic, 3 iulie 2019. Ce au rezervat astrele celor 12 zodii

Astrologii spun că nativii în zodia gemeni au multă energie și reușesc să ducă la bun sfârșit ce și-au pus în minte. Cei născuți în zodia pești au parte de iubire, tandrețe și romantim.

Berbec

Cei născuți sub acest semn zodiacal au șanse mari să-și găsească documentele pe care le-au pierdut cu mult timp în urmă. Nativii îndrăgostiți își iau inima în dinți și o prezintă familiei pe partenera de viață.

Horoscop zilnic, 3 iulie 2019
Berbecul este îndrăgostit până peste cap. Își ia inima în dinți și o prezintă familiei pe partenera de viață
Sursa foto: pixabay.com

Taur

Sunteți obosiți și nu reușiți să faceți față sarcinilor zilnice. Aveți multe șanse să vă îndrăgostiți, dar sensibilitatea de care dați dovadă va marca toate relațiile amoroase. S-ar putea să semnați un contract avantajos care vă va aduce beneficii financiare.

Gemeni

Debordați de energie și reușiți să faceți lucrurile pe care le aveați în minte. Relația cu persoana iubită va fi tensionată și vor ieși la iveală conflicte care mocnesc în interior. Nu vă uitați la bani când vine vorba de pofte și capricii.

Rac

Vi se propune un nou loc de muncă care vă va propulsa în carieră și veți câștiga mai mulți bani. Aveți ceva idei care vă vor suplimenta bugetul. Puneți-le în practică. Evitații discuțiile aprinse cu partenerul de viață. Nu va ieși nimic bun.

Leu

Depuneți eforturi mari care vă vor cauza probleme de sănătate sau stări neplăcute. Prietenii vă sunt aproape și veți reuși să treciți mai ușor peste obstacole. Sunteți nevoiți să faceți un drum neplanificat care va aduce un gol în buget.

Fecioară

V-ți neglijat cercul de prieteni, dar ei nu v-au uitat. Amicii vă simt lipsa așa că vă vor vizita spre seară. Realizezi ce sentimente puternice ai pentru persoana iubită și îi împărtățești aceste emoții și trăiri interioare. Ești o persoană generoasă și mereu sari în ajutorul amicilor.

Balanță

Aveți idei interesante pentru redecorarea casei. Acum este momentul ideal pentru a duce la bun sfârșit ce v-ați propus. Prietenii vă înapoiază banii pe care i-ați împrumutat așa că aveți buget pentru perne, perdele sau canapele noi.

Scorpion

Rudele și apropiații insistă să vă oficializați relația. Acest lucru vă irită atât pe voi, cât și pe persoana iubită. Afacerile merg ca pe roate și sunt șanse mari să fi recompensat cum se cuvine. Sănătatea vă ajută să duceți la capăt toate proiectele.

Săgetător

Iubești la intensitate maximă și asta se vede cu ochiul liber. Radiezi de fericire și prietenii te trag de mânecă că i-ai cam uitat. Nu strică să faceți puțină mișcare și să vă destindeți. Nativii care lucrează în străinătate au parte de câștiguri substanțiale.

Capricorn

Persoana iubită vă reproșează că nu îi acordați atenție. Aveți bateriile încărcate și deja faceți planurile pentru weekend. S-ar putea să aveți ceva cheltuieli neașteptate, dar apoi fondul bugetar va crește și veți putea pune în aplicare vacanța.

Vărsător

Prietenii vă scot în oraș, dar partenerul de viață nu vede cu ochi buni această întâlnire. Relația de cuplu va avea de suferit din această cauză. Debordați de energie și vitalitate. Aveți o stare de sănătate extraordinară.

Pești

Situația sentimentală este excelentă. Persoana iubită vă oferă momente unice și tandre. Evitați alimentele bogate în grăsimi și carbohidrați dacă nu vreți să ajungeți de urgență la spital. S-ar putea să aveți ceva pierderi finnaciare.