News

Horoscop zilnic, 4 iulie 2019. Balanța pierde șansa unui premiu considerabil

03.07.2019 | 16:00
Horoscop zilnic 4 iulie 2019 Balanta pierde sansa unui premiu considerabil

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de joi, 4 iulie 2019. FANATIK.RO vă prezintă ce au pregătit astrele pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Bani, dragoste, sănătate vezi care este capitolul la care excelezi. Sau din contră află unde sunt probleme și ce poți face să le rezolvi.

Horoscop zilnic, joi, 4 iulie 2019

Cei născuți în zodia taur sunt puși pe ceartă și cineva se va găsi să le dea replica. Peștii își pierd încrederea în cel mai bun prieten. Nativii în fecioară nu au cu cine discuta subiectele importante pe care le au în minte.

Berbec

Aveți motive de sărbătoare. Ați semnat un contract bănos și asta vă aduce satisfacție și încântare. Indicat ar fi să lăsați petrecerea pentru wekeend. Așa aveți mai mult timp pentru organizare și planificare. Va merita așteptarea!

Taur

Ești pus pe harță și jignești fără motiv oamenii pe care îi întâlnești în drumul tău. Însă nu toți vor rămâne tăcuți. O persoană vă dă replica și ajungeți la o tiradă furioasă. Nu va ieși nimic bun din asta. Fă un pas în spate și cere-ți scuze.

Gemeni

Nativii acesei zodii au slăbit mult în ultima perioadă, iar astăzi se decid să-și reînoiască garderoba. Este o perioadă ideală pentru relaxare, spa, saună, băi sau masaj. Aceste proceduri nu sunt doar plăcute, ci și utile pentru sănătatea ta.

Rac

Partenerul de afaceri să propune o nouă achiziție. Acest lucru vă surâde însă partenerul de viață s-ar putea să nu fie mulțumit. Dacă ești lacom, fii pregătit pentru o discuție în contradictoriu cu jumătatea ta. Uită de afaceri și partenerul îți va mulțumi.

Horoscop zilnic, 4 iulie 2019
Racul va primi acuzații de lăcomie.
Sursa foto: pixabay.com

Leu

Cineva este foarte interesat de persoana ta și te invită la o cafea. Îți surâde ideea mai ales că această persoană vă propune un job nou. Nu te bucura prea devreme s-ar putea să oferi în schimb un anumit tip de serviciu.

Fecioară

Nu deschideți subiecte de o importanță majoră dacă nu aveți cu cine să schimbați păreri. Interlocutorul s-ar putea să perceapă greșit ceea ce vrei să transmiți. De preferat ar fi să amâni această conversație pentru o altă zi.

Balanţă

O persoană pe care nu o plăceai va câștiga un premiu foarte profitabil. Nu intra în conflict cu această persoană. Ești dezamăgit că nu ai fost tu favoritul. Ai sperat până în ultima clipă, dar acest eșec nu vă va strica reputația socială.

Scorpion

Ai devenit foarte pretențios în relația cu oamenii de sex opus. Vrei ca potențialul pretendent la inima ta să fie o persoană care să facă orice pentru tine. S-ar putea să o găsești mai repede decât crezi. Poate fi vorba de un vecin, admiator sau fan.

Săgetător

Ai parte de o zi plină de surprize. Vei pleca într-o călătorie mai devreme decât ai planificat. Ești o persoană romantică și partenerul va fi foarte încântat de cina romantică pe care ai pregătit-o. S-ar putea să primești un cadou unic.

Capricorn

Rudele vă laudă și asta nu poate decât să vă încânte. Inima crește în tine de bucurie, iar emoțiile plăcute ies la suprafață. Persoana iubită vă cere să ieșiți la o plimbăre pe jos.  În vitrina unui magazin s-ar putea să găsești o piesă pentru hobby-ul tău.

Vărsător

Nu te simți foarte bine, ești amețit și asta se vede cu ochiul liber. Nu reușești să te concentrezi asupra planurilor de vacanță. Odihnește-te puțin, dormi sau relaxează-te la tv. Persoana iubită vă face toate poftele.

Pești

Cel mai bun prieten îți calcă în picioare visul pe care i l-ai împărtășit. Și așa îți pieri respectul și încrederea în această persoană. Stabilește-ți alt scop și o nouă cunoștință și vei reuși să treci mai departe peste acest eveniment nefast.