News

Horoscop zilnic, 9 iulie 2019. Trecutul dă tărcoale și multe zodii nu reușesc să scape de amintirile neplăcute

08.07.2019 | 17:00
Horoscop zilnic 9 iulie 2019 Trecutul da tarcoale si multe zodii nu reusesc sa scape de amintirile neplacute

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de marți, 8 iulie 2019. FANATIK.RO vă prezintă prin ce situații și evenimente vor trece zodiile horoscopului european. Multe dintre zodii vor avea parte de evenimente legate de trecut și trăiri care au lăsat amprente. Stresul și oboseala își vor face simțită prezența și va fi nevoie de o pauză.

Horoscop zilnic, 9 iulie 2019. Ce se întâmpă cu cele 12 zodii

Horoscopul zilnic aduce evenimente de o importanță majoră pentru multe dintre zodii. Jurnalul.antena3.ro dezvăluie care sunt evenimentele care vor marca horoscopul zilei de 9 iulie 2019. 

Berbec

Te-ai închis în tine și ți-ai reprimat sentimentele și gândurile. Tu ești o fire puternică, nu te reprezintă acest lucru. Spune lucrurilor pe nume și luptă pentru ceea se simți și gândești. Dreptatea e de partea ta, trebuie doar să te impui.

Taur

Ai ocazia să scapi de lucrurile și sarcinile mărunte. Taie-le repede de pe listă și ocupă-te de lucrurile cu adevărat importante. Ia-le pe rând și du-le la capăt. Abia apoi poți respira ușurat și te poți dedica lucrurilor mărețe.

Gemeni

În interiorul tău se dă o luptă dură. Eliberează-te de gândurile și sentimentele care nu îți dau pace. Ai o atitudine ciudată și cei din jur vor observa asta. Scapă de stres până nu vei fi catalogat drept slab. Nu te mai abține și spune tot ce simți.

Rac

Te simți extenuat și asta se vede cu ochiul liber. Nu mai dai randament și ar fi bine să iei o pauză să îți încarci bateriile. Nu te mai plânge prietenilor de stările prin care treci. Singura persoană care te poate ajuta ești chiar tu. Luptă cu plictiseala și stresul.

Leu

Gândește-te bine înainte de a lua o decizie. Nu te grăbește nimeni. Analizează la rece mai multe variante și abia apoi decide ce ai de făcut. S-ar putea să mai apară idei și informații care să te ajute să decizi. Nu te grăbi, ai tot timpul din lume.

Horoscop zilnic, 8 iulie 2019
Horoscop zilnic, 8 iulie 2019. Ce se întâmplă cu cele 12 zodii
Sursa foto: pixabay.com

Fecioară

Ai niște prieteni de nădejde care îți vor sări în ajutor fără să stea prea mult pe gânduri. Asta înseamnă să asculți sfaturile și soluțiile pe care ți le oferă amicii. Fii recunoscător prietenilor care îți întind o mână de ajutor.

Balanță

Primești o veste care s-ar putea să te dezamăgească. Ești pe punctul de a abandona proiectul pe care l-ai început de curând. Trage aer în piept, treci peste decepție și trage concluziile. S-ar putea să ai ceva de învățat din acest eșec.

Scorpion

Astăzi amicii nu îți răspund la telefon și asta te face să te gândești dacă îți sunt prieteni adevărați. O vorbă spună la nervi sau un gest mult prea libertin s-ar putea să strice o relație care abia începe. Ai grijă ce spui, gândește-te de două ori înainte de a spune ce ai pe suflet.

Săgetător

Ai visuri mărețe, nu dispera va veni o zi când vor deveni realitate. Răbdarea și prudența te vor pune la încercare. Unește-ți forțele cu o persoană care are aceleași interese ca tine. Susținerea și prezența partenerului te vor ajuta să duci la capăt visul pe care îl ai în minte.

Capricorn

Trecutul e trecut, las-l în urmă. Concentrează-te pe prezent și la ceea ce ai de făcut în clipa de față. Scapă de amintirile neplăcute care nu îți dau pace până nu pierzi contactul nu realitatea. Nu mai vorbi despre experiențele care te-au marcat, prezentul e cel care trebuie să te intereseze.

Vărsător

O persoană care îți seamănă fizic îți va ieși în cale. Lumea va crede că sunteți frați. Sunteți o echipă perfectă și reușiți să vă stimulați reciproc. Comunicarea, istețimea și sociabilitatea sunt doar câteva dintre atuu-urile care vă caracterizează.

Pești

Ești o persoană curioasă și te concentrezi pe orice detaliu. Captezi toate informațiile din jurul tău și reușești să te descurci fără ajutorul prietenilor. Ești foarte receptiv și adevărul va ieși mereu în evidență. Folosește-te de această calitate.