Life

Horoscop zilnic de vineri, 30 octombrie 2020. Vărsătorul scapă de griji în weekend

30.10.2020 | 02:00
Horoscop zilnic de vineri 30 octombrie 2020 Varsatorul scapa de griji in weekend
ADVERTISEMENT

Horoscopul de vineri, pe 30 octombrie 2020, le aduce vești foarte neașteptate majoritatea nativilor. Luna se află în această perioadă în conjuncție cu Marte retrograd din Berbec.

Ceea ce ar putea însemna tensiuni acumulate pentru multe zodii și care acum ies la suprafață.

FANATIK vă prezintă cele mai noi detalii despre fiecare zodie în parte, în cadrul horoscopului zilnic. Balanțele și Capricornii pot și ei să resimtă o oboseală ce s-a acumulat tot mai tare, iar Vărsătorul e mai plin de energie ca oricând.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru vineri, 30 octombrie. Vărsătorul, mai plin de energie ca oricând

Berbec

Berbecii vor putea reveni asupra unor planuri mai vechi pe care le aveau și decid să pună bazele unei afaceri. Ar putea să aibă parte de succesul pe care și-l doreau dacă vor continua să își pună în practică acele calități care îi fac speciali.

Taur

Taurii ar putea și ei să caute o metodă prin care să își suplimenteze veniturile. Vor încerca să afle un răspuns însă e o problemă ce le va da de gândit o zi întreagă. Spre seară vor avea parte de soluția mult visată care să îi ajute pe viitor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii se simt ceva mai în formă și vor putea privi viața cu alți ochi. Este o perioadă benefică pentru nativii care își doresc să se mute chiar din locuințe și au planuri însemnate în această direcție. Ar putea fi vorba chiar de o viață nouă, într-un alt oraș.

Rac

Racii își aduc aminte pe ultima sută de metri că nu au finalizat o operațiune ce putea fi una delicată pentru ei. Ar putea fi vorba de o chestiune ce ține de acte, fie de detalii legate de un autoturism pe care îl dețin.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii se vor baza foarte mult pe focul interior în această perioadă și pot să se descurce în orice situație pe care le-o aruncă destinul. În calea lor și-a făcut apariția deja o persoană foarte specială și despre care pot crede că le este chiar jumătatea.

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de ceva mai multă tărie de caracter. Vor lăsa să treacă cu vederea un zvon pe care îl pot auzi printre apropiații lor și trebuie să încerce să nu fie deranjate de astfel de momente mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele se pot simți fără spiritul ce le este necesar pentru a pune la punct o problemă mai veche. O pot lăsa deoparte, însă trebuie să se asigure că nu lasă o situație ce se poate agrava nerezolvată.

Scorpion

Scorpionii se simt dispuși să își încerce norocul, însă pentru acești nativi prudența trebuie să rămână la ordinea zilei. Nu le este tocmai recomandat să se avânte în afaceri ce pot deveni riscante sau care le pot aduce probleme de ordin legal.

Săgetător

Săgetătorul are de gând să se mobilizeze în aceste vremuri și dorește să ajute în comunitatea din care face parte. Ar putea fi vorba despre un gest neașteptat pe care să îl facă pentru acele persoane care nu se pot ajuta singure, unde este mereu binevenită o mână de ajutor.

Capricorn

Capricornii pot resimți stări ce nu le sunt absolut deloc pe plac. De aceea, acestor nativi ai zodiacului le este recomandată mai multă odihnă, la început de weekend. Se vor putea destinde cu activități care le fac foarte mare plăcere și pentru care nu aveau niciodată răgazul necesar.

Vărsător

Vărsătorii au de gând să își alunge toate grijile și se va bucura pe deplin de compania unor persoane speciale. Ar putea să primească și un cadou însemnat din parte vizitatorilor pe care îi întâmpină cu brațele deschise.

Pești

Peștii se vor putea trezi că sunt în centrul atenției cu o idee îndrăzneață pe care o propun la locul de muncă. Trebuie să își tempereze orice ieșire care ar putea fi interpretată drept una agresivă și să își mențină calmul în orice situație.

ADVERTISEMENT