Life

Horoscop zilnic: duminică, 10 iulie 2022. Peștii suferă din iubire

Horoscop zilnic: duminică, 10 iulie 2022, este o zi destul de tristă pentru Pești. O dezamăgire în dragoste le strică starea. Vărsătorii lenevesc, iar Taurii se ceartă cu prietenii.
09.07.2022 | 17:00
Horoscop zilnic duminica 10 iulie 2022 Pestii sufera din iubire
Horoscop pentru duminică, 10 iulie 2022. Foto: Yahoo News
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de duminică, 10 iulie 2022, aduce momente destul de neplăcute pentru Pești. Vine ora adevărului pentru acești nativi, un moment în care își vor da seama care este viitorul lor amoros cu adevărat.

Horoscop zilnic: duminică, 10 iulie 2022

Berbecii primesc niște vești de la o persoană din străinătate. Unele din planurile pe care și le-au făcut s-ar putea concretiza mai repede decât se așteptau.

ADVERTISEMENT

Taurii nu sunt într-o efervescență, așa cum îi știm. Nu au răbdare. Intră în polemici de multe ori fără să fie întrebați. Se bagă în tot felul de discuții, îi trag pe alții la rost. Sunt mult prea vocali.

Gemenii au o zi de duminică destul de liniștită. Nu apar surprize majore. S-ar putea, totuși, să dea mai mulți bani decât au socotit de acasă dacă merg la cumpărături. Racii muncesc de nu-și mai văd capul. Trag tare pentru că au nevoie de bani. Planurile lor sunt destul de mărețe.

ADVERTISEMENT

Leii vor încheia săptămâna prin distracție și voie bună. Se focusează pe tot felul de activități de grup. Îi mobilizează pe ceilalți să danseze,  să intre în nebunia lor. Fecioarele nu au o zi tocmai plăcută. Nervii lor sunt întinși la maximum. Riscă să explodeze.

Săgetătorii, la piscină, Vărsătorii, în pat, fără chef

Balanțele finalizează anumite proiecte care au tot fost întârziate din varii motive. Sunt mulțumite de ce a ieșit până la urmă. Scorpionii se implică în tot felul de challenge-uri. Devin extrem de activi pe rețelele de socializare, în special pe Tiktok. Cum s-ar zice, vor da în mintea copiilor!

ADVERTISEMENT

Săgetătorii ies la piscină sau la un picnic în pădure. Au nevoie de aer curat și de un bazin cu apă. Pentru ei, o zi perfectă arată așa! Capricornii își nuanțează anumite puncte de vedere în chestiuni spinoase care implică persoane din familie.

Vărsătorii lenevesc toată ziua. Nu au chef de ieșit, de făcut ceva care să presupună prea mare efort. Odihna e ceea ce le lipsește. Peștii, în schimb, află o minciună spusă de persoana iubită. E o zi complicată pe plan sentimental. Mulți nativi de apă ar putea afla că au fost înșelați.

ADVERTISEMENT